- Konu Sahibi Panspermia
-
kilo alınca göğüsler büyür ama bu kişiden kişiye fark ediyo heralde bazılarında çok az bazılarında çok fazla büyüme olabiliyo.. benimde aşırı zayıf ve taş gibi göğüslere sahip bi kaç arkadaşım var. beden yapısına göre değişiyo galiba anlamadım ben bu işi
kilonun etkisi var canım...kilo aldıkça büyür göğüsler...kendimden biliyorum yani...bu arada karaüzüm çekirdeği tozu hem kilo almada hemde göğüslerin büyümesinde etkili bi ara bende kullandım...
ben sütün içine pekmez ve yumurta (çiğ hemde öğğğğğ)(bide o tozdan koyup içiyodum akşamları etkisi olmuştu...harnup pekmezide alabilirsin onu koy sütünün içine kilo almak istersen eğer denemeni tavsiye ederim etkisi büyük
kara üzüm çekirdğini arada sırada yoğurda karıştırarak yiyorum ben..
çörek otu yağıyla göğüslerime masaj yapıyorum
sabahları ve akşamları günde 2 kez arı sütü&polen&bal karışımı yiyorum birer kaşık..
Yatmadan önce bir muz yiyorum...
Eğer harnup pekmezi olayına da girersem bırak kilo almayı enerjiden düz duvara bile tırmanabilirim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hmm güzel canım iyi yapıyosun...aldınmı peki kilo kaçtın kaç oldun mesela ben 8 kilo aldım diyebilirim
zayıf vücuda dolgun göğüs çok yakışıyor ya çay bardağı misali yarabbim bize de ver
zayıf vücuda dolgun göğüs çok yakışıyor ya çay bardağı misali yarabbim bize de ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?