kızlar femagis kreme başlayalı bugün 5.günüm ve çok güzel gelişme var dahada dolgun oldular hazır indirimdeyken 2 kutu daha alayım diyorum böyle devam ederse füze gibi olacak herhalde gerçi o kadarınıda istemem ya... ha birde ben bir delilik yapıp her akşam çok azda dudaklarıma sürüyorum sanırım ben kafayı yedim ya.... yok yok kesin yedim
femagis kaç para ebru?
ayrıca adet döneminin yaklaşmış olduğundan büyümüş olma ihtimali var mı?
şimdilik iyi gidiyo canım sıkılık var hala yalnız reglimi bekliyorum eğer ondan sonrada bi değişme olmazsa tamam demektir cm olarak hiç ölçmedim kremden önce ölçmüştüm küç kullanırken 78 cm idi ay bende merak ettim akşam ölçüp bildiririm canım umarım gelişme vardır ölçmeye hiç de cesaretim yok aslında ama yinede ölçerim akşam :1hug::enbuyukkk:
şimdilik iyi gidiyo canım sıkılık var hala yalnız reglimi bekliyorum eğer ondan sonrada bi değişme olmazsa tamam demektir cm olarak hiç ölçmedim kremden önce ölçmüştüm küç kullanırken 78 cm idi ay bende merak ettim akşam ölçüp bildiririm canım umarım gelişme vardır ölçmeye hiç de cesaretim yok aslında ama yinede ölçerim akşam :1hug::enbuyukkk:
ya ben bu femagis kremi araştırıyorum ama karşıma hiç doğru düzgün bişi çıkmıyo hep satış sitesi çıkıyo içeriği nedir ne değildir bi türlü anlayamadım valla
ama ben kararlıyım actibreast alcam. anamı da ikna ettim bugün, az biraz ondan para yontarım, az biraz biriktiririm, sonum hayrola:)
kızlar bende bu dertten ciddi ciddi muzdaribim..bende eskiden hiç tkmıyordum ama büyüdükçe insanda büyük bi yara halini alıyorççaylardır almayı düşünüyorum ama bende ne alacağımı bilmiorum...peki actibreast ten eminmisiniz..yani almalımıyım..bide çok uçurumlar var fiyatlar rasında..hangisini alacağımı şaşırdım..bide bu bursalı karışımını telefonla arayarak siprişmi ediyoruz???
canim adetin ne zaman? heyecanla seni bekliyoruz canim ya. isallah bu krem faydali olur. olursa ben de kullanicam
ne yapsam olmuyoooooooo büyümüyorlaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kizlar eminim aranizda en kucuk goguslu olan benim. ogle hissediyorum nedense. benimkiler o kadar acaip ki. uuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen boşver büyümesin büyütüp nabacan sen böylede güzelsin hem sen kendin büyüksün biz senin kalbini seviyoz eşin seni böyle kabul etmiş ben memnunum ama accıkdaha büyüsün isterim deneycem kııııız ne kaybederiz yan etkisi varmıki????????:uhm:
daha bugün ölçtüm cnm 3cmlik bi büyüme var.yinede pek bişey farketmiyooo.inş.büyüme devam eder:uhm::uhm::uhm:ikisi de olabilir
birlikte etki etmişlerdiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?