ebrumenekşe çok çok çok geçmiş olsun.sakın sıkıntı stres yapma olurmu lütfen.biliyosun tetikler bu gibi durumlarda..gerçekten çok üzüldüm..şu durumda başka bi açıdan bakmakta fayda görüyorum.
hanımlar peki sağlık sorunu olamayıpta kullandıktan sonra problem yaşayan var mı?yani olan bi hastalığı tetikliyo olabilir fazla kullanılması ama olmayan bişeyi de meydana getirio olabilirmi?yani dier forumda kullandıktan sonra da hormon testlerinin normal çıktığını söyleyenler vardı.burda okuduklarım herkesi olduğu gibi benide çok korkuttu ama dier yandan bir arkadasımız dışında sorun yasayanda okumadım.ki onunda zaten var olan bi rahatsızlığı vardı.ben 2 haftadır kullanıyorum ama bi test yaptırcam kesinlikle ve doktorada sorcam.göğüs büyüten bi bitki ostrojen hormonlarını arttırıyomudur ve bu kansere neden olabiliomudur die.
yani benim de kafam çok karıştı bitkide hormonun ne işi var ya da göğüsleri büyük kadınlar(ostrojeni fazla)kanser olma riski tasıyo küçük olanlar taşımıyomu.
ayrıca videodaki doktorda bana samimi gelmio sonuçta adam silikon takıo bunun reklamını yapmak için de kalkmış site kurmuş video çekmiş falan bi adam...silikonun yaratabileceği yan etkilerden de hiç bahsetmemil şöyle bi izledim de.
doktora güvenme aktara güven durumu da yok tabiki..
lütfen kullanıp sorun yaşamayanlar da yazsın.kimse -kullananda kullanmayanda-
ikilemde kalmasın,pişmanlık duymasın,hayal kırıklıgı yaşamasın..