Göğüs estetiği yaptırıcam, yardım lütfen...

O şiş görüntü gidiyor. Hala çok az küçülebilir kötü bi haber vermek istemiyorum ama anca gidiyo ödemler :/ Ama doğallaşıyor daha güzel duruyor. Küçülse bile ölçün aynıkalır o kadar küçülmez yani merak etme :)
Merakle bekliyorum fotograflarını

Hamilelik için daha çok var canım meme altı kesisi düşünüyordum aslında ama meme ucu kesisine de sıcak bakmaya başladım. Meme ucu kesisinde, meme ucunda bir bozukluk falan olmuyor değil mi ameliyat sonrası?

Hayır canım, olmuyor, akşama iz resmide eklerim. Ayrıca Arzum ve Gülay ında iz resimleri vardı. Arkadaşsan onlarada bakabilirsin. Önemli olan doktorun bu konuda tecrübeli olması, doktorun el alışkanlıgı ve tecrübesi çok önemli. Eğer yaparım ve süt bezlerine de zarar gelmez diyorsa bu yönteimi seç derim.
Sevgiler

merhaba bende estetik olmayı düşünüyorum forumda gezinirkn yazınıza rastladım resimlerinize bakmak istiyorum acaba arkadaslık isteğimi kabul eder misiniz=?

335 cc ile sadece 80 A cup mı olabildin? kas altı mı kondu? ben de istiyorum ama çok büyük olsun da istemiyorum. 80 B olsa iyi olur tabi .

335 cc ile sadece 80 A cup mı olabildin? kas altı mı kondu? ben de istiyorum ama çok büyük olsun da istemiyorum. 80 B olsa iyi olur tabi .

80 a ile 80 b nin farki ne. Direk sutyeni 75 80 85 diye alioz ya fransız kaldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni de ekler misin arkadaş olarak? Sakıncası yoksa tabi , gerçi daha 25 mesajımı doldurmadım ama az kaldı.

Ben de yeni öğrendim, 70-80 olanlar göğüs altı çevresiymiş, A cup B cup ise meme ucundan ölçülen çevreymiş.

Beni de ekler misin arkadaş olarak? Sakıncası yoksa tabi , gerçi daha 25 mesajımı doldurmadım ama az kaldı.

Ben de yeni öğrendim, 70-80 olanlar göğüs altı çevresiymiş, A cup B cup ise meme ucundan ölçülen çevreymiş.

aşağıdaki iki sayfada detaylı anlatılmış, onlara bakabilirsiniz . Bana dual plan ile 335 cc moderate plus koyuldu canım.

http://www.anitasutyen.com/content/9-sutyen-bedeni-ve-cup-olcusu-nasil-alinir

http://www.doktorsitesi.com/makale/kup---sutyen-olculeri-ve-sik-yapilan-hatalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…