- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
evet cnm haklısın ama derdi veren devasını da vermiştir değil mi?? :/
haklısın canım..
aklında şuan ne var ? ben çörekotuna başlıycam sanırım sen denemişmiydin onu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm haklısın ama derdi veren devasını da vermiştir değil mi?? :/
Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm şimdi kızlar ben nette dolaşırken bu siteye rastladım baştan sona kadar hiç üşenmeden okudum zaten gayet sürükleyici yazılmış okurkende bende bir umut bir umut ! yabancı bi bayanın hazırladığı e-kitap ve 2 ayda gözle görülür bi değişime garanti verıyo ama ben pek güvenemedim işin içinde e-alışveriş var sonuçta bide siz okuyun belki herkesin ihtiyacı olan birşeyi ortaya çıkarmış oluruz lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
bende okudum hatta yaladım yuttum da diyebiliriz ve çok ümitlendim . çörek otu çilek yağı hayıt tohumu rezene ada çayı şerbetçi otu hepsini denedim tek sonuç hafif dolgunluk oldu . çok moralim bozuldu ve şu anda bu kitabın tek ümidim olduğunu düşünüyorum. ne olursa olsun parayı vermeye hazır yalnız tek sorun kredi kartı numaramı verecek olmam . bu konuda daha güvenli ödeme yapabileceğim bir yol varsa önerebilir misiniz ?
haklısın canım..
denedim canım ama dolgunluk verdi o kadar yani sonra yine aynı :///
haklısın canım..
ptt bank diye bir şey var en güvenli yöntem . yalnız yaş sırı var mı bilmiyorum. ben deneyeceğim en fazla 69 tl gider .
sonuçlarını haber veririm
cnm 3 kişi toplanıp beraber alsak sen mail atsan bize e-kitabı 20 tl civarı düşüyo kişi başına senin hesabın varsa yatıralım desek ne dersin:/
çörek otunu kullanmanı tavsiye etmek çünkü kıllanma yapıyor. başına başka dert çıkmasın
ya geçelim onu bunu bencede şu e-kitabı alalım ne kasıyoruz ya ben çok umutluyum offoffun dediği gibi 3 kişi olsak gerçekten iyi olabilir !
bence de denemekten bişi olmaz hem ptt gayet güvenli bir yöntem. zaten ben hiç olmadı protez de düşünüyorum daha yaşım tutmasada ileride . bu yüz bu uğurda harcayacağım 69 tl nin lafı bile olamaz eğer işe yarayacaksa :)
bir de bu kitap türkçe gelecek değil mi ya . yoksa ben anlayamam bir çevirttirme falan çok sıkıntı yani