Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmede Kilonun Etkisi

Panspermia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
7
0
36
İstanbul
Selam sevgili kk üyeleri benim size bir sorum olacak.. Dikkat ettim de büyük göğüslü kadınların çoğu balık etli yani silikon olmayanlar dışında. beyonce, katy perry gibi.. ve çoğu victorias secret mankenlerinin de silikonlu oldugnu biliyorsunuzdur heralde.. göğüs büyütmede kilonun etkisi varmıdır? yani kilo alsak göğüslerimiz de büyürmü.. küç,çörek otu kilo aldırır mı ? ben 45 kiloyum boyuma göre 10 kilo eksiğim.. cevaplarnızı bekliyorum..

kilo alınca göğüsler büyür ama bu kişiden kişiye fark ediyo heralde bazılarında çok az bazılarında çok fazla büyüme olabiliyo.. benimde aşırı zayıf ve taş gibi göğüslere sahip bi kaç arkadaşım var. beden yapısına göre değişiyo galiba anlamadım ben bu işi

valla bende öyle sanıyodum ben önceden baya bi kiloluydum göğüslerim büyük gibi bişey sonradan kilo verdin yağlar gitti göğüzler öylece kaldı
ama bugün bir abla gördüm ki kiloluydu ve göğüsleri küçücüktü..

istisna olabilir.. bence %80 büyüyo göğüsler

ben bu konuya cvp verebiliriiiim

ben 4 yada 5 kilo aldim ama 80den 85 bedene ciktim

etkli cnm bncede.. ama smdide kilo veriim istyorum 56 kiloyum :S

50 ye insem ama goguslerim ayni kalsa

sana katılıyorum kişiden kişiye fark eden bişey bu bende çok zayıfım göğüslerimde çok küçük ama benden daha zayıf arkadaşlarım var onlarınkiler büyük yani hem genetik bişey aile yapısı genelde iri göğüsse sizinkide öyle olabiliyor ama yine dediğimiz gibi kişiden kişiyede fark ediyor bu durum

bence kilo alınca biçok kişide büyüyo ama 10 kilo alırsanız en fazla yarım yada bir beden büyür 2 beden için 20 kilo falan lazım CADIARZU

ben 5 kilo aldım gerçekten göğüslerimin masajın yanında büyümesi bu yüzden. yağ dokusu artıyor sonuçta daha oval ve şekilli oldular

ben hem kilo almaya çalışıyorum hem de göğüslerimi masaj ile büyütmeye çalışıyorum... Eğer kilo alınca memişlerde büyüyecekse bir taşla 2 kuş vuracağım aklinialirimsmile

kilonun etkisi var canım...kilo aldıkça büyür göğüsler...kendimden biliyorum yani...bu arada karaüzüm çekirdeği tozu hem kilo almada hemde göğüslerin büyümesinde etkili bi ara bende kullandım...
ben sütün içine pekmez ve yumurta (çiğ hemde öğğğğğ)(bide o tozdan koyup içiyodum akşamları etkisi olmuştu...harnup pekmezide alabilirsin onu koy sütünün içine kilo almak istersen eğer denemeni tavsiye ederim etkisi büyük

kara üzüm çekirdğini arada sırada yoğurda karıştırarak yiyorum ben..
çörek otu yağıyla göğüslerime masaj yapıyorum
sabahları ve akşamları günde 2 kez arı sütü&polen&bal karışımı yiyorum birer kaşık..
Yatmadan önce bir muz yiyorum...

Eğer harnup pekmezi olayına da girersem bırak kilo almayı enerjiden düz duvara bile tırmanabilirim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hmm güzel canım iyi yapıyosun...aldınmı peki kilo kaçtın kaç oldun mesela ben 8 kilo aldım diyebilirim

bnde kilo alcam diye yırtındım bayadır hatta patronum 2 şişe keçiboynuzu pekmezi getirdi üşeniom içmeye ya herşey düzenli yapınca faydalı belki düzenli yapsaydm şimdi hem gögüslerim büyümüştü hemde kilom artmıştı ama nerdeeeeeeee nesecime bnmde bi arkim var manyak zayıf ama gögüsleri süper bnde kilo alıorum ama sadece göbegime bide kalçama gidiyo.. vücut tipine baglı yani arkimde kilo alınca direk gögsüne gidiyo o yüzden kilo alsam mı almasam mı kaldım valla alsam bi dert almasam bi dert tamamen vücut tipinize baglı nereden alıosanız oranıza gidiyo

Kilo alınca göğüsler büyüyebilir ama kiloyu tüm wucud alırsanız benim gibi bölgesel alırsanız büyümez ben kilo alınca kalçama alıyorum üst bölgen çok zayıf ama alt bölgem maşallah baya iyi normal yani kişiden kişiye değişiyo canlar bende üst bölgem kilo alsın istiyorum kemiklerim sayılıyo yaa

kiloyla kesinlikle alakası var kızlar ama istisnalar da var elbet. mesela ben bir ara 4 kilo almıştım ama göğüslere etki etmedi. göğüslere etki etmesi için herkesin alması gereken kilo miktarı farklı bence. belki de ben 10 kilo alsam ancak etki edecek ama şu an 10 kilo almayı istemem, 5 kilo alabilirim ama. 49-50 kiloyum ve 1.65 boyudayım. bir de genetik yapı çok önemli. zayıf olup da süper göğüslü bir arkadaşım avr benim de. ama onlar ailecek oyle.3 kızkardeşler hepsi acayip zayıflardı ama göğüsler 85.annelerinin kopyaları o açıdan onlar. ben de benim annemin kopyasıyım:) yani zayıf kişilere bakın, boyuyla kilosu arasında 15 ve üzeri fark olanlara. (hatta belki 10 ve üzeri) (ben kafayı bozdugum için bu meselyele dikkat ediyorum ) %80'inden fazlası küçük göğüslü,75 civarında. bu da bir sonuç veriyor bize...

zayıf vücuda dolgun göğüs çok yakışıyor ya çay bardağı misali yarabbim bize de ver

kilonun kesinlikle gögüsün küçülmesinde/büyemesinde etkisi var
zira ben ne zmn kilo alıp verdiğimde onlarda dolgunlaşıp yada bikaç cm küçülüyorlar a.s

ben hayatımda 50 kg olmadım 20 yaşımdayım 1,68boyum var ve 43 kg idim. 1 aydır tok karnına gece yatmadan önce bebe bisküvisini sıcak sütle ezip yedim 46 kg oldum fakat göğüslerimde bir gram etki etmedi aynı yaşta ve vücüt ölçülerinde arkadaşım var 46 kg 85 beden göğüsleri var ve ççok dolgunlar kuzenim 70 kg fakat göğüsleri 75i zor dolduruyor yani kanıtlyarak yazıyorum bence hiiç bir ilgisi yok tamamen hormonel birşey genetiklede alakası yok annneannemim göğüsleri maşallah 90mış gençken anneminde yine 75i dolduracak kadarda varmış en azından tabi doğumlardan sonra deforme olmuşlar ama yinede varmış yanii ama bende 70i bile dolduracak göğüs yok bişeyler yapıyorumda biraz dolgunlaşmaya basladılar bakalım nolcak halim üzülüyorum hep yaa yazda geldi kupkuru bağrım tahta gibi duruyo:gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…