Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bugün 17. günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükür bugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım

kızlar bu ağrılarınız nsl ağrılar. ya bn boy telkinini dinliyorum 5.günüm.sizin göğsünüz ağrıyosa bnmde kemiklerim eklem yerlerim falan ağrıması gerekmiyomu:44: işe yaramıyomu yoksaya

inanmazsan işe yaramaz. ben çok inanıyordum 5. gün civarları kolumda koltukaltımda ağrı başlamıştı

Bugün 17. günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükür bugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım

benim 18. günüm. beraber gözlemlicez değişimleri ne güzel :)

bnm m4 ten büyük ama resimdeki kadar ayrık değil çünkü sırtım çok dar sol gögsüm iide sağ küçük sağda sol kdr olsa pek umursamıcam zaten napalım diip ugraşmam artık ne ediyim sağ gögsüm büyür inş telkinle

kızlar sağ solla hiç bizaman eşit olmaz bunu takmayın.kiminde belli belirsizdir kminde fark çok bellidir.ama vardır mutlaka.insanın çift olan organları eşit değildir. böbrek göz ayakk.mesela sağ ayak sola göre hep sıkar

bunu kafanıza takmayın.hiç bizaman eşitlenemez.ama kçünğün üzerine biraz dha düşerseniz aradki farkı indirgemiş olursunuz.mesela müziği dilerken hiç msaj yapmadan ekstra bişey ypmadan dinleyen arkadaşlar.büyük olan göğse dokunmadan kçüğe masaj yaparlarsa ordaki uyarılmayı arttırır.belki diğerine yaklaşmasını o göğsün dha çok çalışmasını sağlar.bn telkin ypmadm ama bnm sol göğsüm sağa göre kçüktür..eskiden çok belirgindi.annem sabah kalktığında bide gece yatarken koltuk altına doğru olan kısımdan msaj yap derdi.aklıma geldikçe hep yptım.şimdi okadar belirgin değill

kızlar bu ağrılarınız nsl ağrılar. ya bn boy telkinini dinliyorum 5.günüm.sizin göğsünüz ağrıyosa bnmde kemiklerim eklem yerlerim falan ağrıması gerekmiyomu:44: işe yaramıyomu yoksaya

Canım sende daha yeni başlamışın boy uzatma telkinine sabırlı ol merak etme etkilerini görürsün bizim telkini yapanların bazılarında erken etkisini gösterebiliyor fakat etkisini geç görenlerde var 2. 21 de felan yani telkinlerin başında önce istek sonra sabır gereekkk

benim 18. günüm. beraber gözlemlicez değişimleri ne güzel :)

Evet canım iyi oldu aynı zamanda olmak ayy bugün benimkiler çok acaip yahu

nez lütfen bana fikir ver nikah old. için pazardan beri dinleyemedim gitti 9 günlük emeğim bugün 1 denmi başlayım yoksa üzerine dewammı edeyim ??

ah ya şu telimi bi yaptırayım hep kulaklıkla dinleyip aksatmıcam

nez lütfen bana fikir ver nikah old. için pazardan beri dinleyemedim gitti 9 günlük emeğim bugün 1 denmi başlayım yoksa üzerine dewammı edeyim ??

ah ya şu telimi bi yaptırayım hep kulaklıkla dinleyip aksatmıcam

Ben de telkini yeni dinliyorm 2 gündür 6 saat dinleyememiştim o yuzden baştan başladım. Ama bu sefer uykumda 6 saati edebildim :) Ama benimki 9 gün kadar çok değildi 2 gün olduğu için baştan başlamıştım belki de sen üzerine ekleme yaparsın tecrübeliler iyi bilir tabi :)

sen bence baştan alma 1 günde unutulmaz ama esas amaç 21 gün tekrarlayıp alışkanlık kazandırmak ya, devamlılık esas bu işte yani, o yüzden 21i tamamlayıp bir 9gün daha ekle yani tam 1 ay dinle 1 ay dinlemenin zararı olmaz kızlar bana özel hazırlanan telkini ne kadar dinleyeyim diye sormuştum hazırlayana, 1 ay dinle ara ver yine dinle demişti, dinleyebiliyorsun 1 ay tamamla için rahatlasın derim ben

bence erken cnm . herkeste erken etki göstermiyor . bence pes etme.ben bi taraftan da seni takip ediyorum

sağol cnm fikir verdiğin iyi oldu. benim de sağ küçük ve fark çok belli oluyor.
bazen göğüslerime dokunmak istediğimde küçük olana dokunasım bile gelmiyor. küçüklüğünden rahatsız oluyorum. diğerine göre çok belli:44::44::44:

bacak ve ayaklarımda karıncalanma yazmıssın bende ondan dedım cnm yaa:18:tuh neyse sendede baslar elbet karıncalar dolasmaya
valla nez sen de olmasan, hiç başlamicam bunlara haa.. Acayip ümit veriyosun :) bi de sen de hemen etki gösteriyo, ne yaparsan yap işe yarıyo :):90:
sagol cnm ınanınca oluyo cnm ben cok ınandım bu telkıne sonucda alıyorum hemen belkıde
harika ya. Ay parfait'e ve buraya yazıp telkine başlamaya teşvik eden herkese binlerce teşekkürler
önemlı degıl cnm tesvık degıl gercek bunlar
nezcim telkine başlamadan önce şekillerle ifade etmen gerekirse hangisi derdin?
cnm m2 kadardı dıyebılırım nerdeyse o resım varya hanı tablo konulmus gecmıs sayfalarda sımdı de ne m4 kadar nede m5 kadar ıkısının ortasında yanı
bugün 17. Günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükür Bugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım
gerılıyo gıbı oluyo sankı demı cnm ıcden bıde tarıf edılmez degısık bıseyler de oluyo bazen ıcerde
gece uyurken dınleseydın keske cnm ama nılımmınde dedıgı gıbı bı ay dınleyebılırsın basdan baslamakda olmaz sımdı devam et dınlemeye cnm sen bı ay sonunda ara ver

gerılıyo gıbı oluyo sankı demı cnm ıcden bıde tarıf edılmez degısık bıseyler de oluyo bazen ıcerde

He canım bu sabah ilk dinlemeye başladığımda öyle oldu çok acaip oldu ağrılarım oluyor ve kollarımda,boynumda felan kaşıntılar oluyor

Yalnız benim sağ göğsüm acıyor yaa bayramdan sonra kontrole gideceğim annem bişey yoktur dedi ama kontrole gidersin dedi :26:

Son düzenleme:

canım teşekkür ediyorum ilgilendiğin için. sen kaçıncı günündesin

Kızlar ben de baslamayı dusunuyorum fakat bilinçaltına da bu ses dosyası ile bi çok sey yazılabilir.. guvenilirliğinden korktum.. sonucta bilinçli veya bilinçsiz duydugumuz gördüğümüz hersey bilinçaltımıza işliyo.. bu konuda endişelerim var ya

Canım bunda korkulacak birşey yok başlayabilirsin gönül rahatlığıyla,müziğin içine gömülü olan sözler ilk sayfada yazıyor yani başka bir söz yok güvenebilirsin burda bir çok kişi yapıyor bunu ve er yada geç olumlu sonuçlar alıyoruz hadi sende başla ve korkmadan inanarak dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…