Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme konusunda bilgisi olanlar yardım edin

sağol canım inşallah olumlu etkisini görürüm, bende bir ara 1 tatlı kaşığı tohumunu yutmuştum ama göğüslerime etkisi olmamıştı, bu sefer çayını deneyeyim daha etkili olabilir:)

Saracogluda hayit tohumunu onermisti bem simdi serbetci otundayim sonra ona geceyim bakim dha gelisme yok ama olsun hayit tuyleride dokuormus ooo super denemeye deger

Arkadaşlar geçen gün aktar söyledi bitkisel yağlar ile masaj yapıp streç sarıp bekleyin dedi benim iyice kafam karıştı biz eritmek ve küçültmek için sarıyoruz streçe zaten yok gibiler iyice yok olmasınlar. Bi akıl verin bana

Herkesin durumu belli lütfen burada paylaşır mısınız Çok ihtiyacım var çünkü özelden birkaç kişiye yazdım geri dönen olmadı

Canım nasıl demledin ve günde ne kadar içtin
Aksam yemekten sonra 1 kupa içtim. Sabahda 1 kupa rezene. Bu şekil faydasını gördüm. Ama midem bulandığı için daha fazla icemedim. Eski boyutuna inmedi ama yine bırakınca hafif küçüldü. Yinede çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…