arkadaşlar uzun zamandır bakıyorum netten bu ürüne, aranızda kullanan varmı acaba?
bana işe yarar gibi geliyor, en azından hap değil krem değil...Göğüse masaj yapan bi araç ve hiçbir zararı olamaz dşiye düşünüyorum.
fiyatı 70 ytl miş. kremlere göre daha uygun ve bitecek birşey değil acaba denesekmi diyorum ne dersiniz?
nete konu başlığını yazıp aleti görebilirsiniz.
kafamçokkarıştı
:sm_confused:
:dance:
Pompa, hap vs..Bunlar işe yarasaydı gerçekten, herkes bıçak altına yatıp estetik ameliyat olurmuydu kızlar?
Geçiçi olarak dolgunluk verebilir belki ama kalıcı bir büyütme olabileceğine ihtimal bile vermiyorum..Olurmu öyle şey..
Bardak masajı Julyet arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla şöyle oluyor kızlar. Su bardağından biraz daha büyük bir bardakla oturur vaziyetteyken göğsünüze , bardak göğsünüzü içine alacak şekilde yerleştiriyorsunuz ve hafifce uzanır vaziyeti alıyorsunuz. Tabi bardağın hava almamasına dikkat edin. 15-20 sn bekleyin ve hafif hafif bardağı çekin. Pompa gibi yani. Bu hareketi ben bir göğsüme 100 defa yapıyorum.
Tabi daha sonra bebek yağı ile masajda yapıyorum. Ve inanın küç kullanmadığım halde etkisini gördüm. Çok abartılacak bir şey değil ama kısa sürede farkettim. Pes etmeden usanmadan yapın ama. Bir gece bile askıya almayın sakın.
Ve unutmadan egzersiz yapmayıda ihmal etmeyin. Hepinizi kocaman öptümmmmmmmŞeniz:sm_cool:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?