- 29 Ocak 2015
- 27
- 25
- 27
- Konu Sahibi blackwolfsia
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce olduğum kas zari alti dikleştirmeli protez sürecimde göğsüme iyi bakmadığım için ( spor ve yuz ustu uyuma) sarkma ve kayma oldu koltuk altıma doğru. Forumda yeterli bilgi bulamadım.bu ameliyatı olmak isteyenlere ışık olması açısından bu başlığı açıyorum günden güne haftadan haftaya süreci sizinle paylaşacağım eksiksiz . 14 kasım ameliyat tarihim .
-15 kasim/
Bugun 2. Gunum. Sedasyonla oldum. ters T seklinde ve gogus ucu da dahil olmak uzere kesi uygulandi diklestirme icin tekrar .Asla korkmayin bu ameliyattan Ilk ameliyattaki aciyla alakasi yok. Ameliyat olduktan sonra kalktim eve gittim ne agri ne sizi . Sadece hafif hafif sizliyor o da normal okadar kesilip bicildik tekrar.
-19kasim/
6.gunden selamlar sanki hic ameliyat olmamis gbiyim ne morluk var ne odem. Her sey yolunda . Dr 1. Aydan sonra destekli sutyen kullanmam gerektigini soyledi derim çok esnek oldugu icin.
-4aralık/
Eskisine gore çok daha iyi. Full destekli sutyen takiyorum hic cikarmadim
-19 aralik /
Dokununca yumusacik bir protezim var saka gibi herkes sok oluyor
-15 kasim/
Bugun 2. Gunum. Sedasyonla oldum. ters T seklinde ve gogus ucu da dahil olmak uzere kesi uygulandi diklestirme icin tekrar .Asla korkmayin bu ameliyattan Ilk ameliyattaki aciyla alakasi yok. Ameliyat olduktan sonra kalktim eve gittim ne agri ne sizi . Sadece hafif hafif sizliyor o da normal okadar kesilip bicildik tekrar.
-19kasim/
6.gunden selamlar sanki hic ameliyat olmamis gbiyim ne morluk var ne odem. Her sey yolunda . Dr 1. Aydan sonra destekli sutyen kullanmam gerektigini soyledi derim çok esnek oldugu icin.
-4aralık/
Eskisine gore çok daha iyi. Full destekli sutyen takiyorum hic cikarmadim
-19 aralik /
Dokununca yumusacik bir protezim var saka gibi herkes sok oluyor
Son düzenleme: