Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşındayım ve bunu dinliyorum 2. günümdeyim yaşımın küçük olmasından dolayı daha çabuk etki eder mi sizce veya her hangi bir zararı olabilir mi? :)
ne yani müzık dınleyer gögus mu buyuyor yapmayın kızlar ya onlıne forumda sureklı gecıyor bende dıyorum radyo frekans gıbı bısey heralde bunun sonucunda buyuyor dıyenler bıle olmustur hersey psikolojık ......bunları yapanda var ya şaşırıyorum.....
bir zararı olacaını düşünmüorm keşke bende o yaşta başlasaydım die düşünüorum çoğu zaman ama yinde yanlış yönlendirmek istemem kaç yıldır adet görüosun çnkü göğüs gelşişimi bazen 9 yıl kadar sürebilio
cok haklısınnn
evet psikolojikk...
telkinler zaten insan beyninin psikolojik sartlanmasını degiştirmek için kullanılır... temelde gelen dusunceyi
dusunceni degiştir hayatını degiştir... bu işle ugrasanların felsefesi bu
psikolojik deyip gectiginiz herseyin ama herseyin! reelde sonuclarını yasıyorsunuz.. yoksa sen yasamıyormusun?
psikolojisi yuzunden sacı dokulen.. kilo alan, sivilce cıkaran.. vs vs varken gogsun buyumesi ve kuculmesi neden uzak bir ihtimal olsun?
bak tatlım.. telkin vardır ve gercektir hatta hergun telkinlerle bi guzel uyutuluyoruz hepimiz farkında bile degiliz ama
izledigin reklamda ama filmde sarkıda... nerden cıkacagını hiç bilemesin...
yıllar once belli rock ve metal gruplarının sarkılarında kullandıkları gizli telkinlerle milyonlarca genc farklı inançları secti o donemleri hatırlarsın belki?
bense bir hafta icinde zengin olan ve 6 ayda sarısın olan adamlar tanıyorum... telkinlerle yapabilceklerin sı-nır-sız
dogru ve etkili kullanıldıgı surece tabi... her telkin her zaman herkesde işe yarayacak diye bişey yok
sevgiler
sana ne bee allah allah zoruna mı gitti
yok canım ya ben 10 kilo alalı 2 yıl oluyor.telkine başlayalı bu 3. Ayım.göğsümün şuan 90 a sığmasının sebebi telkin çünkü telkini dinlediğimden beri diyetteyim.ve telkine başladığımdan beri 1 kilo kaybetmişim.ama göğüslerim dolgun.
ay cahil muamelesi yapıyorlar okumadan etmeden
MÜZİĞİN ÜZERİNDE TELKİN CÜMLELERİ OKUNMUŞ ARKADAŞ TARAFINDAN, AMA KULAĞIMIZIN DUYMADIĞI FREKANSA GETİRİLMİŞ!
Anlayın artık şunu
bana bak benim asabımı bozma sen kimsinde bana sanane li falan konuşuyosun kızım asıl sanane istediğimi düşünür ve yazarım tamam mı sana sormıcam saçma bulduğum şeyleri yazıp yazmama konusunda keyfimmisin argo insan zoruna mı gittiymiş ha çok zoruma gitti ya bi görsen ama sanırım sen gocunmuşsun ki hemen üzerine alınmışsın herkes istediğine inanmakta serbest tamam mı burda bi konu açıldı diye herkes ayy gerçekten mi yaa inanıyorum demek zorunda değil eleştirilere açık bi site burası git işine
cnm bosversene ne acıklama yapıyosun kı bızı cahıllıkle suclayanlar kendı dustuklerı durumun farkında bıle degıller muzık dınleyıp buyuttugumuzu zannetecek kadar cahıller ıste telkın nedır bunu bıle bılmıyolar bı konuda yorum yapmadan once arastırıp bı bak kı komık duruma dusmeyesın yanı kım cahıl bellı oluyo boyleceben gulup gecıyorum sende oyle yap bosver forma renklılık katıyo boyle yorum yapan arkadaslar havamız degısıyo olumsuz etkılenmıyo kımse yanı
her konuda öğrenmeye, kendimi geliştirmeye çalışırken cahil muamelesi görmek sinirime dokunuyor, napim kendi cahilliklerini yüzlerine vuruyorum ben de
asıl sen kimsin kendini ne zannediyorsun.istediğim gibi konuşurum.ister inan ister inanma bana ne sen buraya bu şekilde yorum yaparsan alırsın ağzının payını oturursun aşağı.burda kimsenin umudunu kıracak yorum yapamazsın.terbiyesizlik yapma.inanmıyorsanda girme bu tapiğe o zaman
haha kim demiş nan, sen mikisss ne ariyon sen orda
senin icin ceyari ariyosaniz arama butonuna ceyar yaz ciksin demisler..