- 17 Şubat 2009
- 4.173
- 74
- 43
haha kim demiş nan, sen mi
memiş büyütüom ben de ne vaaa
haftaya ise baslicam yatiyom bir aydir dana gibi manyak bagimli oldum ben bu ara kk ne
valla ne olcak benim bu halim cnim calismakta istemiyo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha kim demiş nan, sen mi
memiş büyütüom ben de ne vaaa
haftaya ise baslicam yatiyom bir aydir dana gibi manyak bagimli oldum ben bu ara kk ne
asıl sen kimsin kendini ne zannediyorsun.istediğim gibi konuşurum.ister inan ister inanma bana ne sen buraya bu şekilde yorum yaparsan alırsın ağzının payını oturursun aşağı.burda kimsenin umudunu kıracak yorum yapamazsın.terbiyesizlik yapma.inanmıyorsanda girme bu tapiğe o zaman
umut kıracak yorum da yapabilir ama dalga geçemez.
neyse severim atractive'i o yüzden ona torpil geçtim ve bağırmadım
kızlar merhabaa ..
ben yine araştırdım çok guzel bir yabancı site buldum ticaret veya o tarz bi amacı yok.. okudum mantıklı geldi ve size çevirisini yapıp buraaya yazmayı planlıyodum ama eger ilgilenilmiycekse hiç uğraşmayayım o kadar..
burda göğüsü doğal ve sağlıklı şekilde buyutmek için yapılması gereken 5 şey var diyor.. ve biride ses dosyası yani bizim dinledigimiz telkin oluyor.. tabi göğsü büyütebilmek için gerekli altyapının da oluştuturlması adına yağ dokularının ve göğüsün sağlıklı bir yapıya kavuşması lazım.. bu beş şey :
- göğüs gelişim planı hazırlamak
- vitamin almak (bildigimiz a, e ve c vitaminleri.. bunlar göğüs cildi için..)
- su içmek (bunun faydalı oldugunu çok yakınlarımda gözlemlemiştim ama emin olamıyordum acaba suyun etkisi var mı diye.. varmış):107:
- ses dosyası dinlemek
- gelişimi yazdığımız bir gunluk tutmak..:126:
merak eden varsa genel hatlarıyla daha açıklayıcı olurum
Merak ederiz tabiki canım yaa yani ben açıklamanı isterim böyle bilgileri kim bilmek istemez :114:
kızlar merhabaa ..
ben yine araştırdım çok guzel bir yabancı site buldum ticaret veya o tarz bi amacı yok.. okudum mantıklı geldi ve size çevirisini yapıp buraaya yazmayı planlıyodum ama eger ilgilenilmiycekse hiç uğraşmayayım o kadar..
burda göğüsü doğal ve sağlıklı şekilde buyutmek için yapılması gereken 5 şey var diyor.. ve biride ses dosyası yani bizim dinledigimiz telkin oluyor.. tabi göğsü büyütebilmek için gerekli altyapının da oluştuturlması adına yağ dokularının ve göğüsün sağlıklı bir yapıya kavuşması lazım.. bu beş şey :
- su içmek (bunun faydalı oldugunu çok yakınlarımda gözlemlemiştim ama emin olamıyordum acaba suyun etkisi var mı diye.. varmış):107:
- ses dosyası dinlemek
canım akşama ayrıntılı olarak anlatırım.. şu an pek müsait değilim ama akşam anlatıcam
her konuda öğrenmeye, kendimi geliştirmeye çalışırken cahil muamelesi görmek sinirime dokunuyor, napim :d kendi cahilliklerini yüzlerine vuruyorum ben de :d
kızlar merhabaa ..
- ses dosyası dinlemek