Göğüs estetiği yaptırıcam, yardım lütfen...

Canım bende hiç yadırgmadım, daha önce Marks and Spencer ın double up sütyeninde 80 B kullandığım için benimkiler farkedilmedi :KK1: Sanırım farkedilmemesinin bir nedenide moderate olması. Ben ölçüsünden memnunumd daha küçülürse diye korkuyorum. Bir ay oldu, artık daha küçülmezler değil mi ? :18:
Resimler yarın geliyor :KK1:
Sevgiler

O şiş görüntü gidiyor. Hala çok az küçülebilir kötü bi haber vermek istemiyorum ama anca gidiyo ödemler :/ Ama doğallaşıyor daha güzel duruyor. Küçülse bile ölçün aynıkalır o kadar küçülmez yani merak etme :)
Merakle bekliyorum fotograflarını :KK16:

Hamilelik için daha çok var canım meme altı kesisi düşünüyordum aslında ama meme ucu kesisine de sıcak bakmaya başladım. Meme ucu kesisinde, meme ucunda bir bozukluk falan olmuyor değil mi ameliyat sonrası?

Hayır canım, olmuyor, akşama iz resmide eklerim. Ayrıca Arzum ve Gülay ında iz resimleri vardı. Arkadaşsan onlarada bakabilirsin. Önemli olan doktorun bu konuda tecrübeli olması, doktorun el alışkanlıgı ve tecrübesi çok önemli. Eğer yaparım ve süt bezlerine de zarar gelmez diyorsa bu yönteimi seç derim.
Sevgiler

Hayır canım, olmuyor, akşama iz resmide eklerim. Ayrıca Arzum ve Gülay ında iz resimleri vardı. Arkadaşsan onlarada bakabilirsin. Önemli olan doktorun bu konuda tecrübeli olması, doktorun el alışkanlıgı ve tecrübesi çok önemli. Eğer yaparım ve süt bezlerine de zarar gelmez diyorsa bu yönteimi seç derim.
Sevgiler

merhaba bende estetik olmayı düşünüyorum forumda gezinirkn yazınıza rastladım resimlerinize bakmak istiyorum acaba arkadaslık isteğimi kabul eder misiniz=?

Merhaba arkadaşlar,
Siz doktora hangi cup olmak istediğinizi söyleyin cc olayına hiç karışmayın bence. Benim göğüs altım 80, göğüs çevrem 86 cm.di. 335 cc moderate plus koyuldu. Bende kesinlikle büyük istemiyorum, 300 ün üstüne çıkmayın demiştim doktoruma ama hata etmişim. Olmak istediğim ölçü B cup idi, olamadım. Şu anda henüz ödemlerim olmasına rağmen 91 cm göğüs çevrem oldu li bu da 80 A cup yapıyor. Ama tabi ki siz bilirsiniz. Bu arada, inanın hiç yadırgamıyorsunuz, benim dün tam 4 haftam bitti ve sanki hep böyleydi gibi geliyor. Belki 80 C veya D cup olsaydı yadırgayabilirdim ama bu ölçü ilr jiç sorun yaşamadım bu anlamda. Yumuşaklık olarakda sorunum yok,.şimdiden yumuşamaya başladılar. Bende natrelle kullanıldı, bu marka mentora göre nir derece daha yumuşak diyorlar.
Kararınız şimdiden hayırlı olsun.

335 cc ile sadece 80 A cup mı olabildin? kas altı mı kondu? ben de istiyorum ama çok büyük olsun da istemiyorum. 80 B olsa iyi olur tabi .

335 cc ile sadece 80 A cup mı olabildin? kas altı mı kondu? ben de istiyorum ama çok büyük olsun da istemiyorum. 80 B olsa iyi olur tabi .

80 a ile 80 b nin farki ne. Direk sutyeni 75 80 85 diye alioz ya fransız kaldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 335 cc moderate plus ama dual plan olduğu için kasın protezi ezmesi nedeni ile bana yansıması 250 cc gibi oldu. Ama daha bir aylık olmasına rağmen ne kenarlarından belli oluyor ne de top top duruyor , bu açıdan çok mutluyum çünkü benim eşim hiç istemiyordu. Onu bile rahatsız etöiuor görüntüsü :KK16:
Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım ama ilk hali var şu an resimlerde, bu akşam bir aylık hallerini ekleyeceğim. Sana daha doğru bir fikir verecektir.

Beni de ekler misin arkadaş olarak? Sakıncası yoksa tabi , gerçi daha 25 mesajımı doldurmadım ama az kaldı.

Ben de yeni öğrendim, 70-80 olanlar göğüs altı çevresiymiş, A cup B cup ise meme ucundan ölçülen çevreymiş.

Beni de ekler misin arkadaş olarak? Sakıncası yoksa tabi , gerçi daha 25 mesajımı doldurmadım ama az kaldı.

Ben de yeni öğrendim, 70-80 olanlar göğüs altı çevresiymiş, A cup B cup ise meme ucundan ölçülen çevreymiş.

aşağıdaki iki sayfada detaylı anlatılmış, onlara bakabilirsiniz . Bana dual plan ile 335 cc moderate plus koyuldu canım.

http://www.anitasutyen.com/content/9-sutyen-bedeni-ve-cup-olcusu-nasil-alinir

http://www.doktorsitesi.com/makale/kup---sutyen-olculeri-ve-sik-yapilan-hatalar

X