- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- Konu Sahibi papatya_gulu96
Canım tüm tecrübelerimi özelden yazdım bak istersen :)
bana da yazar misin ya sana zahmet :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tüm tecrübelerimi özelden yazdım bak istersen :)
canım iki ay gibi bir sürede mi oldu anlattığın gelişme, sonrasında eskiye dönüş oldu mu?Merhaba tatlm ben buraya yeni üye oldum ve sorununa yardımcı olmak istiyorum 19 yaşındaym ve göğüslerim 75i doldurmuyodu arası 4 parmak açıktı ve ne yaptysam olmamıştı artık ümidi kesmiştim ki annemin bi arkadaşi imdadıma yetişti, her sabah ve akşam aç karnına iki tatlı kaşığı kara üzüm çekirdği tozu ve rezene çayı kullandm tabi bukadar basit dgl her gece yatmadan göğúslerime çörek otu yağyla masajda yatım 2 ay hç aksatmadan yaptım bunu ve şuan desteksiz 80 dolu dolu oldu:)
Canım banada yardımcı olirmusun lütfen bu psikolojiden kurtulmak istiyorum artıkTatlım özelden yistiyorum Bekle :))
Canım bana da mesajda anlatabilir misin rica etsem ?Canım bende birçok yöntem var hangisini saysam ? O kadar fayda etti ki ..
Tatlım özelden yazıyorum .. Bekle :))
Merhaba tatlm ben buraya yeni üye oldum ve sorununa yardımcı olmak istiyorum 19 yaşındaym ve göğüslerim 75i doldurmuyodu arası 4 parmak açıktı ve ne yaptysam olmamıştı artık ümidi kesmiştim ki annemin bi arkadaşi imdadıma yetişti, her sabah ve akşam aç karnına iki tatlı kaşığı kara üzüm çekirdği tozu ve rezene çayı kullandm tabi bukadar basit dgl her gece yatmadan göğúslerime çörek otu yağyla masajda yatım 2 ay hç aksatmadan yaptım bunu ve şuan desteksiz 80 dolu dolu oldu:)
Canım buradan yazarsam sorular bitmek tükenmek bilmez :) hadi sana bir kıyak yapayım .. gel özele :)keşke buradan yazsan bizde faydalansak çok dua ederim :)
Canım buradan yazarsam sorular bitmek tükenmek bilmez :) hadi sana bir kıyak yapayım .. gel özele :)
Yazdım bile tatlım :)oo koşa koşa geldim
canım iki ay gibi bir sürede mi oldu anlattığın gelişme, sonrasında eskiye dönüş oldu mu?
Forumda bazı arkadaşlar bırakınca eski haline döndüğünü söylüyorlar da, bende büyütme çabalarındayım ama bir türlü düzenli yapamıyorum. Anlattığın şekilde ve kalıcıysa yapcam artık azimliyim:)
Bu şekilde düşünme tatlm ve amelyatı tavsiye etmem bende düşünmüştm ama braz araştrnca çok fazla yan etkiye neden oldunu gördüm ve vazgeçtim ynede kendin bilirsin. Ben söyldgm kürleri uyguladm evet ve gercekten işe yarıyolar ama bşeyi atladm bu knuda kzmyn çünkü marka vermek yasak ama madem bu kadar kötü hssediyosun söyliyim ben bu kürleri uygularken deowel patch göğüs büyütme bandını kullandm ve şükür sorunum btti. Herkeste ayni etkiyi gösterirmi blemem ama dnemekte fayda var çok pahali bsy dgl ztn bütçeyi sarsmaz. Umarım yardmcı olmuşumdur :)Canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim bu dediklerinin aynisini bende denedim ama seninki kadar etkili olmadi birak desteksiz 80 bedeni 75 destekliyi zor dolduruyo ben napicam hic bilmiyorum bu gidisle ameliyat kacinilmaz cunku bu sekilde evlenmeyi bile dusunemem
canım yaa bende çok uğraşıyorum deneyimlerini benimle de paylaşırmısın?Yaaa arkadaşlar özel mesaj istemeyin artık canım çıktı ..
Canım musait olduğum zaman yazarım şuan telefondan girdim.canım yaa bende çok uğraşıyorum deneyimlerini benimle de paylaşırmısın?
arkadaşlara hep özelden yardımcı olmuşsun moralim baya kötü büyüsünler istiyorum bana da yazarmısn
canm hayit cayini nasil yaptin gunde kac kere ictin buyuturse coooook mutlu olcam ins:)hayit tohumu cayini deneyin.ben gogus buyutmek icin kullanmamistim,adet duzenleyici olarak kullanmaya basladim,istemedigim halde goguslerim baya buyudu,ben inerler diye dua ediyorum cunku buyuk gogusu hic sevmem ben.
canm hayit cayini nasil yaptin gunde kac kere ictin buyuturse coooook mutlu olcam ins:)