göğüs büyütme ve liposuction aynı gün yaptıran var mı??

helen78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
21
0
merhaba hanımlar,

doğumdan sonra gitmeyen göbişime ve sarkan göğüslerime veda etmek istyroum. Hiç ikisini aynı anda yaptıran oldu mu acaba?? Çok ağrılı mı olurrr? Lütfen paylaşın . bir taşta iki kuş olur mu??:sm_confused:

selam,benm annem yeni ameliyat oldu.meme dikleştrme artı büyütme,liposakşın vede karın germe.üçünü birarada oldu.yani mümkün.annemin yanındaydım,meme ve liposakşından ağrı çekmedi ama karın germe ağrılı oldu bayaa...ama geçti gtti ve şuan çok memnun ve kendine çok güvenio:lepi:.başka merak ettiğin bişe olrsa yazmaya çalışırım canım,hayrlısı olsun.buarada haftaya bende göğüs ameliyatı olyrm kısmetse...mirmirmirmir

ben de korkuyorum. gögüs amlyatı zaten cok ağrılı ( burdaki yorumlara göre) bi de üstüne lipo . annen hangi dr.a oldu ? sen de mi aynı dr?

annem medipol hastanesi naci karacaoğlana oldu.ben burçak erdinç e olucam cmtesi günü.meme ameliyatlarının hepsi ağrılı olmuyormuş.kasaltı olduğunda ağrı çekiyosun.mesela benm annem hç ağrı çekmedi gerçekten.hem şöle düşün ağrı biticek biigün sonra sen keyfini çıkarıcaksınhihoyyyt

merhaba,
Kesınlıkle yaptırma , pazartesı meme opr gecırdım aynı anda lıposuctıon yaptırdım 1 gece hastanede yattım bugun bıraz bıraz kolumu hareket ettırebılıyorum agrın sızın cok olur bılseydım gogus ameleyatıda olmazdım .

X