Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar merhabaa .. :KK3::KK3:

ben yine araştırdım çok guzel bir yabancı site buldum ticaret veya o tarz bi amacı yok.. okudum mantıklı geldi ve size çevirisini yapıp buraaya yazmayı planlıyodum ama eger ilgilenilmiycekse hiç uğraşmayayım o kadar..

burda göğüsü doğal ve sağlıklı şekilde buyutmek için yapılması gereken 5 şey var diyor.. ve biride ses dosyası yani bizim dinledigimiz telkin oluyor.. tabi göğsü büyütebilmek için gerekli altyapının da oluştuturlması adına yağ dokularının ve göğüsün sağlıklı bir yapıya kavuşması lazım.. bu beş şey :

- göğüs gelişim planı hazırlamak:KK68:
- vitamin almak (bildigimiz a, e ve c vitaminleri.. bunlar göğüs cildi için..):KK56:
- su içmek (bunun faydalı oldugunu çok yakınlarımda gözlemlemiştim ama emin olamıyordum acaba suyun etkisi var mı diye.. varmış):107:
- ses dosyası dinlemek
- gelişimi yazdığımız bir gunluk tutmak..:126:
merak eden varsa genel hatlarıyla daha açıklayıcı olurum

asıl sen kimsin kendini ne zannediyorsun.istediğim gibi konuşurum.ister inan ister inanma bana ne sen buraya bu şekilde yorum yaparsan alırsın ağzının payını oturursun aşağı.burda kimsenin umudunu kıracak yorum yapamazsın.terbiyesizlik yapma.inanmıyorsanda girme bu tapiğe o zaman

ağzımın payını alıp aşağı oturmak mı:KK52:buna ben gülerim ancak ağız payı nasıl olur öğrende gel

umut kıracak yorum da yapabilir ama dalga geçemez.

neyse severim atractive'i o yüzden ona torpil geçtim ve bağırmadım :KK66:

ceyarcım lafım sana değil güzelim hem cahil muameleside yapmıyorum yani düşüncemi söyledim ama bi kaç hadsiz laf savuruyo o kadar hiç üzerime alınmadım yani:KK52:
bende seni severim bebeğim:KK19:

Son düzenleme:

ben yine araştırdım çok guzel bir yabancı site buldum ticaret veya o tarz bi amacı yok.. okudum mantıklı geldi ve size çevirisini yapıp buraaya yazmayı planlıyodum ama eger ilgilenilmiycekse hiç uğraşmayayım o kadar..

burda göğüsü doğal ve sağlıklı şekilde buyutmek için yapılması gereken 5 şey var diyor.. ve biride ses dosyası yani bizim dinledigimiz telkin oluyor.. tabi göğsü büyütebilmek için gerekli altyapının da oluştuturlması adına yağ dokularının ve göğüsün sağlıklı bir yapıya kavuşması lazım.. bu beş şey :

- vitamin almak (bildigimiz a, e ve c vitaminleri.. bunlar göğüs cildi için..):KK56:
- su içmek (bunun faydalı oldugunu çok yakınlarımda gözlemlemiştim ama emin olamıyordum acaba suyun etkisi var mı diye.. varmış):107:
- ses dosyası dinlemek

Merak ederiz tabiki canım yaa yani ben açıklamanı isterim :KK61: böyle bilgileri kim bilmek istemez :KK61::114:

- ses dosyası dinlemek

siteyi atar mısın. başına www koymayınca çıkıo :) teşekkür ederiz

bilgi için teşekürler canım ben şahsım adına ilgilenirim. ayrıca suyun faydası konusundada ben ce mantıklı çünkü ben oğlumu emzirirken doktor bol bol sıvı al ve çok su iç sütün artsın demişti.

her konuda öğrenmeye, kendimi geliştirmeye çalışırken cahil muamelesi görmek sinirime dokunuyor, napim :d kendi cahilliklerini yüzlerine vuruyorum ben de :d

anladım cnm :KK9: Ama sen yuzune vursanda vurmasanda burdakı herkes zaten farkında kendılerı dısında:KK1:

Elclone cnm bılgılerın ıcın sagol devamını beklıyoruz suyu ogrendıgım ıyı oldu:KK34: Yedıklerımıze zaten dıkkat etmemız gerektıgını bılıyoduk zaten bı butun halınde olması gerek tek bıseyle de olmuyo cnm destekleyerek bı kacseyle bu ısı tamamlayacaz cnm basaracaz ınsallah:KK62:

olsun bazısını ezmek farz oluyo :KK66: en azından kendim rahatlıom :KK60:

Sataşma ve sohbet yerine herkes yararlı bilgileri tercih eder sanırım bu sayfada
Elclone bende takip ederim bekliyoruz akşamki yazını:KK61:

Son düzenleme:
Telkinler kesinlikle işe yarıyor. Bu telkini yeni dinlemeye başladım ama bunula birlikte dinlediğim bir telkin daha vardı o çok çabuk etkisini gösterdi. :KK52: Sosyallik artırıcı diye bir telkin. Bunu dinleyen hemen hemen herkes dinlemeye başladıktan sonra insanların kendilerine daha çok ilgi gösterdiklerini paylaşmış. Ve gerçekten doğru ikinci günden etki gösterdi. Baya fark ettim. :KK52:
Her neyse konuya dönecek olursak telkinler işe yarıyor bir çok insanda da buna şahit oldum. İnşallah memişlerimiz istediğimiz ölçülere kavuşur :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::92::92::92::92::92::92::92:

su içmenin bi faydası olacağını sanmıyorum günde 2 litreye yakın içiyorum yarasa çoktan yarardı :KK70:

kızlar siteyi de vereyim : lisashea . com/lisabase/breast/index.html (boşluklar yok arada)

ben çeviri yaptım aslında onu da paylaşcam bir yemek yiyip geleyim :KK56: bir tek saydıklarım arasında ses dosyasıyla ilgili olanı çevirmedim çünkü biraz uzundu ve zaten dinliyoruz ve inanıyoruz.. ama vaktim olursa onu da çeviririm tabiki :93:

- ses dosyası dinlemek

benim ingilizcem düşük seviyede o siteyi çevirebileceğimi sanmıorum :) biraz daha detya girebilr msn:)

sağol elclone. ya benim üçgen memişlere bi yuvarlaklık geldi.
2. 21'in 11. günündeyim
birkaç gündür var bi durumlar

adetim de çoktan geçti. hiç böyle olmazdı.:KK66:

X