Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

kızlar iyi akşamlar bende yazdıklarınızı okudum ve kara üzüm çeğirdeği almaya gittim fakat bana sadece üzüm çekirdeği verdiler acaba ikiside aynı şeymi lütfen bu konuda abana yardımcı olun

ben bir şey sorabilirmiyim bahsedilen kara üzüm çekirdeğinden almak için gittim ama bana üzüm çekirdeği verdiler acaba ikisi aynı şeymi lütfen bir cevap yazarmısınız tşk

ben bir şey sorabilirmiyim bahsedilen kara üzüm çekirdeğinden almak için gittim ama bana üzüm çekirdeği verdiler acaba ikisi aynı şeymi lütfen bir cevap yazarmısınız tşk

canım ben onu kara üzüm çekirdeği tozu diyerek almıştım.senin aldığın nasıl bişi toz şeklinde diğilmi yada sadece çekirdeğimi.karaüzümün çekirdeğiyse olur canım bişi farketmez.toz olanlar sadece öğütülmüşü.ama karaüzüm olması lazım

kizlar ben de her seyi denedim ve hala deniyorum ama buyumuoyrlar. ne our biirisi ciksin gercekten ise yarayacak bi sey soylesin bize. sutyensiz olunca memislerim cok igrenc. yok gibi. ya kizlar memisimi altindan ucuna dogru olctugumde 5.5 cm oluyor. eminim kimsede bu kadar kucuk degil. delirceeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm senağlama

e canım iimiş 5,5 cm fisfisfis yani memenin altindan one dogru ciktigi kisma kadar olcuosun di mi fisfisfis

yani one dogru 5.5 cm onde mi? e cok kucuk olmamali o zaman CADIARZU

ya kızlar bırakın küçük olsun be ne yapcanıs büyütüpte,ip atlanmıyo,halay çekerken zıplanmıyor :teytey:,benim 95 beden şuan hoş bi şikayetim yok seviyorum ben gögüslerimi, ama küçükte rahat olur be kıslar,sevgiler...

e canım iimiş 5,5 cm fisfisfis yani memenin altindan one dogru ciktigi kisma kadar olcuosun di mi fisfisfis

yani one dogru 5.5 cm onde mi? e cok kucuk olmamali o zaman CADIARZU

evet canim oyle olcuyorum ama yine de cok kucuk, bak alt kisminda bu kadar da olsa var ama ust kisminda hic yok. duvar gibi

ya kızlar bişi sorucam.anneme spariş ettim çemen tohumu al diye.ama çemen tohumunu un şeklinde almış.yani un gibi.bu nasıl kullanılır bilen varmı ya nolur yardımmmmmmm

kızlllllaaar kimse yokmuuu.sizin kullandığınız çemen tohumuda un şeklindemi.ya nasıl içicem bunu bana bi yardımcı olsanz

kızlar selamben hala devam ediyorum krem ve k.ü.ç. e
su an regli dönemindeyim o yüzden farklarla ilgili bişi yazamıyorum:çok üzgünüm: ama geçen hafta yazmıştım size ben az hatta çok az:a015:ama faydasını görüyorum hadi bakalım büyütecez memişleri:enbuyukkk:

ya kızlar bişi sorucam.anneme spariş ettim çemen tohumu al diye.ama çemen tohumunu un şeklinde almış.yani un gibi.bu nasıl kullanılır bilen varmı ya nolur yardımmmmmmm

Canım, bi çay kaşığına yakın ekliyordum ben unundan kullanırken ama; ununun kokusu tohumdan çok daha fazla, özellikle terleyince koltukaltından feci çıkıyor kokusua.s.

canım zaten tohumu icin de havanda dovup oole demleyin deniliodu ama havanda dovmeden kullaniyorum belki oole kullansak daha da etkili olur... ama kokusu hakikaten cok fena tatlicadiarzu kimse yaklasamaz valla hehe :icecream:

evet gerçekten çok kötü kokuyo ya bide yağını aldım bugün.üff buram buram kokucam desenize.katlanıcaz artık napalım.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

canım ben mersin yağını ylang ylang yağıyla karıştırıyorum bıraz kokusunu kırıyor öyle dene bırde ayrıca ylang ylang yağıda göğüs buyutmede yardımcı bır yağmış..

canım saw plemento eczanede mı kullanılıyor?

Canım ben de kararımı verdim alıcam sawdan, ama gnc'nin ürünlerini bulamıyorum bir türlü üstelik de ankaradayım.
Masaj yağına gelince ben de karar veremedim. Mersini aldım ama kullanamadım çünkü iğrenç ötesi kokuyor. Çemen kadar değildir belki ama durdukça daha da beter kokuyor. ilk sürerken o kadar değil de. Üstelik her şeyine çok fena siniyor. Ben şimdilik çilek kullanıyorum, o da kokusu güzel diye. Belki çilekle yılang yılangı karıştırırım. Çünkü çileğin göğüs için bir faydası olup olmadığını bilmiyorum, sadece masaj yaparken kolaylık olsun ve güzel koksun diye kullanıyorum. Bir yerde yılang yılangın faydası olduğu yazılmış o yüzden ikisini karıştırabilirim.

arkadaslar bu konuda doktordan yardım alan varmı sankı forumda gezerken gozume carptı ılac vs.. baska seyler hormon dengesınde problem yasayan arkdslar yazarmı lutfen ustelık cok zayıfım trıod bezlerınlede alakalı bı durum bu sanrm bırazda kıloya ıtıyacım var doktorada danısıcam bu konuyu v doktor tavsıyesıyle ılac yada tedavı olanlar yarıdmcı olabılrmı:uhm:

canım benim babam jinekolog, ona danışmıştım ben.. önce östrojen eksikliğinden kaynaklanabilceğini düşünüp hormon tahlili yaptırdık normal çıktı herşey.. bi de bi check-up yaptırdık başka bi sorun var mı diye.. bikaç ay önce de başka bi sorundan dolayı ilaç tedavisine başladım (diane 35) ama ondan önce sırf göğüs büyütmek için bu hapı kullanmama hiiiiiç sıcak bakmamıştı babam.. yani önce bi jinekoloğa görün, bi kan tahlili yaptır derim ben...