Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs hapla büyür mü ?

osman müftüoğlu'nun dediğine göre büyümüyormuş anacım bu ikizler :1no2: koskoca profesör ne kremle ne de hapla büyürler dediğine göre vardır bi bildiği :çok üzgünüm:

canımcım profesörlerin dediğine bakma onlar kendi çıkarları doğrultusunda konuşuyorlar herkes onlara gidip silikon yaptırsın diye büyümese benimkiler kremle 6cm. büyümezdi ve burda birçok arkadaş var kremle hapla çayla vs. büyüten büyüyolar merak etme

canımcım profesörlerin dediğine bakma onlar kendi çıkarları doğrultusunda konuşuyorlar herkes onlara gidip silikon yaptırsın diye büyümese benimkiler kremle 6cm. büyümezdi ve burda birçok arkadaş var kremle hapla çayla vs. büyüten büyüyolar merak etme

sen ne kullandın canım bizede sölermisin

valla bnmkıler tam ergnlıkte dgum kontrol hpıyla buyudu malesefffffffffffffffff bılseydım aslaaaaaaaaaa içmezdimmmm nfret edıommmmmm :eek:klava:

Ayoool doğum kontrol hapı bi bana mı yaramadı acep, 18 yaşında bi başladım hapa bu seneye kadar hep yuttum ıhhhh aman aman büyütmedi de kıllandırmadı da kilo da aldırmadı, bir tek korudu gitti anacım

Yaa kızlaaaar bu ikizleri şöööle 90 bedene çıkartmaya mı çalışsam ne! en etkili (silikon demeyin sakın asla asla) yöntem nedir ki acep?
Doktor geçenlerde diyordu ki; bir kiloda 50 gr. şişermiş bunlar ama kilom zaten yerinde. bir de bitkiler yoluyla tam dokuz ayda büyürmüş ne kadar doğru acaba?

Yaradan kalçalarıma gösterdiği bonkörlüğü ne yazık ki göğüslerimde göstermemiş derim bazen. Ne vardı sanki kalçalarımdaki dolgunluğun birazı da onlarda olaydı. Neyse, dün ölçtüm 84 cm. ama istediğim ölçüye ulaşmam için daha on cm. var, ben de bir kaç şeye başladım, mesela günde iki hurmayla bir başlangıç yaptım ama masajın fazlasıyla etkili olduğu da bir gerçek.

Son düzenleme:
X