• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gogus diklestirme ameliyati oldum,ayrinitilariyla

• Konu Sahibi Konu Sahibi bomba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlısı canım.ne güzel karar vermişsin.muayene oldunmu,kaç cc önerdi sana?

yok be güzelim nasıl muayene olayım diyarbakırdayım ben. şubat başı gideceğim. Muayene ve ertesi gün ameliyat olacağım. Ameliyattan bir gün önce karar vereceğim büyüklüğüne. Ama şunu söyleyeceğim doktora. Bu yakıştı bu yakışmadı deme. Göğsümün aldığı en büyük silikonu koy diyeceğim. Yine de 300 bile koysa öpüp başıma koyarım. Inşallah daha küçük koymaz.

direnin konu edilcek bile bir olayi yok, gayet basit birsey
arkadaslar, hekes burdan olcu tavsiyesi veriyor ama, herkesin gogsune ve vucut yapisina gore degisir silikon buyuklukleri.
mesela benim gogsumun birine 180 birine 200 kondu, ama benim gogsum zaten vardi, suan bazen c bazen d giyiyorum,yani bayag buyuk gogusluyum.
dr a birakmak en iyisi, serdar eren boyle muhabbetlere girmiyor zaten,yakisani soyluyor ve yapiyor

bomba his kaybın oldu mu? baya olmuştur şimdi şu andaki durumun nedir?

bomba his kaybın oldu mu? baya olmuştur şimdi şu andaki durumun nedir?

his kaybi mi?hahaha tam tersi, fazla hissiyatli oldum
goguslerim bu kadar hassas duyarli degillerdi, simdi daha cok hissediyorum ameliyattan beri
his kaybim oldu diyenlere pek inanmiyorum walla:))

his kaybi mi?hahaha tam tersi, fazla hissiyatli oldum
goguslerim bu kadar hassas duyarli degillerdi, simdi daha cok hissediyorum ameliyattan beri
his kaybim oldu diyenlere pek inanmiyorum walla:))
ben de serdar eren e burun ameliyatı olmak istiyorum ama kendisine bir türlü ulaşamıyoruz
eren estetik var nişantaşında aradık biz size dönücez dediler
bir hafta geçti tekrar aradık kusura bakmayın tekrar biz sizi ararız dediler
bi on gün geçti bu kez oraya gittik dediler burda çalışmıyor ama biz sizin için randevu alırız aramadılar
bu kez maslak acıbadem hastanesine gittik belki orda muayenehanesi vardır dedik
ama oraya da sadece ameliyat için gidiyormuş
ulaşamıyoruz yani
siz nasıl ulaştınız
teşekkürler

cok sevindim, hayirli olsun
dr dan emin olabilirsin, ekibi de cok tatli, cok canayakinlar
bak ben 30 eylulde oldum, adamin bantlariyla izlerim de yok oldu resmen,nasil oluyor anlamiyorum, arkadaslarim hep ne kdr dogal diyolar, 3 ay olmadan yumusadilar, cok dogal duuyorlar ve izler yok gibi.
her gun verdigim en dogru karar diyorum
cok sevindim

gidenler ekibinden ya cok memnun ya da hic degil; ortası yok sanırım. ben emin olamadım açıkçası. ameliyat randevularını verenle konuştum uzun uzun, çok açıklayıcı ve net konuşuyorlar. ama benim kuzenime telefonda ' siz hazır değilsiniz' dedi. neye göre karar verdi anlamadım. dudak dolgusunu da sordum, serdar bey dolgu -botox yapmıyor dediler. önce anlamadım, önermiyor falan sandım ama vakti olmadığından yapmıyormış.

merhabalar,
ameliyat olali 5 gun oldu, butun tecrubelerimi sizlere aktarmak istiyorum
doktor cok onemli, guvenmeniz inanmaniz lazim, kendinizi o doktora teslim ediyorsunuz.ben bir tek Serdar Eren e guvendim, inandim, muthis bir doktor...
goguslerim son yillarda deforme olmus,sarkmislardi ve kuculmeye basladilar
29 yasindayim, evli de degilim ama cild yapim ince oldugu icin sarkmama durumu sozkonusu degilmis
Ameliyat oncesi bayagi heyecanlandim, ameliyatim 3 saat surmus, implant ta eklendi icine.diklestirme ameliyatlarinda ince deri alindigi icin memeniz otomatik kuculuyor,eger yeni boyuta raziysaniz sorun degil ama daha kucuk olan yeni boyut sizi rahatsiz ediyorsa implantta takilliyor.ameliyattan sonra agrim vardi ama hemen agri kesici yapiyorlar, 1 gece acibadem maslak ta kaliyorsunuz, hersey guzel, ertesi gun yurutuyorlar sizi, drenleri cikariyorlar, dren olayi biraz fena, tuvalete kalkmak bile zor onlarlaciktiktan sonra cok rahatliyorsunuz
evde hep yatip buz koyuyorsunuz, bugun 5. gunum hala buzlarimlayim, ama cok guzel gozuktuklerini,dogal durduklarini soyleyebilirim
areola cevresi ve vertikal bir kesi var, yeni teknik oyle,ayrica areolamin capinida kucultmus, daha guzel olsun diye
serdar eren yapinca izler yokta oluyor, tabi bakim cok onemli, sigara icmiyorum,beslenmeme dikkat ediyorum.nerden biliyorum yok olcagini onceden yaptiklarinin fotolarini gosterdi,hepsi yok gibi
icimdeki sutyeni 1 ay kulllanmam gerekio, bitsin rahatliycam walla
yaptirmadan once cok iyi dusunun, doktor cok onemli, dinlenme bakim da, ameliyat sonrasi 2 gun biraz agrili oluyo, o 2 gunu hafizanizdan silin
serdar ereni siddetle tavsiye ediyorum, cok pahali ama deger

sorulari olan lutfen sorsun

nekadar ama:)) geçen sene yaptırmışşsın yazında 2010 diyor hem ayrıca da memnun kaldınmı

Merhaba;

Yaklasik iki yil once Kozyatagi Acibaden hastanesinde Dr Aydin Saray'a gogus buyutme ameliyati oldum. 2 yildir sag gogsum soldan daha yukarida dikis izlerim cok belirgin ve silikonlarim ameliyat oncesi kararlastirdigimizdan cok daha buyuk. Onumuzde ki ay Sredar Eren'e revizyon ameliyati olacagim.

Yazını daha once okudum ama simdi üye oldum tebrikler hayırlı olsun Göğüslerin bende diklestirme ve silikon istiyorum inşallah en kısa zamanda yaptırmaya calisicam para biriktirmem lazim :)) bende hayran oldum burda yaptıranlara cok özeniyorum yaa ne guzel ben daha cok gencim ve maalesef Göğüslerim sarkik yetmezmiş gibi çatlak var ama bayan doktor istiyorum bı öneriniz var mı kizlar??

merhabalar,
ameliyat olali 5 gun oldu, butun tecrubelerimi sizlere aktarmak istiyorum
doktor cok onemli, guvenmeniz inanmaniz lazim, kendinizi o doktora teslim ediyorsunuz.ben bir tek Serdar Eren e guvendim, inandim, muthis bir doktor...
goguslerim son yillarda deforme olmus,sarkmislardi ve kuculmeye basladilar
29 yasindayim, evli de degilim ama cild yapim ince oldugu icin sarkmama durumu sozkonusu degilmis
Ameliyat oncesi bayagi heyecanlandim, ameliyatim 3 saat surmus, implant ta eklendi icine.diklestirme ameliyatlarinda ince deri alindigi icin memeniz otomatik kuculuyor,eger yeni boyuta raziysaniz sorun degil ama daha kucuk olan yeni boyut sizi rahatsiz ediyorsa implantta takilliyor.ameliyattan sonra agrim vardi ama hemen agri kesici yapiyorlar, 1 gece acibadem maslak ta kaliyorsunuz, hersey guzel, ertesi gun yurutuyorlar sizi, drenleri cikariyorlar, dren olayi biraz fena, tuvalete kalkmak bile zor onlarlaciktiktan sonra cok rahatliyorsunuz
evde hep yatip buz koyuyorsunuz, bugun 5. gunum hala buzlarimlayim, ama cok guzel gozuktuklerini,dogal durduklarini soyleyebilirim
areola cevresi ve vertikal bir kesi var, yeni teknik oyle,ayrica areolamin capinida kucultmus, daha guzel olsun diye
serdar eren yapinca izler yokta oluyor, tabi bakim cok onemli, sigara icmiyorum,beslenmeme dikkat ediyorum.nerden biliyorum yok olcagini onceden yaptiklarinin fotolarini gosterdi,hepsi yok gibi
icimdeki sutyeni 1 ay kulllanmam gerekio, bitsin rahatliycam walla
yaptirmadan once cok iyi dusunun, doktor cok onemli, dinlenme bakim da, ameliyat sonrasi 2 gun biraz agrili oluyo, o 2 gunu hafizanizdan silin
serdar ereni siddetle tavsiye ediyorum, cok pahali ama deger

sorulari olan lutfen sorsun
Serdar erene karin gerdiren varsa lutfen cevaplarmi tesekkurler

Yazını daha once okudum ama simdi üye oldum tebrikler hayırlı olsun Göğüslerin bende diklestirme ve silikon istiyorum inşallah en kısa zamanda yaptırmaya calisicam para biriktirmem lazim :)) bende hayran oldum burda yaptıranlara cok özeniyorum yaa ne guzel ben daha cok gencim ve maalesef Göğüslerim sarkik yetmezmiş gibi çatlak var ama bayan doktor istiyorum bı öneriniz var mı kizlar??

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu ?

Back