Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar ben şu an sonuçtan çok mutsuzum tecrübesizi paylasirmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam olarak seni mutsuz eden konu nedir? Benim 16. Günüm ve ağrı dışında bir şikayetim yok şimdilik
2 gogsunun arasindaki sisliklerden dolayi kivrimlar tam olarak gozukmedigi icin gozune kucuk gelebilir git gide begeniceksin , ama ilk gunden olumsuz bakmamalisin bence pozitif dusunce her zaman arti saglar ... Forumda senin cc lerinin cok cok altinda oldugu halde cok mutlu olan bir suru insan var.... Biraz sabir diliyorum cnm gecmis olsun..
Çok teşekkürler yazdıkların iyi geldi sabırla beklicem
Ben görüntüsünden mutsuzum bedenimin c cup olduğunu söyledi ve Mentor 375 cc kullandi fakat şişlikler olduğu halde gözüme küçük geliyor
375 cc gayet büyük aslında daha ne olacaktı d cup mı istiyodun meme dokun olmamasına rağmen hemde.
375 cc gayet büyük aslında daha ne olacaktı d cup mı istiyodun meme dokun olmamasına rağmen hemde.
375 gayt büyük bi ölçü aslında ama su konuda da haklı benımde gogus dokum hıc yok 1 ay once amelıyat oldum bana da 350 cc konuldu öle tahmın edıldıgı gıbı koca gogus fln olmuyo dusunuldugu kadar buyu degıl yani blki ondandr beklentisini karsılamama nedeni
Inan birazda çevre etkisi var beni bu kadar karamsarlık içinde bulunduran her gören şaşkın bi ifadeyle küçük olmuş diyorlar ve anlamadigim herkes bandajdan felan bahsediyor fakat ben ameliyattan çıktığımda hiç bişey yoktu ve 1 gün dışişleri üstünde bi bant vardı o şekilde bekletildim direnler ertesi gün alındı ve bana Kom un c Cup 80 beden sutyeni giydirildi
375 gayt büyük bi ölçü aslında ama su konuda da haklı benımde gogus dokum hıc yok 1 ay once amelıyat oldum bana da 350 cc konuldu öle tahmın edıldıgı gıbı koca gogus fln olmuyo dusunuldugu kadar buyu degıl yani blki ondandr beklentisini karsılamama nedeni
Canım bandaj olmaması daha güzel benimde ameliyattan sonraki gun çıkarıldı sadece dikişlerin üzerinde küçük bantlar kaldı şimdi onlar da yok inanılmaz rahatladım. Büyüklük konusunda kimseyi dinleme bence a cup bile doldurmuyodun şimdi cden bahsediyosun bu harika bişey doktoruna güven zaten büyük koymuş dahası yapay olurdu demekki.
Evet ben 400 cc istedim 1 ml fark var dedi koltuk altından tasabilir o yüzden yapmadım dedi
Aynen cnm bna da aynısını soledı ynlardan tasardı o yuzden yapmadım bi de dogal durmazdı meme esnekliğin bu kadarını kabul ettı ondan fazlasını yapmadım dedi. dedi demek ki istemekel de olmuyo bncede halimize sukredelım olabılecek en buyuk protezler kullanılmıs bnce
Aslında cok küçük oldugunda degıl sadece kullanılan olcu buyuk olunca neden bole bı goruntu oldu daha buyk durmadı bızım kaygımız. 2.si ise dedıgın gıbı gogus hıc yokken ameliyat sonrası ınsnaın beklentı ıcınde olması yıllardır görsellık olarak esksık oldugumuz ıcın olabıldıgınce buyuk olmasını ıstıyoruz bdne senın gıbı dusunuyorum hak da verıyorum