Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmede Kilonun Etkisi

canım ben 1 aydır gece yatmadan tok karnına önce ymek flan ne varsa yiyiorum iştahımda var maşallah arkaından süt ısıtıp bebe bisküvisi atıyorum içine 8-10 tane yiyorum çokta hoşuma gider bir ayda 3kg aldım birde sürekli aynanın karşısına geçip kontol ediyorum olumlu düşündüm alıyorum kilo dedim kotlarım tam oturmaya basladı falan iyice kendimi kilo aldığıma inandırdım bi 4 kg ye daha ihtiycaım var

şimdi arkadaşlar aşırı zayıf, kemikleri sayılan, korkunç duran bi zayıflığım yok ama baya zayıfım. en az bi 5 kiloya ihtiyacım var diye düşünüyorum. forumda benim gibi göğüs müzdaribi olup aynı zamanda kilo almak isteyen arkadaşlar çok. sitenin reklamlarından gördüğüm bir ürünün içinde panax ginseng, epimedium ekstresi, testere palmiyesi, polen extresi, arı sütü extresi, keçi boynuzu ekstresi, kına kına, hindiba bulunuyor.
epimedium ekstresi nedir hiç bilmiyorum ama diğerleri göğüs büyütmede direk etkili maddeler. biraz pahalı geldi ama ben alıp kullanmayı düşünüyorum faydasını görürsem yazarım.

Off çok dertliyim kilo konusunda:/
170 boyum var ve 46 kiloyum bi ara 50 oldum ama üzüntü falan derken yine zayıfladım...
Hep annem yüzünden tiksindirdi yemek yemekten zorlaya zorlaya :/
Kilo alsam sonrada göğüslerime odaklansam süper olucak :/
ne göğsüm var ne kalçam):
Kilo aldırcak şeyler istiyorum ya :/

Börek çörek hamur işleri kilo aldırır ekranlarda hep zayıflamak için bişeyler söylüyorlar kilo almak isteyenler tam tersini yapsınlar mesela 7 den sonra yemek yemeyin diyorlarcokacimcoook siz yiyim yatın lop lop et olsun -tatlicadiarzu-
fazlada kilo zarardır kızlar ama fazla almıyında tmmopuyorumnanaktan

bnde hep abur cubur yiyom ama etki etmiyo pek 45 tim zar zor 50 oldum ama bnm boy 1.57, 3 kg daha almak istiyorum ama göbegime gidiyo sadece ya sinir oluyorum keşke gögsüme gitse mafoldumben bnm göğüs altı 66 cm göğüs ucu 77 çörek otu yagıyla masaj yapınca 78 olmuştu .. göğüs olmayınca insan kiloda almak istemio üst yok alt çok :hulya: ayy sinirim bozuldu

tatlım boyunlar kilon arasındaki fark gayet normal bence hatta ben 10 olsun istiyorm 5 kilo almam lazm =) sen daha alıp npcann

Kesinlikle.
Birde günlük bir insanın ortalama 2800 kaloriye ihtiyacı var çalışan birinin..
1kilo ise 2600 kaloriye tekabul ediyo yani günlük harcadığımız miktar kadar kaloriyi almamız gerek. üzerine birde fazladan almamız lazım ki kilo alabilelim..
Zaten yediğin kalorinin %44 ü beyne gidiyo.. Bir de metabolizman hızlıysa çok düşünüyosan bu sayı artıyo..
Kilo almak aslında pekde kolay bişey değil başarabilenlere şaşıyorum:/

Kalori konusunda da paranoyak oldum aldığım her şeyin kalorisine bakıyorum hangisi çoksa onu alıyorumsempatiksalakcinni

Birde boy uzun olunca kilonun yayılacağı alanda fazlalaşıyo alınca pek farkedilmiyo deli oluyorumlaelaelaelaelae

Geçen gün raslantı eseri Derya Baykal ın programına baktım ve bir uzman konuşuyordu konu beni ilgilendirince dinledim haliyle
kilo alıp vermenin boyut açısından çok büyük etkisi olduğunu söyledi çünkü göğüsler yağ dokusundan oluşuyor dedi ama bazılarında genetik nedenler yüzünden kiloda alınsa göğüs boyutu büyümezmiş sanırım %80 oranında kilonun etkisi oluyor ve kendimdende biliyorum en çok 55 kilo oldum ve o dönemde göğüslerim beden olarak aynıydı ama kesinlikle daha dolgundu
şimdi 49-50 arasında gidip geliyorum kilo almadan büyütmenin bir yolu olmalı çünkü ben kilomdan çok memnunum bölgesel zayıflama gibi bölgesel kilo almanında bir yolu olsa keşke...:gitme:

canım senin yaş kaç?
boya göre kilon güzel
napcan daha 3 kg?
göğüslerinin bu boy ve kiloda gayet normal durması lazım aslında
göğüs kafesin geniş mi?

bu arada benimde artık tek ümidim kilo alınca dolgunlaşmaları
sinirlerim bozuldu kilo almak ve büyütmek için uğraş vermekten
önce kilo almaya bakcam en az 5 kg almam lazım en acilinden:ecrin_bebek
: