• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bütün gün boyunca sol göğüsüm sızladı, koltuk altına doğru bazende, ya kızlar emin olamıyorum kalbim mi sızlıyor acaba yoksa göğsüm mü yaaa:37:
aynı sey hem sagda hem solda oluyo ıcın rahat olsun cnm kalp degıl:34:
Bugün 2.21 e başlıcm.ve aşırıı ağrılarım var.çok mutluyummm :66::66:
ayyy cok sevındım senın adına sonuc alıyo olmana cnm cok evham yapmıs ömrumu yemısdın :60:saka saka ya buyumezse dıyodun ya ondan takılıoyorum sana dınlemeye devam et cnm:16:
Neez.. bi sorum olacak.. ben şimdi daha önce 1.21 i bitirmiştim.. ama 6 saati tamamlayamadığım zamanlar, dinleyemedğim falan olmuştu.. üstüne de ekleme yapmadım.. şimdi ikinciye başlıyorum ama düşündüm de.. 1.21 hiç de sağlıklı geçmedi benim içn.. sence bu 2.yi ilk gibi değerlendrip 4 tane yapsam olur mu??
duruma gore yaparsın 4.yu tatlım bı 3u bıtır bı bakarsın ona gore kendın daha ıyı bılırsın gerek duyarsan da dınlersın:34:
bu 10. günümdü. dün gece sol memüşüme batma oldu 4-5 saniyelik.:66:
bir de ayaklarım bacaklarım karıncalanıyodu yav :D şu an da ayaklarım karıncalanıyo, onla ilgili bi durum mu acaba.
karıncalarımı sana yollamısdım geldılermı:62:bende devam etsede her ne kadar yarısını yolladım cnm:9:
bu yöntem kendinizi kandirmaktan baska bisey degildir. Aynen "Benim kanatlarim var ben ucuyorum, benim kanatlarim var ben ucuyorum" der gibi böyle diye diye her zaman kendinizi ucuyor hislerine kaptirirsiniz ama sadece hayallerinizde ucarsiniz.

Aynen cicekleri musik dinletirseniz daha güzel cabuk büyürler gibi sacmalik gibi. Hayallerinizi süsleyip mutlu olmak istiyorsaniz devam dinleyin
ama A olan gögüs B olmayacak bunu bilin.

inanmiyorum ya nerede görünmüs müzikle gögüs büyüdügü. Müzik büyüme hormonlarini canlandirma etkisi yok, müzik islevi sadece beyinde belirli üzüntü mutlulugu özlemi.... gibi duygulari canlandirma veya öldürme görevi var. Beynin ne kadar istese, karnin doyarmi? doymaz ama sen vucudunu kandirabilirsin karnim doydu diye, müzik lede beynini kandiriyorsun.
Boyun uzamasi icin kemiklerin uzamasi gerek ve kemiklerin uzamasi icin vucuda Eiweiß gerek, Eiweiss müzikte yok, 24 sene Müzik dinleseniz kemikler uzamaz.
Aynisi gögüsler icinde gecerli, müzik sadece Sinus gibi yüksegi alcagi olan dalga gibi biseydir vücüda büyümede bir seyi yoktur
inanmiyorum ya

ayyy cvp vermeyım vermeyım vermeyım dedım amaaa dayanamadım cnm sen sanırım olayı anlamamıssın bız normal sarkı gıbı muzık dınlemıyoruz bu bır ılk sayfada sozler var bılmem dıkkatını cektımı ıste bu dınledıgımız muzık varya ıste onun ıcınde bu sozler gomulu bız bunaTELKIN dıyoruz sen ne dersın bılmem ama burda kımsenın moralını bozmaya calısma dınlemıyosan dınleyene saygı duy kımsenın aklına burdakılerın ıhtıyacı yok aptalda cahılde cocukda degılız sonuc almasak devam edecek kadar 21 gun boyunca kolay mı sanıyosun saatlerce dınlemek bı beden buyudu benım 3 4 ayda hadı ben bılmıyorum pıskolojık sanıyorum ee gorenlerdemı kör onlarındamı pıskolojısını etkıledım yanı bılınc altına o sozler yer edıyo muzıgın ıcınde gomulu olan ve vucut harekete gecıyo yanı kımseye yalan borcum yok benım burda sonuc alamasam almadım da derdım yanı hayalda gormuyorum sen olayı tam anlamamıssın bence:63:

Son düzenleme:
ayrica gögüs neden olusur? nasil büyür? büyümesi icin ne gerekli bunlari arastirdinmi? bir olayi cözmek icin o olayi tanimalisin. Hic bir matematikte problemi cözemezsin eger problemi tanimazsan. Ama senin cözümün devamli su ve toprak karisimindan olusuyor ve bunda sende cok var!

Müzik gögüs büyütürmü büyütmezmi ?
bazilariniz herhalde uzun zamandir dinliyordur, degisim gördünüzmü ? :D:60:

inanmiyorum ya nerede görünmüs müzikle gögüs büyüdügü. Müzik büyüme hormonlarini canlandirma etkisi yok, müzik islevi sadece beyinde belirli üzüntü mutlulugu özlemi.... gibi duygulari canlandirma veya öldürme görevi var. Beynin ne kadar istese, karnin doyarmi? doymaz ama sen vucudunu kandirabilirsin karnim doydu diye, müzik lede beynini kandiriyorsun.
Boyun uzamasi icin kemiklerin uzamasi gerek ve kemiklerin uzamasi icin vucuda Eiweiß gerek, Eiweiss müzikte yok, 24 sene Müzik dinleseniz kemikler uzamaz.
Aynisi gögüsler icinde gecerli, müzik sadece Sinus gibi yüksegi alcagi olan dalga gibi biseydir vücüda büyümede bir seyi yoktur
inanmiyorum ya

haha tamam size kolay gelsin :) devam dinleyin
evet isim bu saatte :) tatil icin hazirladigim bavulu kapatamiyorum üzerine ciktim yine kapanmadi, kilom cok az
ya merak ettim siz burada ne tür müzik dinliyorsunuz? simdi 700 sayfa okuyasim yok o müzikleri aramak icin

ben de bayaadır ayrıntılı takip etmiyorum forumu, neler olmuş böyle, laf dalaşları falan, canım öncelikle sen inan inanma ihtiyacın vardır yoktur bilemem ama niye muhalefet etme ihtiyacı duyduğunu anlamadım, burda 700 küsür sayfa niye yazılmış bi düşünür insan önce :19:

senin bu dediklerinin hepsi konuşuldu zaten bu topikte, göğüs yapısının neyden oluştuğu, nasıl büyüdüğüyle ilgili bilimsel açıklamalar hepsi konuşuldu söylendi. telkin konusuna gelince bunun için 700 sayfa okumaya gerek yok ilk sayfayı okumak yeterli oradaki sözler ne alaka sence, bu bir şarkı mı?? insanlar şarkı mı dinliyor da göğüsleri büyüyor :52: insanlar telkin telkin diyor sen müzik diyorsun bi önce iyice anla ne olduğunu da ondan sonra yap yorumlarını, ayrıca seni ilgilendirmiyorsa bu konu, inanmıyorsan niye vaktini enerjini harcıyorsun ki yararlı işlere harca vaktini enerjini, burada bu kadar insan bişeyler paylaştıysa boşuna değildir, bunca insanın enerjisini olumsuz etkilemek sana ne yarar getiriyor merak ettim

büyüklük değil de yamukluk farkı var :D sol bi garip ama düzeliyo yavaştan :)
cnm seklı sureklı gun gun bıle degısıklık gosterebılıyo :34:buyume surecınde oldugu ıcın normal tatlım
kızlaar nezden haberiniz var mıı? Onun bu dinleme bittikten sonraki gelişmeleri çok merak ediyoruuum:52:

burdayım tatlım:1: valla hergun agrılarım devam edıyo cnm 20 gunden fazla oldu 3.21ı dınlemeyı bıtırelı ama dınlemeyı bıtırınce buyume hızlandı dıyebılırım yanı regl sonrası sonmede olmadı 4 ay oldu cnm baslayalı tam olarak her gecen ay bı oncekınden dahada buyuk oluyo:34:benımkı de m4 le m5 arasında ama ıkısı gıbıde degıl benımkıler daha yakın bırbırıne mesela 4de cok ayrık ama 5 kadarda dolgun degıl bunların arasında bence bı boyut daha olmalı ayrıca o resımlerde sekıller de cok cırkın benım kı yuvarlak yanı son dolgunluk ıc yan kısımda oldu benım cnm ustlerde de var dolgunluk ama yetersız henuz bakalım sabırla beklıyorum yedıklerıme dıkkat ederek cnm yenı gelısmeler oldukca yazarım yıne:16:

Son düzenleme:
karıncalarımı sana yollamısdım geldılermı:62:bende devam etsede her ne kadar yarısını yolladım cnm:9:

uy yerim bana mı yolladın, sağol :54: keşke oldu diyebilseydim bu tatlı düşüncen üstüne :) ama bende şimdiye kadar hiç karıncalanma olmadı canum.kolumda ağrı oluyor benim. bugün de bacağımın alt kısmında var. adetim de geldi gelecek, herhalde durağan seyretcek bu aralar. sonra coşar herhalde.

zaten 17 gün oldu bile :)

cnm seklı sureklı gun gun bıle degısıklık gosterebılıyo :34:buyume surecınde oldugu ıcın normal tatlım

burdayım tatlım:1: valla hergun agrılarım devam edıyo cnm 20 gunden fazla oldu 3.21ı dınlemeyı bıtırelı ama dınlemeyı bıtırınce buyume hızlandı dıyebılırım yanı regl sonrası sonmede olmadı 4 ay oldu cnm baslayalı tam olarak her gecen ay bı oncekınden dahada buyuk oluyo:34:benımkı de m4 le m5 arasında ama ıkısı gıbıde degıl benımkıler daha yakın bırbırıne mesela 4de cok ayrık ama 5 kadarda dolgun degıl bunların arasında bence bı boyut daha olmalı ayrıca o resımlerde sekıller de cok cırkın benım kı yuvarlak yanı son dolgunluk ıc yan kısımda oldu benım cnm ustlerde de var dolgunluk ama yetersız henuz bakalım sabırla beklıyorum yedıklerıme dıkkat ederek cnm yenı gelısmeler oldukca yazarım yıne:16:

Valla nez sen de olmasan, hiç başlamicam bunlara haa.. Acayip ümit veriyosun :) Bi de sen de hemen etki gösteriyo, ne yaparsan yap işe yarıyo :):90:

harika ya. ay parfait'e ve buraya yazıp telkine başlamaya teşvik eden herkese binlerce teşekkürler :16:

kızlar ya benimkide 75,yaşımda 21 :59:

motive edinde bende başlayayım yaaaaaa:59:

başlamalısın gaydirigubbak CEMİLEEMMMMMM.
yaşın küçük değil göğüslerin bu yaşa kadar büyümediyse daha büyümez. yarın birgün evleneceksin.
kocan koca memeler isteyecek. ona istediğini vermelisin .
hem görüntü açısından da iri ve dik memeli olmak her zaman hoş gözükür. kendine güvenin gelir. mutlu olursun.
başlamalısın canım.
etrafındaki lanet olası koca memeli kadınlara özenerek bakmaktan kurtul artık!!!:47::47::47:
dinlemeye başlamadığın hergün senin aleyhine.
1gün bile kaybetme.bugün başla. gün içinde dinleyemesen bile gece dinle doldur 6 saati...
aramıza katıl bebeğimm gelişmelerini bekliyoruzzz:60::60::60::60::60::60::60:
motive edebilmişimdir umarım

Son düzenleme:

nezcim telkine başlamadan önce şekillerle ifade etmen gerekirse hangisi derdin?

kızlar bişey dicem herkes 85bden istiyo. ama 85bildiğim kadarıyla göğüs altından ölçtğmzde çıkan cm değilmi.yani sırt genişliği.meme unucdan ölçülende kup.yani dolgunluğu. bnce 80 isteyin meme ucunuzda 95olsun C kup olun.dha güzel dğlmi:))))

kızlar bişey dicem herkes 85bden istiyo. ama 85bildiğim kadarıyla göğüs altından ölçtğmzde çıkan cm değilmi.yani sırt genişliği.meme unucdan ölçülende kup.yani dolgunluğu. bnce 80 isteyin meme ucunuzda 95olsun C kup olun.dha güzel dğlmi:))))

canım sana katılıyorum.ama eskiden cup mu vardı yahu :52: 70-75-80-85-90-95.... diye giderdi.çoğu sütyen kalıbı da böyleydi.hala daha var.ağız alışkanlığı işte 85 demeleri :34: pek anlatamadım ama :69:

üff bu arada günde en fazla 1,5 saat dinleyebiliyorum ilk 21im bitmek üzere ama tabi faydası yok 1,5 saatin galiba.hiç gelişme yok haliyle tabi...:50:

başlamalısın gaydirigubbak CEMİLEEMMMMMM.
yaşın küçük değil göğüslerin bu yaşa kadar büyümediyse daha büyümez. yarın birgün evleneceksin.
kocan koca memeler isteyecek. ona istediğini vermelisin .
hem görüntü açısından da iri ve dik memeli olmak her zaman hoş gözükür. kendine güvenin gelir. mutlu olursun.
başlamalısın canım.
etrafındaki lanet olası koca memeli kadınlara özenerek bakmaktan kurtul artık!!!:47::47::47:
dinlemeye başlamadığın hergün senin aleyhine.
1gün bile kaybetme.bugün başla. gün içinde dinleyemesen bile gece dinle doldur 6 saati...
aramıza katıl bebeğimm gelişmelerini bekliyoruzzz:60::60::60::60::60::60::60:
motive edebilmişimdir umarım

"ona istediğini vermelisin." :60:

kızlar ya benimkide 75,yaşımda 21 :59:

motive edinde bende başlayayım yaaaaaa:59:

len altı üstü uyurken dinlicen. hiçbi zahmeti olmıcak. ne motive arıyon ki zor iş gibi :D

ben yapıp sonuç görenleri ve olumsuz konuşan kimse olmadığını görünce direkt başlamıştım

Bugün 17. günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükür :66: bugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım :9:

Back