Göğüs Estetiği

yrynasgri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
8
6
24
merhaba arkadaşlar,
üye olduğumdan beri her konuda fikir sormadan duramıyorum..göğüslerimden çok memnunum 85c giyiyorum fakat biraz fazla estetik duruşa önem veriyorum ister istemez daha dik düzgün bir göğüs için ufak dokunuşlar yaptırmayı düşünüyorum. dikleştirme konusunda burada yazılanları okudum ve olumlu anlamda etkilendim. fakat benim göğüs dokum fazla olduğu için implantsız göğüs dikleştirme ameliyatından sonra tekrar eski haline dönme gibi durumlar yaşanabilir diye düşünüyorum. sonuçta içerden bir destek olmayacak. ve yaptırdıktan sonra dokusu etkisi farklı olabilir mi merak ediyorum her ne kadar gögüs üzerine yatarak uyumak gögüse zararlı olsa da ameliyattan sonra imkansızlaşacak örneğin. uzun bir süre de iyileşmesini bekleyeceğim. o yüzden aranızda hiç yalnızca aerola ameliyatı olan var mı? benim asıl amacım aerola ameliyatı olmaktı yani en kısa işlemle göğüs halkasını küçülttürmek istiyordum. bıçak altına yatmışken dikleştirmeyi de düşünmüştüm ama iyileşme süreciyle uğraşmak istemiyorum. aerola yani halka ameliyatı olan varsa ücreti ve süreci hakkında çok kısa bilgi verebilir mi acaba?

X