göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı sonrası refakatçi şart mı?

deka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
192
26
selam kadınlar,
haziran sonunda göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. ameliyatı kendi başıma atlatabilir miyim, yoksa mutlaka refakatçi ve evde ilgilenen birilir olmalı mı? büyük bir ihtimal kas altı olacak, en doğalı buymuş anladığım kadarıyla.
bilgi paylaşan herkese çok teşekkürler, sevgiler.

bana daha doğrusu Barış Çakır 'a ameliyat olanlara sorarsan en doğalı kesinlikle ve kesinlikle kas ZARI ALTI tekniğidir..
ama asıl soruna cvp olarak bence evet refakatçi şart derim, ne de olsa ameliyat sonrasındaki ilk gün ve ertesi 2-3 gün boyunca birisinin yardımıyla kalkıp yatıyorsun sırtından destek çok gerekli oluyor kollarından güç alamadığın için.. yanımda eşim olmasaydı veya ilk 4 gün onun yardımı olmadan yatağa yatma kalkma durumları olsaydı ben herhalde yatağa yapışır kalırdım. .

kesinlikle yanında birinin olması şart.benim ameliyat sonrası hiç ağrım sancım olmadığı halde kendi başıma yatıp kalkamadım.bu tüm büyütme ameliyatları icin gecerli.
yanında muhakkak birinin olması lazım seni yatırıp kaldırmak icin.aksi halde yatağa yapışır öylece kalırsın

Dekacım refakatçi şart diyenlere +1 diyorum ve kas altı gibi bir yöntem düşünüyorsan zaten refakatçi bulundurman kaçınılmaz olacaktır. Diğer arkadaşların söylediği gibi özellikle yatıp kalkerken bu desteğe ihtiyaç duyacaksın. İlk günler kendini yormazsan sürecin daha hızlı ilerleyecektir.

Kas altı en doğal yöntemdire katılmayan taraftayım. Daha iyilerini gördüm, daha da iyisiyle yaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…