Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben eskiden hep karşıydım böle şeylere ama kocamın tvde ünlülerin kocaman göğüslerine baktığını görünce ben büyük bir kıskançlık kriziyle o günden sonra göğüslerimi büyüttüm ve 70b sütyen kullanıyordum önceden büyttükten sonra 90b kullandım,yani aslında büyütmemin tek nedeni tvdeki ünlüler.

hangı yontemle ve ne kadar zamanda gectın cnm

ben eskiden hep karşıydım böle şeylere ama kocamın tvde ünlülerin kocaman göğüslerine baktığını görünce ben büyük bir kıskançlık kriziyle o günden sonra göğüslerimi büyüttüm ve 70b sütyen kullanıyordum önceden büyttükten sonra 90b kullandım,yani aslında büyütmemin tek nedeni tvdeki ünlüler.

bunu burdan dinIediğin teIkinIemi yaptın. ? 70 den 90 a gecmek waww :KK70: bende bu durumdan müzdaribim sitede doIanırken dikkatimi cekti. sonuc aIan var ama senin bariz bi geIişme oImuş nasıI :KK9:başardın öğrenebiIirmiyim?

Selam arkadaşlar sırf biraz moral vereyim diye yazmak istedim.Ben bu telkinin 3.21 in 5inci günündeyim.İlk 21 de hiçbirşey hissetmemiştim.Ara verdiğimde de o sizin bahsettiğiniz ağrıları çekmedim.Ne de büyüme kaydettim.Ama 2.21 den sonra ara verdiğim zaman dolgunlaşmaya ve ağrımaya başladılar.
Şuan telkini dinliyorum ve hala ağrı sızı var sanırım bu büyümeye işaret.Benim zayıfken göğüslerim 75 i doldurmazdı sonra 10 kilo aldım ve göğüslerim 85 e sığmaya başladı.Ama şuan 85 beni feci sıkıyor.Ablamın 90 lık sutyenlerini giyiyorum.Tam doldurmuyor ama ilerleme iyi durumda.Telkini dinlemeden önce göğüs aram çok açıktı şuan o ara kapanıyor gibi.Ve eskiden elimle dokunduğumda içi boş gibi gelirdi.Ama şuan aşırı bir dolgunluk ve yuvarlık var güzel görünüyor:KK52:
Şimdi diyeceksiniz senin göğüs ölçün iyi ne diye büyütmeye uğraşıyorsun.Ben zayıflamaya çalışıyorum yani 3 kilo falan vericem ve göğüslerim daha büyük dursun istiyorum.Ve bunu başarıcam biliyorum.
Arkadaşlar hemen umutsuzluğa kapılmayın derim yıllardır küçük olan birşey ilk 21 de patlama yapmaz ama ilerde olur.Çok çabuk yılıyorsunuz bunu anlayamıyorum.Azıcık inat edin en önemlisi milleti dinlemeyin siz büyü derseniz ve yürekten inanırsanız bak dikkat edin yürekten diyorum öle sadece ağızda değil o zaman büyür.:nazar:

nnasıl kilo aldın cnm ??

arkadaşlar 2 gündür dinleyemiyorum fakat göğüslerim hiç inmedi.bu sabah ölçtüğümde tam 83 cm geldi.ben 77 ile başlamıştım.fakat önceki yazılarımda dediğim gibi ben önce kremle başlayıp sonra telkin takviyesi yapmaya başladım.büyük bir azimle devam edin bence gerçekten insanın bilinçaltının yapamıyacağı birşey yok diyorum.insan isterse olabiliyormuş.

o zaman tvdeki ünlülere tşk edelim:KK71: yok yok etmeyelim sinir oluyorum onlara. onlar olmasa böyle sorunlar olmayacak belki de defolsun hepsi:KK4::KK4:
ayrıca 70'ten 90'a bayağı yol var canım ya hayal gibi geldi bana. ancak silikonla olur heralde.:95::95:
umarım ben yanılıyorumdur. ve inşallah sen bize bu yöntemi anlatırsın ve biz de uygularız.
çok ihtiyacımız vaaar:KK5::KK5:

nasıl yani hangi yöntemle çok çabuk sonuç almış gibi yazmışsın estetik falanmı ????

:KK71:ELCLONE:KK71:
harika bilgiler paylaşmışsın. tam bizi anlatıyor. gerçekten arayıpta bulamadığımız bilgiler. ses dosyası ile göğüse yağların gitmesi ile kan akışı ile olabileceğini çok güzel anlatmış:KK61:
gerçekten arkadaş lar burada hepimiz bir yola girdik gidiyoruz ama öyle bilinçsiz anlamadan dinlemeden okumadan yapmıyoruz bu işi. ve çok şanslıyız burada bilgili arkadaşlarımız çok. araştıran arkadaşları tebrik ediyorum. hepimiz elimizden geldiğince paylaşıyoruz birşeyleri. eminim bi gün bu çabalayan arkadaşlarla hepimizin göğüsleri çekici hoş ve istediğimz boyutta olacak. kendimize güvenimiz gelecek Allah'ın izniyle. bu topiğe yeni "bezelye memişli" arkadaşlar katılacak o zaman da bu topikte görüşelim olur mu:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:

telkini dinledin ve 70 den 90 a mı çıktın ? bu gerçekse bende yeniden başlıyım bırakmıştım :KK9: cevap ????

off olaya bak :KK52: :KK52: :KK52: 4 beden mi büyümüş yani.hemde doğal yoldan :KK53: :KK53: :KK53: canım acilen bizimle de paylaş yaptıklarını nolurrrr..... :KK19: :KK19: :KK19:

2. 21 gün bitmek üzere ve bende hala en ufak bir değişiklik yok :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hiç mi yok cnm. ama üzülme ve umudunu yitirme lütfen. elclone arkadaşımızın paylaştığı bilgileri okudun mu? telkinin etkisini apaçık anlatmış. ve önemli şeylerden biri de inanmak. lütfen sabırla ve inatla inan:82:

arkadaşlar 100 mesaj yazmadığımdan dolayı üyelere yani sizlere özel mesaj gönderemiyorum ben öncelikle ilk 1-2 ay göğüs büyütücü krem kullandım günden 2 defa ve son olaak başka bişey uyguladım ama bunu burda yazmam mümkün değil ancak 100 mesaja ulaştığımda sizlere özel mesaj yoluyla bildiririm durum bu :) umarım hepiniz dilediğiniz ölçülere kavuşursunuz.

arkadaşlar 100 mesaj yazmadığımdan dolayı üyelere yani sizlere özel mesaj gönderemiyorum ben öncelikle ilk 1-2 ay göğüs büyütücü krem kullandım günden 2 defa ve son olaak başka bişey uyguladım ama bunu burda yazmam mümkün değil ancak 100 mesaja ulaştığımda sizlere özel mesaj yoluyla bildiririm durum bu :) umarım hepiniz dilediğiniz ölçülere kavuşursunuz.

aman ALLAH ım nasıl bi yöntemdir canım bu yaa merak ettim valla ipucu falan yok muuu noooooooolur :KK69: 2,5 haftadır dinliyorum kaşıntıdan başka bişey yok henüz başka şeylerde yaptığım halde :KK43:

yaa olmaz öyle azıcık ucundan gösterip kaçmak :KK1: :KK1: :KK1: 100 mesajı bekleyemem ben daha çok var :KK50: :KK50: :KK50: sen dolaylı yoldan anlatsan hatta ima etsen biz anlarız :KK52: :KK52: :KK52: şurda kız kızayız anlat gitsin işte :86: :86: :86:

yazz sonra mesaj düzenleden siiillll :KK70:

yani 70tan 90'a çıktığın gerçek!!! AllahAllah çok merak ettim yaww nasıl oluyor ya silikon taktırsan anca olur. yoksa o kadar mümkün değil. canım mesaj sayısı doldurma topiği var lütfen orda doldur hemen

X