- Konu Sahibi samyeli2009
-
benim nerydesse 11 ay oldu göğüs büyütme ameliyatı olalı.. canım bence bu ameliyattan hiç korkma evet vücuda yabancı bir madde konuyor çok haklısın ama bunun bir zararı yok şükür kanser yapma riski de yok o yüzde gerçekten ihtiyacın varsa hiç erteleme derim
benim nerydesse 11 ay oldu göğüs büyütme ameliyatı olalı.. canım bence bu ameliyattan hiç korkma evet vücuda yabancı bir madde konuyor çok haklısın ama bunun bir zararı yok şükür kanser yapma riski de yok o yüzde gerçekten ihtiyacın varsa hiç erteleme derim
oldukça inceledim.çok korkulacak birşey değil.haklısın.ihtiyaçta şöyle,küçük duruşu,boş duruşu.hele yatınca hiç yokşimdi memnunsun değil mi? mutlusun?
Ben şimdiye kadar hiç olmadığım kadar mutluyum canım
senin adına çoook sevindimhoş bir duygu..Allah isteyenlere nasip etsin.bu arada msn konusunda hala aynı fikirdeyim.özel soruları buradan soramıyorum
özelden mail adresimi yazıyorum, sorabilirsin canım
Ben şimdiye kadar hiç olmadığım kadar mutluyum canım
özelden mail adresimi yazıyorum, sorabilirsin canım
ekledim canım.tekrar teşekkür ediyorum.
yeniden doğduk değil mi canım ? :112: ne kadar uğraşsak anlatamayız bu mutluluğu. karşımızdaki ancak bizim gibi eksik ve ezik hissedecek ve sonrasında bu mutluluğu yaşayacak ki, anlasın bizi.
Yurt dışından link verebiliyor muyuz? Ameliyat düşünenlere fikir vermesi açısından..
yeniden doğduk değil mi canım ? :112: ne kadar uğraşsak anlatamayız bu mutluluğu. karşımızdaki ancak bizim gibi eksik ve ezik hissedecek ve sonrasında bu mutluluğu yaşayacak ki, anlasın bizi.
Öncesi sonrası fotoğraflar için mi canım?
Evet canım. yabancı sitelerde buldum değişim inanılmaz.. Çok iyiler de var kötüler de.. 60 yaşlarında teyze bile var :)
Öncesi sonrası fotoğraflar için mi canım?
bademcim sana mail mi atmalıyım,ç. içi göremedim de
Buradan kaç cc ne kadar büyük oluyor görebilirsiniz:
Photo Gallery: Implants up to 290cc - NH, New Hampshire, MA, Massachusetts, VT, Vermont, ME, Maine
Burada da A'dan B'ye veya C'ye gibi görülebiliyor :
A to C Breast Augmentation Before and After Photos - Breast Implants Pictures - Breast Enlargement A to C
Allah isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?