Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

canım reflüde genelde hasta yemekten rahatsız olduğu için daha az yer ve buna bağlı kilo alamayabilir.acaba sende emilim(malabsorbsiyon) problemi mi war ki?ya da gastrit,ülser gibi bişey mi war ki?bilmiyorum baktırdın mı ama tiroid hormonlarına da baktır bence.söylediğin şey hipertiroidiye çok benziyor.onlarda da metabolizma çok hızlı olduğu için çok yerler ama kilo alamazlar.kimisinde hormon düzeyi normal olsa bile hormonda fonksiyonel bozukluktan dolayı hipertiroidi oluyorlar.mesela kalbinin hızlı çarpması,çabuk sinirlenme,uykusuzluk gibi problemlerin war mı?

ilk soruna cevap yazmayı unutmuşum canım.ben de ikisini birlikte kullanıyorum.bişey olcağını sanmıyorum.çok farklı etki mekanizmaları.küç zaten bi çok kişinin kullandığı bi antioksidan.tam tersine faydalı olur bence,cildimiz güzelleşir daha geç yaşlanırız:1hug:

Arkadaşlar,yazılanları okudumda,bi yerde takıldım.:uhm:Bu göğüs ölçüsü nasıl ölçülüyor?Göğüs ucu hizasından ölçtüm ben.85 çıkıyo.Ama ben 75 no. sütyen kullanıyorum.Ben mi yanlış ölçüyorum.:sm_confused:Zaten göğüslerim büyükte değil.Hani 85 lik gibi.Kafam karıştı anlayacağınız.kafamçokkarıştı

önemli değil canım.çabuk sinirlenme,uykusuzluk ve de kilo alamama hipertiroidiye çok benziyor.belki fonksiyonel bozuklk wardır o yüzden düzeyi normaldir ama belirtileri wardır.tabi bi uzman daha iyisini bilir sonuçta ben öğrenciyim dahakendine iyi bak canım..

tam göğsünün altından aldığın ölçü kaç santimse bu 75,80,85 gibi sütyen bedenini gösteriyor.tam göğüs ucundan aldığın ölçü A,B,C gibi cup ölçülerini gösteriyor.

Bunu yazmak farz oldu

http://www.lasenza.com.tr/default.asp?L=TR&cat_id=1&strAction=SutyenBilgi

Burda yazın ölçülerinizi bulun bedeninizi:)

Gerçi bu yerde 32-34-36 şeklinde gidiyor 70-80-85 diye değil de.

70,75,80... bunlar sırt çevresi
önemli olan kuplardır.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum şu saw dediğiniz şeyi eczanalarde bulmak mümkünmü acaba birde bunu bitki haliyle kullanamazmıyız bi arkadaş bitki olarak söz detmişte o yüzden diyorum,bende yaklaşık birbuçuk aydır k.ü.ç kullanıyorum yanısıra rezene yağıyla masaj eskisinden çok iyi durumda inşallah dahada iyi olur,hepimiz istediğimiz ölçüye hayırlısıyla ve sağlıkla çabucak kavuşuruz inşallahHOŞÇAKALIINN...

bazı eczanelerde olabilir.kimisi bitkisel ilaçlar da satıyor ya onlarda wardır.markası değişiyor zaten saw palmetto yazıyor hepsinin üstünde.ben bitki haliyle olanı hiç görmedim.amerika'da yetişen bişey bu o yüzden burda bitki şeklinde olcağını pek sanmıyorum ama bi araştır yine de istersen.ben portakal yağıyla masaj yapıyorum rezene yağı nasıl?memnun musun?bi de kokulu bişey mi?kendine iyi bak canım..

Selam kızlar internette dolaşırken Bitkisel yöntemlerle göğüs büyütme diye başlık gördüm. Bunu sizinle paylaşmak istedim. Yazılanları aynen kopyalıyorum.

Tıptaki gelişmeler doğal maddelerle göğüs büyüten, hiçbir riski olmayan, ameliyatsız bir tedavi alternatifi ortaya çıkarmıştır. Kadında hormon metabolizmasında dengeleyici etkisinden dolayı uzun yıllardır kullanılan yan etkisiz 8 bitkinin uyumlu kompozisyonu ile elde edilen preparat (Probust) bugün göğüs büyütmek için başarıyla kullanılmaktadır. California Bradford Research Institute'den Prof. Dr. Robert Bradford'un araştırmasına göre bu bitkisel karışımla yüzde 82 olguda 9 ay içinde göğüslerde 7,5 santimetre büyüme olmuştur.

Bunlar melek otu (Dişi Ginseng), oğul otu, aslan kuyruğu, bostan otu, testere palmiyesi, yams kökü, kara hindiba bitkileri karışımını içermektedir.

çok teşekkür ederim canıma.s.a.s.rezene yağı kokulu evet rezene çayı içtinmi hiç aynı kooku hemen hemen çok mide bulandırıcı bi koku değil ama keskin bi kokusu var herkes sevmeyebilir,canım gelişme oldu olmasına ama bunda rezene yağının ne kaar rolü oldu bilemiycem yağımyenice bitti adaçayı yağı aldım onu deniycem daha başlamadımbazende içtiğim ısırganın artakalanını sürüyorum şu bir buçuk ayda yrüyen aktar gibi birşey oldum zaten senağlama:inşallah bukadar emekn boşa gitmez:a015:

benimki 32A çıkıyo war mı böyle bi beden yaa??bence sutyen kullanmanıza gerek yoktur da yazabilirlerdi...

valla benimki de 34 a cıktısenağlamayani tamam kabul ettim artık üstümden ütü geçmiş gibi ama ne hap ne ot çöp etki etmio:sm_confused:napcam ben yaaaaaa:çok üzgünüm:

arkadalar bende alıcam küç bgun bakalım nasıl olcak bende yzaın özelllıkle çok sorun edıyorum artık desteksız bıkını gıymek ıstıyorum ne olur işe yarayanlar hemen yazsın bırde tam tarıf alıyım

bende kendımle baya sorun yaşıyordum sıtede bır baktım benım gıbıler çok sıf kendımın sorun edıyorun zanledıyordum ama benım gıbı arkadaş çokmuş sızı o kadar iyi anlıyorumki bana yardım ne olur artık bıktım bıde sılıkon fıyatından haberı olan varsa yazsın

kızlar 1 haftadır sabah akşam düzenli olarak küç yiyiyorum ve soğuk su tutuyorum fena şekilde sızlamalar var göğüslerimde adet dönemim değil ve dün bir arkadaşım senin göğüslerin mi büyüdü diye sordu:teytey:ben pek fazla fark görmüyorum ama bunu duymak çooook güzel devam edeceğim bakalım neler olacak:enbuyukkk:

valla benimki de 34 a cıktısenağlamayani tamam kabul ettim artık üstümden ütü geçmiş gibi ama ne hap ne ot çöp etki etmio:sm_confused:napcam ben yaaaaaa:çok üzgünüm:

walla güzelim bak sen yine şükret 34 çıkmış ben daha vahim durumdayım kafayı sıyırcam az kaldı...kafamçokkarıştı olmuyooo olmuyo işteee

güzel haberlerini bekliyouz canım
birkaç kişi daha kullanıyodu, yoklar ortada. kullanıp da kaçmak yok....

zırcım bende kullanıcam diye söylemiştim hatta araştırıyodum teredütlerim vardı aktarda savw gördüm doktor bişeydi adı 90 kapsül 45 ytl ama bide bi arkadaşımız beyoğlunda bi eczanedeki haptan bahsetmişti seninde bu hap hakkında pozitif düşündüğünü gördüm aslında o hapa daha eğilimli bakıyorum biraz pahalı tabi o yüzden şimdi alamıyorum yeniden küçe başladım