Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs hapla büyür mü ?

selamlar ben de aynı durumdan şikayetçiyimm 75 ve ne abiye ne başka bişiy hiç yakışmıyor insanlar orama bakıyor çünkü bir erkekten biraz büyük ve bu durumdan bıktım estetikte hiç mi hiç istemiyorum yapaylığa karşıyımm

forumdan edindiğim bilgilere göre böyle bir şey mümkün değil (hapla vs büyütmek) peki kiloyla alaksı var mıdır??ben 163 ve 50 kiloyum zayıfımm biraz kilo alsam düzelebirilir mi ya da en ufak bir katkısı olur mu ??? offf of çıldırmak üzereyim

canım buyumez dıyenler kendılerı denemıslermı bakalım her yolu umutsuzluga dusme cokda guzel buyuyo valla bız hayal mı goruyoruz yalanmı soyluyoruz sankı buyuyo ıste sen buyumez dıyenlere kulaklarını tıka canım burda yazılanları oku ve uygula emın ol faydasını goreceksınkaydirigubbakcemile2

okudum ama kimileri böyle bir şey yok kimileri actbreast yazmış ama geçici süre vs yazmış yani beni tam tatmin edecek bir şey göremedim haplarda çok ucuz değil ve tam güvenemiyorumm işe yarar mı yan etkisi vaar mı diye :S

gerçekten çok kötü bişiy ya giydiğin elbisenin bi tarafında denge sağlanamaması sülalede de yok yani piyango bana vurdu :KK70:

sanırım 75 80e çıkamaz beden ölçüsü olduğundan mam cup olarak B'ye çıkabilsem kafi benim için uzun vadeli yapay olmayan denenen ve kesin bir sonuca ulaşılmış bir şey yok mu çünkü bazı kullanıcıların tazdığı gibi olsaydı ameliyat olmazdı ama işte sizinde dediğiniz gibi ümitsizliğe düşmemeye çalışıyorum bir çarede bulamadımmm :S

sana ozelden yazacam cnm tmm

Vakum yöntemini deneyen var mı bir beden büyütsede yeter kalıcı mı geçici mi birde onu merak ettim :)

Ben de bu yönteme başvuracaktım. Ama pek de inancım yoktu işe yarayacağına dair!.. Bilgilendiren herkese teşekkür ederim.
Bir de şu var; bunlar sağlığımıza da zararlı olabilir arkadaşlar!!! Hormon dengemizi bozabilir veya başka tür yan etkiler yapabilir!!! Güzellik uğruna, sağlığımıza ciddi zararlar verebiliriz Allah korusun!
Bu tarz olayları iyice araştırıp soruşturmak, kılı kırk yarmak, doktorlardan, uzamanlardan yardım almak şart bence ki sağlığımız gitmesin, hayallerimiz yıkılmasın veya boşuna para harcamayalım...
Off of! senağlama
Sevgiler...

sana ozelden yazacam cnm tmm

Lütfen bana da yaz canım ona yazdığını... opuyorumnanaktan Ben de ümitsiz vakayım, hiç bi giydiğim yakışmıyo yaaaa! mafoldumben

Erkek gibiyim yaaaaa! Allah'ım Yarabbim!

Lütfen yardııııııııııııım!
Sevgiler...

canım buyumez dıyenler kendılerı denemıslermı bakalım her yolu umutsuzluga dusme cokda guzel buyuyo valla bız hayal mı goruyoruz yalanmı soyluyoruz sankı buyuyo ıste sen buyumez dıyenlere kulaklarını tıka canım burda yazılanları oku ve uygula emın ol faydasını goreceksınkaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan Yaa?! İşe yarıyo mu? Ben çok dertliyim bu konuda? Ne yapmalıyım sizce? Lütfen bana da yardım edin a.s.

Size yarayan markayı/ metodu benimle paylaşırsanız size hep dua ederim. :Saruboceq:

yerimseniben
Sevgiler...

Vakum yöntemini değil ama şu göğüs masaj kemerini denedim 1 ay içerisinde hakikatten çok iyi bir sonuç aldım, kullandığım ilaçlarla birlikte 80 e çıktı, ama sporda yapıyorum tabii.Bence ilaçlar konusunda o kadar umutsuz olmayın düzenli spor ve masaj ile birlikte istediğiniz sonucu alıyorsunuz...hem masaj kemeri biraz pahalı ama çok pratik...

kemerın gorevını parmaklarım yapıyo sımdılık ama aslında uygun fıyatlı olsa alsak fena olmaz yaa ınsan usenmezde oyle tak calıstır oturdugun yerden ne guzel masaj ohhh kaydirigubbakcemile3

ya birazcıkkk düşse fiyatı çok süper olcak ama düşmüoki işte e bende öğrenciyim burda para basmıyozkii:KK43::KK43::

neeee 7 dolar mıııııııııııııııı?????????????????
bende istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43::KK43::KK43:

tek buyuk gordugum an kızlarıma hamıyken ve emzırırkendı
sımdı oda yok
napayım kader dedım kabullendım ama asla ılac,estetık vss yaptırmayıda dusunmuyorum ama su yazında sılıkonlu sutyenler cekılmıyor yaaaaaaaaaaa:KK43:(((((((((((((((((((

kızlar benım fıkrıme gore gogus ıcın zayıflamak ıcın ılac pekte mantıklı degıl sonucta ılac bu vallaha ılac ıcecegınıze sılıkon yaptırın daha ıyı hem paranız cope gıtmez hem bılmedıgınız yan etkılerle ugrasmazsınız hemde ılerıde oyle kalacagı ne malum gecıcıdır ılac ogus ve zayıflama haplarının tamamen tıcarı oldugunu dusunuyorum benım gogusum 85 90 tuzun kuru demeyın benımkıde bıraz sarktı azda olsa sarktı ama bısey dusunmuyorum dıklestırmek ıcın benım gozume tuyler batıyor sadece:kedi:

anaaaammm ee sende yurtdılındasın tabii paypal ordaa ama burdan oraya paypal 7 dolar kargo sipariş öğrenci para .........
kafam karıştı yaaaa ühühühühühühü
:KK43::KK43::KK43::KK43:

amaaan erkekler memeyi seviyor valla :ecrin_bebek: silikonlu memeyi sıkmaktansa kendi boyutundaki bi göğsü sıkmayı tercih ederler herhalde. bi dönem ben de taktırayım, bombalarla etrafta bi salınayım filan diye düşünürken, benimki sakın ha dedi! iki gün sonra sıkarken patlar matlar iş açma başıma deyince vazgeçmiştim.

X