• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs düzleştiren bir ameliyat ...

insan rahatsız olduğu şeyin nedenini nasıl anlatır
nasıl diyeyim varlığından rahatsız oluyorum onu her hissettiğimde sanki benim bedenimde olmaması gereken bir parça gibi
şimdi diyeceksiniz erkek
erkek olsam burada işim ne Jinekomasti ameliyatlarını araştırırdım forumuna girerdim neden kadın forumuna gireyim de çözümünü arayayım
aynen şöyle 1 bayan göğüs küçültme sorununu sadece erkeklerin olduğu 1 foruma atsa hangi kafayla atmış olur?
göğüs yapılarımız aynı olsa neden farklı bir bölüm açılsın ki
face ya da erkek değilim
ben bir estetik cerrahın, böyle bir ameliyat yapacağını düşünmüyorum ama yine de bilemem. gidip görüşmeniz lazım. hiç bir doktorla gidip görüştünüz mü?
peki bayan olmaktan hoşlanmadığınızı söyleyebilir misiniz?
belki de estetik cerrahtan önce, bir psikoloğa danışmalısınız.

transsınız sanırım.evet meme düzleştirilebilir. bir estetik cerrahla görüşün.

transeksüellik mi ?
kadın olmak ya da olmamak ... olmak istediğimi de net söyleyemem yani ama erkek de olmak istemem :)
ameliyat için yeterince para lazım (ameliyat masrafı ne kadar?) benim gibi bir garibanın çok çalışması lazım.

transeksüellik mi ?
kadın olmak ya da olmamak ... olmak istediğimi de net söyleyemem yani ama erkek de olmak istemem :)
ameliyat için yeterince para lazım (ameliyat masrafı ne kadar?) benim gibi bir garibanın çok çalışması lazım.
ne kadara mal olur bilemiyorum. örnek vermek gerekirse ben silikon ameliyatımı 5500e yaptırdım. bunun içinde silikon masrafları da var. yani sizin istediğiniz ameliyatın biraz daha düşük olması lazım bu durumda.
bir de 18 yaşını aşmış olmanız gerekiyor. yine size en doğru bilgiyi bir estetik cerrah verecektr. normal bir göğüs küçültme veya büyütmeden bahsetmiyoruz sonuçta. görüşmeler genelde ücretsiz oluyor. işe oradan başlayablirsinz

Back