Göğüs büyütme sonrası memede sıvı birikmesi

Gizzzyyy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
10
1
31
metaba kızlar bi konuda çok çağresizim 1 martta ameliyat oldum hersey çok güzel gidiyoduki 45 gün snra sağ göğüsümden oluk oluk sarı kokusuz su gelmeye başladı doktorumda çok şaşkındı tabi ve hala devam ediyor. Sizce napmalıyım bu durumu yaşayanlar lütfen bilgilerini paylaşabilirmi

metaba kızlar bi konuda çok çağresizim 1 martta ameliyat oldum hersey çok güzel gidiyoduki 45 gün snra sağ göğüsümden oluk oluk sarı kokusuz su gelmeye başladı doktorumda çok şaşkındı tabi ve hala devam ediyor. Sizce napmalıyım bu durumu yaşayanlar lütfen bilgilerini paylaşabilirmi
Aynı sorun bende de bar 19 şubat 2019 da ameliyat oldum ameliyattan bir ay sonra sağ göğüste dikiş altından böyle sarı bir sıvı akıyor sürekli ne yapacağımı şaşırdım doktor bekleyelim bunlar olabiliyor normal dedi ama sağ göğüs uyuşuk karıncalanmış gibi sıkıcı bir ağrı yapıyor bu da huzursuz ediyor insanı😔

son durumunuz nedir

X