adı ibni sina macunu canım ama üstnde ikiside yazıyor :) inşş canım sonuç alırsam sölerim şöle 1 ay kullanayım tatlı bi tadı var ama hafif acımsı ve nane var içind eçok fazla bitki var zaten
öncelikle bitkileri yazayım canım andızotu kökü, meyan balı ,meyan kökü,okaliptus yaprağı,ıhlamur çiçeği,nane yaprağı,kekik,mersin yaprağı ,hatmi çiçeği,tarçın,havlıcan,zencefil,hıltan tohumu,kişniş,kimyon,kafur otu,adaçayı,anason.rezene,kuş ekmeği,lavanta yaprağı,biberiye defne yaprağı,sığır kuyruğu çiçeği,melekotu kökü gelincik çiçeği,karabaşotu,hardal tohumu,mercan köşk,ardıç tohumu,sinirliot,üzerklik tohumu,keten tohumu,öksürük otu yaprağı,menekşe çiçeği boy otu tohumu(çemen) cuha çiçeği kökü,günlük
ne çok bitki varmış
bunu sadece göğüs büyütmek için verdi canım yani bu işede yarar die vermedi göğüs büyütücü macun varmı die sorduğumda bunu verdi yemekte biraz zorlanıorum ama mecbur yenmicek gibi bişide değil bu köklerin ir çoğu iştah açıcı bugün kullanımın 2. gnü cnm henüz açıktırıcı etkisini fark edemedm ama eğer açarsa benim işime yarar çünkü zayıfım kiloda almk istiorum boyum 168 kilom 50
iştah açmıyor canım ama henüz göğüs üzerindeki etkisi yok ztn 3 gün oldu daha ama ben ayrıca çemenle masajda yapıyorum o biraz dolgunlaştırdı
aktara göğüs büyütücümü diye sordun:1shok: ölsem böyle soramazdım helal sana valla aldıgının üzerinde harnup yazıyosa arı polenli falan bende ondan kullanmıştım tok karına 10 kg aldırmıştı bana zaten bende kilo almak istiyodum benim de göğüslerim küçükdü bu sayede 1 beden büyümüş oldu umarım faydasını görürsünkızlar bugün aktara sordum göğüs büyütücü macun tarzında birşeyler varmı diye çıkardı bu var die bende aldım sabah akşam 1 yemek kaşığı aç karnına yada tok fark etmez yenicek inş.. büyür kızlar benimki çok küçük isterseniz içinde bulunan bitkileri yazabilirim 15 tl aldım :) içinde çok fala bitki karışımı var zaten adı ballı baharatlı ve bitkisel karışımlı macun diye geçiyoryerimseniben
iştah açmıyor canım ama henüz göğüs üzerindeki etkisi yok ztn 3 gün oldu daha ama ben ayrıca çemenle masajda yapıyorum o biraz dolgunlaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?