Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme konusunda bilgisi olanlar yardım edin

canım iki ay gibi bir sürede mi oldu anlattığın gelişme, sonrasında eskiye dönüş oldu mu?
Forumda bazı arkadaşlar bırakınca eski haline döndüğünü söylüyorlar da, bende büyütme çabalarındayım ama bir türlü düzenli yapamıyorum. Anlattığın şekilde ve kalıcıysa yapcam artık azimliyim:)

cnm kara üzüm çekirdeğini rezeneyle birlikte çay mı yapıyorsun

Evet arkadaşlar söyledğm yöntem gerçekten çok etkili ben ble şaşknım hala şükür kurtldum bu sorundan bende kalıcı oldu ama herkeste olurmu blmem ama küçülse ble eski hali gbi olucanı zannetmiyorum gene büyük olurlar yani dnemekte fayda var kzlar brde marka verilmdgi için özeldn yazmştm kalıcı olmasını sağlayan ve bukadar büyüten aslnda göğüs büyütme bandıydı. Adı deowel patch. Ama tek kullanmayıp bu kürleride uyguladm yanında. Nelere para vermyoruz ki dneyin derim. Yardmcı olablirsem sevinirim ama istikrarlı olun 1,2 haftada olmadı dyip brakmayın :):)

Bu şekilde düşünme tatlm ve amelyatı tavsiye etmem bende düşünmüştm ama braz araştrnca çok fazla yan etkiye neden oldunu gördüm ve vazgeçtim ynede kendin bilirsin. Ben söyldgm kürleri uyguladm evet ve gercekten işe yarıyolar ama bşeyi atladm bu knuda kzmyn çünkü marka vermek yasak ama madem bu kadar kötü hssediyosun söyliyim ben bu kürleri uygularken deowel patch göğüs büyütme bandını kullandm ve şükür sorunum btti. Herkeste ayni etkiyi gösterirmi blemem ama dnemekte fayda var çok pahali bsy dgl ztn bütçeyi sarsmaz. Umarım yardmcı olmuşumdur :)

Bitki kurleri haplar bantlar bi halta yaramiyo...ben ameliyat oldum kesin cozum...bu gogus buyutme endustrisinden insanlar iyi para kaldirdigi icin hap bant ilac zart zurt endustrisi bitmedi gitti...burdaki bazilari da urun reklami yapip milleti kandiriyo..kanmayin..cok mu istiyosunuz iyi bi doktor bulup ameliyat olun ..

papatya gülü yukarıdaki konuşmalardan gördüğüm kadarıyla crusher göğüs büyütme konusundaki deneyimlerini özelden paylaşmış, bizede söylermisin eğer etkili olduysa

hayit tohumu cayini deneyin.ben gogus buyutmek icin kullanmamistim,adet duzenleyici olarak kullanmaya basladim,istemedigim halde goguslerim baya buyudu,ben inerler diye dua ediyorum cunku buyuk gogusu hic sevmem ben.

hayit tohumu cayini deneyin.ben gogus buyutmek icin kullanmamistim,adet duzenleyici olarak kullanmaya basladim,istemedigim halde goguslerim baya buyudu,ben inerler diye dua ediyorum cunku buyuk gogusu hic sevmem ben.
canm hayit cayini nasil yaptin gunde kac kere ictin buyuturse coooook mutlu olcam ins:)

canm hayit cayini nasil yaptin gunde kac kere ictin buyuturse coooook mutlu olcam ins:)

ben gunde bi kupa iciyorum(kimis sabah aksam iciyor onu alacagin yere sor bence). tavsiye edilen 3 ay kullanmak,ben suan 1. ayin sonuna yaklasiyorum.15. gunden sonra goguslerimde sizlamalar basladi..benim tohumu aldigim aktar adet doneminde ara verebilirsin demisti,arada kisa aralar vermek iyidir.
normalde hayit kadinlarda hormon dengeleyici,tuy dokucu etkiye sahipmis.
bi arastir istersen.
1 tatli kasigi hayit tohumu 1,5 bardak soguk suya atip kaynatiyorum 10-15 dk,sonra bi 10 dk filan demlenmeye birakiyorum sonra suzup iciyorum.
kimisi tohumu cektirip cayini yapiyor ama tadi camur gibi cok kotu oluyor diyorlar.
benim yaptigim cayin tadi ada cayindan biraz daha eksi oluyor.
sogutmadan icince o kadar kotu olmuyor tadi.
ilk gunler biraz genzimi yakti ama artik alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…