___Mina___ Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2010 511 3 96 Diğer 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kabakiz #21 yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir. Genişletmek için tıkla... denge diye bahsettiği bu mu yani ohaoldumsmile
yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir. Genişletmek için tıkla... denge diye bahsettiği bu mu yani ohaoldumsmile
Honest Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 509 7 96 İstanbul 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kabakiz #22 cinsellikten ziyade hormonal dengeyi düzenliyor.yani mesela ben kullanmaya başlıycam çünkü benim erkeklik hormonum fazla onu normale döndürcek anladınmı canım.yüksek olanı da alçak olanıda düzene koyup dengeliyor.zemuszemus
cinsellikten ziyade hormonal dengeyi düzenliyor.yani mesela ben kullanmaya başlıycam çünkü benim erkeklik hormonum fazla onu normale döndürcek anladınmı canım.yüksek olanı da alçak olanıda düzene koyup dengeliyor.zemuszemus
___Mina___ Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2010 511 3 96 Diğer 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kabakiz #23 honestcim erkeklik hormonunun fazla olduğunu nasıl öğrendin test mi yapılıyor?kafamçokkarıştı
D derya27 Guru Kayıtlı Üye 19 Nisan 2007 10 0 286 İzmir 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kabakiz #24 jelin adını ögrenebilirmiyiz..