- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun burun çok zor ben de burnumdan nefes alamıyordum o kadar can sıkıcı bir durum ki..oldum kurtuldum çok şükür ben özel de oldum ama devlet hastanesinde olup memnun olan kişiler ben de gördüm eskişehir de bir doktor vardı ona da çok çok iyi diyorlardı ama adını unuttum ben ameliyat olan bir hastasının fotoğrafnı da gördüm burdan çok beğendim..meme dikleştirmeye gelince bu alanda en iyi tuğrul turan diye biliyorum ben onun farklı bir tekniği için..ama o da özelde yapıyor ameliyatlarını
Silivri devlet hastanesinde bir doktor hakkında çok olumlu duyumlar aldım,bilgisi olan var mı? Devlet hastanelerinde çalışan iyi cerrahlar da varmış,göğüs dikleştirme,ve burun ameliyatlarını devlet hastanelerinde yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa yazabilirseniz çok mutlu olurum :) Benim problemim iriliğinden kaynaklı yerçekimine karşı koyamamış, şiddetli sırt ağrısı yapan göğüslerim ve çocukluğumda kırılan ve kemiği kayan, tek tarafından nefes alamadığım burnum http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/buyrunnnnn.gif