canım çok teşekkürler. yazdıklarını çok iyi anladım. o kadar şuursuzca kullanmadım zaten ben bu sawı bi ara doktor tezlerini falan okudum düşün yani:) diğer ay elime toplu para geçicek o zaman düzenli kullanmaya başlıycam.
ya çok olmazsam bişi daha sorabilir miyimben tabiri caizse hayvan gibi yiyorum gerçekten ama kilo alamıyorum. reflü hastalığım var ondan olabilir mi?
çılgın bediş bişey sorucam bende saw a başlamayı düşünüyorum ama küç de yiyorum şimdi acaba ikisini kullanmamın zararı olur mu ??ben for you nun int sitesine girdim ama sawla ilgili bi kategori yok gidince sorsam weririler mi kii....
endoskopi çekildi, ülser ya da gastrit yok, reflü var yalnızca. tiroidime baktırmıştım hormonlarımda bi sorun yok ama sanırım bu tiroid çok gizlenen bi hastalıkmış o yüzden ultrason falan çektirmeyi düşünüyodum hep aksatıyorum. çabuk sinirlenme ve uykusuzluk problemim her daim var( sanırım olabilir. çok teşekkürler ilgilendiğin için.
tam göğsünün altından aldığın ölçü kaç santimse bu 75,80,85 gibi sütyen bedenini gösteriyor.tam göğüs ucundan aldığın ölçü A,B,C gibi cup ölçülerini gösteriyor.Arkadaşlar,yazılanları okudumda,bi yerde takıldım.:uhm:Bu göğüs ölçüsü nasıl ölçülüyor?Göğüs ucu hizasından ölçtüm ben.85 çıkıyo.Ama ben 75 no. sütyen kullanıyorum.Ben mi yanlış ölçüyorum.:sm_confused:Zaten göğüslerim büyükte değil.Hani 85 lik gibi.Kafam karıştı anlayacağınız.kafamçokkarıştı
Arkadaşlar,yazılanları okudumda,bi yerde takıldım.:uhm:Bu göğüs ölçüsü nasıl ölçülüyor?Göğüs ucu hizasından ölçtüm ben.85 çıkıyo.Ama ben 75 no. sütyen kullanıyorum.Ben mi yanlış ölçüyorum.:sm_confused:Zaten göğüslerim büyükte değil.Hani 85 lik gibi.Kafam karıştı anlayacağınız.kafamçokkarıştı
bazı eczanelerde olabilir.kimisi bitkisel ilaçlar da satıyor ya onlarda wardır.markası değişiyor zaten saw palmetto yazıyor hepsinin üstünde.ben bitki haliyle olanı hiç görmedim.amerika'da yetişen bişey bu o yüzden burda bitki şeklinde olcağını pek sanmıyorum ama bi araştır yine de istersen.ben portakal yağıyla masaj yapıyorum rezene yağı nasıl?memnun musun?bi de kokulu bişey mi?kendine iyi bak canım..Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum şu saw dediğiniz şeyi eczanalarde bulmak mümkünmü acaba birde bunu bitki haliyle kullanamazmıyız bi arkadaş bitki olarak söz detmişte o yüzden diyorum,bende yaklaşık birbuçuk aydır k.ü.ç kullanıyorum yanısıra rezene yağıyla masaj eskisinden çok iyi durumda inşallah dahada iyi olur,hepimiz istediğimiz ölçüye hayırlısıyla ve sağlıkla çabucak kavuşuruz inşallahHOŞÇAKALIINN...
Bunu yazmak farz oldu
http://www.lasenza.com.tr/default.asp?L=TR&cat_id=1&strAction=SutyenBilgi
Burda yazın ölçülerinizi bulun bedeninizi:)
Gerçi bu yerde 32-34-36 şeklinde gidiyor 70-80-85 diye değil de.
70,75,80... bunlar sırt çevresi
önemli olan kuplardır.
bazı eczanelerde olabilir.kimisi bitkisel ilaçlar da satıyor ya onlarda wardır.markası değişiyor zaten saw palmetto yazıyor hepsinin üstünde.ben bitki haliyle olanı hiç görmedim.amerika'da yetişen bişey bu o yüzden burda bitki şeklinde olcağını pek sanmıyorum ama bi araştır yine de istersen.ben portakal yağıyla masaj yapıyorum rezene yağı nasıl?memnun musun?bi de kokulu bişey mi?kendine iyi bak canım..
benimki 32A çıkıyo war mı böyle bi beden yaa??bence sutyen kullanmanıza gerek yoktur da yazabilirlerdi...
valla benimki de 34 a cıktısenağlamayani tamam kabul ettim artık üstümden ütü geçmiş gibi ama ne hap ne ot çöp etki etmio:sm_confused:napcam ben yaaaaaa:çok üzgünüm:
güzel haberlerini bekliyouz canım
birkaç kişi daha kullanıyodu, yoklar ortada. kullanıp da kaçmak yok....
güzel haberlerini bekliyouz canım
birkaç kişi daha kullanıyodu, yoklar ortada. kullanıp da kaçmak yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?