Ben necmettin kutlu ya oldum beylikdüzü meme konusunda çok iyi bi bakınızSelamlar İstanbul da gogus diklestirme ameliyati icin Dr.onerisi olan var mi veyahut Dr.Ayaz Aslan a gögüs operasyonu yaptiran .Bi de fiyat araliklari nedir
Merhaba. Protez takılıyor mu? Tam.olarak.nasil bir işlem? Ağrı sızı çok mu? Ücret ne kadardı vs bilgilendirirseniz çok sevinirim.Merhaba cumartesi gunu meme diklestirme ameliyati oldum sorusu olan varsa yardimci olabilirim
Merhaba benim yapisal sarkikti 75d sutyen bedenim sirtim ince gogsum buyuktu ama ben buyuk sevdigim icin minimum kucultme istedim asimetri de vardi biraz. Sol yarim beden daha buyuktu . Onu da epey esitlemis yani az once dusa girerken ilk defa baktım bi asimetri yok. Goruntu maşallah diyorum. Protezsiz dolayisiyla aman aman agri olmadi. Soyleki iki gun yattim hastanede paracerol verdiler sonraki iki gun evdeyken 1 er adet parol aldim . 5.gun itibariyle agri kesici almadim. Tek pişmanlığım bu ameliyati daha once olmamis olmak. Direnden de kimse korkmasin , biraz yakici igne olurken ne kadar aciyorsa 2sn o kadar aciyor.Merhaba. Protez takılıyor mu? Tam.olarak.nasil bir işlem? Ağrı sızı çok mu? Ücret ne kadardı vs bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Geçmiş.olsun ve adınıza çok sevindim. Benimki emzirme.sonrasi.sarkik dolayısıyla içi boş. Protez gerekir herhalde. Sizinki bu yönden kolay olmuş ne güzel.Merhaba benim yapisal sarkikti 75d sutyen bedenim sirtim ince gogsum buyuktu ama ben buyuk sevdigim icin minimum kucultme istedim asimetri de vardi biraz. Sol yarim beden daha buyuktu . Onu da epey esitlemis yani az once dusa girerken ilk defa baktım bi asimetri yok. Goruntu maşallah diyorum. Protezsiz dolayisiyla aman aman agri olmadi. Soyleki iki gun yattim hastanede paracerol verdiler sonraki iki gun evdeyken 1 er adet parol aldim . 5.gun itibariyle agri kesici almadim. Tek pişmanlığım bu ameliyati daha once olmamis olmak. Direnden de kimse korkmasin , biraz yakici igne olurken ne kadar aciyorsa 2sn o kadar aciyor.
Sagolun bi görüşüp fikir alin bence cocugunuz buyukse sorun olmaz ama kucukse kendinizi korumaniz lazım yani kollari bir an bile zorlamak baş agritabilir sonrasındaGeçmiş.olsun ve adınıza çok sevindim. Benimki emzirme.sonrasi.sarkik dolayısıyla içi boş. Protez gerekir herhalde. Sizinki bu yönden kolay olmuş ne güzel.
Oğlum iki buçuk yaşında sanırım bir yıl daha beklemek daha doğru çünkü aşırı hareketli bir çocuk.Sagolun bi görüşüp fikir alin bence cocugunuz buyukse sorun olmaz ama kucukse kendinizi korumaniz lazım yani kollari bir an bile zorlamak baş agritabilir sonrasında