Bugün 17. günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükürbugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım
Bugün 17. günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükürbugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım
bnm m4 ten büyük ama resimdeki kadar ayrık değil çünkü sırtım çok darsol gögsüm iide sağ küçük sağda sol kdr olsa pek umursamıcam zaten napalım diip ugraşmam artık ne ediyim sağ gögsüm büyür inş telkinle
kızlar bu ağrılarınız nsl ağrılar. ya bn boy telkinini dinliyorum 5.günüm.sizin göğsünüz ağrıyosa bnmde kemiklerim eklem yerlerim falan ağrıması gerekmiyomu:44: işe yaramıyomu yoksaya
benim 18. günüm. beraber gözlemlicez değişimleri ne güzel :)
nez lütfen bana fikir ver nikah old. için pazardan beri dinleyemedimgitti 9 günlük emeğim bugün 1 denmi başlayım yoksa üzerine dewammı edeyim ??
ah ya şu telimi bi yaptırayım hep kulaklıkla dinleyip aksatmıcam
nez lütfen bana fikir ver nikah old. için pazardan beri dinleyemedimgitti 9 günlük emeğim bugün 1 denmi başlayım yoksa üzerine dewammı edeyim ??
ah ya şu telimi bi yaptırayım hep kulaklıkla dinleyip aksatmıcam
kızlar bu ağrılarınız nsl ağrılar. ya bn boy telkinini dinliyorum 5.günüm.sizin göğsünüz ağrıyosa bnmde kemiklerim eklem yerlerim falan ağrıması gerekmiyomu:44: işe yaramıyomu yoksaya
kızlar sağ solla hiç bizaman eşit olmaz bunu takmayın.kiminde belli belirsizdir kminde fark çok bellidir.ama vardır mutlaka.insanın çift olan organları eşit değildir. böbrek göz ayakk.mesela sağ ayak sola göre hep sıkar
bunu kafanıza takmayın.hiç bizaman eşitlenemez.ama kçünğün üzerine biraz dha düşerseniz aradki farkı indirgemiş olursunuz.mesela müziği dilerken hiç msaj yapmadan ekstra bişey ypmadan dinleyen arkadaşlar.büyük olan göğse dokunmadan kçüğe masaj yaparlarsa ordaki uyarılmayı arttırır.belki diğerine yaklaşmasını o göğsün dha çok çalışmasını sağlar.bn telkin ypmadm ama bnm sol göğsüm sağa göre kçüktür..eskiden çok belirgindi.annem sabah kalktığında bide gece yatarken koltuk altına doğru olan kısımdan msaj yap derdi.aklıma geldikçe hep yptım.şimdi okadar belirgin değill
sağol cnm fikir verdiğin iyi oldu. benim de sağ küçük ve fark çok belli oluyor.
bazen göğüslerime dokunmak istediğimde küçük olana dokunasım bile gelmiyor. küçüklüğünden rahatsız oluyorum. diğerine göre çok belli:44::44::44:
bacak ve ayaklarımda karıncalanma yazmıssın bende ondan dedım cnm yaa:18:tuh neyse sendede baslar elbet karıncalar dolasmayauy yerim bana mı yolladın, sağolKeşke oldu diyebilseydim bu tatlı düşüncen üstüne :) ama bende şimdiye kadar hiç karıncalanma olmadı canum.kolumda ağrı oluyor benim. Bugün de bacağımın alt kısmında var. Adetim de geldi gelecek, herhalde durağan seyretcek bu aralar. Sonra coşar herhalde.
Zaten 17 gün oldu bile :)
sagol cnmvalla nez sen de olmasan, hiç başlamicam bunlara haa.. Acayip ümit veriyosun :) bi de sen de hemen etki gösteriyo, ne yaparsan yap işe yarıyo :):90:
önemlı degıl cnm tesvık degıl gercek bunlarharika ya. Ay parfait'e ve buraya yazıp telkine başlamaya teşvik eden herkese binlerce teşekkürler
cnm m2 kadardı dıyebılırım nerdeyse o resım varya hanı tablo konulmus gecmıs sayfalarda sımdı de ne m4 kadar nede m5 kadar ıkısının ortasında yanınezcim telkine başlamadan önce şekillerle ifade etmen gerekirse hangisi derdin?
gerılıyo gıbı oluyo sankı demı cnm ıcden bıde tarıf edılmez degısık bıseyler de oluyo bazen ıcerdebugün 17. Günüm ilk 21in bitmesine az kaldı çok şükürBugün yeni dinlemeye başladım ve şimdi sanki ağrıyor muuu geriliyor muuu tam ne desem bilemedim vallahi öyle bişey yani adını koyamadım
gece uyurken dınleseydın keske cnm ama nılımmınde dedıgı gıbı bı ay dınleyebılırsın basdan baslamakda olmaz sımdı devam et dınlemeye cnm sen bı ay sonunda ara ver[sıze=3]nez lütfen bana fikir ver nikah old. Için pazardan beri dinleyemedim[/sıze]gitti 9 günlük emeğim bugün 1 denmi başlayım yoksa üzerine dewammı edeyim ??
Ah ya şu telimi bi yaptırayım hep kulaklıkla dinleyip aksatmıcam
gerılıyo gıbı oluyo sankı demı cnm ıcden bıde tarıf edılmez degısık bıseyler de oluyo bazen ıcerde
sen bence baştan alma 1 günde unutulmaz ama esas amaç 21 gün tekrarlayıp alışkanlık kazandırmak ya, devamlılık esas bu işte yani, o yüzden 21i tamamlayıp bir 9gün daha ekle yani tam 1 ay dinle 1 ay dinlemenin zararı olmaz kızlar bana özel hazırlanan telkini ne kadar dinleyeyim diye sormuştum hazırlayana, 1 ay dinle ara ver yine dinle demişti, dinleyebiliyorsun 1 ay tamamla için rahatlasın derim ben
Kızlar ben de baslamayı dusunuyorum fakat bilinçaltına da bu ses dosyası ile bi çok sey yazılabilir.. guvenilirliğinden korktum.. sonucta bilinçli veya bilinçsiz duydugumuz gördüğümüz hersey bilinçaltımıza işliyo.. bu konuda endişelerim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?