Göğüs dikleştirme ile ilgili öneri

cypruscido

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
7
2
41
Selam kızlar. 4 yaşında bir kızım var.Doğumda aldığım kilolari 3 yılda veremedim fakat bir anda 11 kilo verince göğüslerim biraz sarkti. Moralim çok bozuluyor.Bana dikleştirmek için önerebileceğiniz doktor veya yöntem varmı?

Selam kızlar. 4 yaşında bir kızım var.Doğumda aldığım kilolari 3 yılda veremedim fakat bir anda 11 kilo verince göğüslerim biraz sarkti. Moralim çok bozuluyor.Bana dikleştirmek için önerebileceğiniz doktor veya yöntem varmı?
merhaba,ben 26 nisanda dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.dikleştirme yöntemi kişinin göğüslerinin sarkıklığına,derisinin yapısına bağlı.yani bazısının derisi lolipopta toplanabilirken bazısınınki hem lolipop hem ters t şeklinde kesilerek toplanabiliyo.benimki öyle oldu mesela.yöntem açısından en doğru kararı doktor verecektir diye düşünüyorum.

Diklestirme ameliyatlarinda yöntemin lollipop mu yoksa ters t seklindemi olacagina doktorunuz memenizin sarkiklik derecesine gore karar veriyor.sadece ufak bir protezle de diklestirme saglanabilirken protez arti ters t ile diklestirme de yapilabiliyor.hangi sehirde oldugunuzu yazarsaniz arkadaslar mutlaka yardimci olup tavsiye vericeklerdir.oncelikle bulundugunuz sehirde bir estetik cerrahla gorusup durumunuzu degerlendirmesini isteyin.ancak sizi muayene eden doktor soyliycektir hangi teknikle ne sekilde ameliyat olabileceginizi

X