- 4 Mart 2021
- 31
- 4
- 30
Kas altı oldum çok ağrım var ne yapmalıyım Ne zaman. Geçer ağrılar cvp bekliyorum ltfenbenim hiç dokum yoktu ve doktor dokum olmadığı için dual planın doğal duracağını söylemişti... kafam karıştı :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kas altı oldum çok ağrım var ne yapmalıyım Ne zaman. Geçer ağrılar cvp bekliyorum ltfenbenim hiç dokum yoktu ve doktor dokum olmadığı için dual planın doğal duracağını söylemişti... kafam karıştı :S
Merhaba geçmiş olsun ilaçlarınızı için mutlaka iyi gelecektir.3-5 günde rahatlarsınız benim ağrım oldukça evin içinde yürüyüş yapıyordum rahatlıyordum.Kas altı oldum çok ağrım var ne yapmalıyım Ne zaman. Geçer ağrılar cvp bekliyorum ltfen
Doktorunuza danışıp dolorex kullanabilirsiniz. Güzel bir kas gevşetici ve ağrıyı alıyor. İlk 4 gün içtim ben fayda etti. İlk 4-5 gün ağrı oluyor ve zamanla çok çabuk geçiyor. İlk haftadan sonra ağrı kalmıyorKas altı oldum çok ağrım var ne yapmalıyım Ne zaman. Geçer ağrılar cvp bekliyorum ltfen
Merhaba. Dikisleriniz düştü mü acaba ? Ne zaman düşecek çok merak ediyorum3 hafta
Merhaba estetik dikiş yapıldı.Alınacak veya düşecek bir durum yokmuş.Merhaba. Dikisleriniz düştü mü acaba ? Ne zaman düşecek çok merak ediyorum
Benim de estetik dikiş fakat kendiliğinden düşecek diye biliyorum onun için ne kadar zamanda düşüyor diye merak etmiştimMerhaba estetik dikiş yapıldı.Alınacak veya düşecek bir durum yokmuş.
hayırlı olsun, umarım ağrılarınız geçmiştir :) hangi bölgeden kesi yapıldı acaba? benimde dual planla mentor marka yuvarlak slikon yapılacak. doktor meme ucundan yaparsak iz kalmaz dedi ama çoğu doktor meme altından yapıyor aklım bu konuda biraz karışıkMerhaba benimde 3 gün oldu memişlerim yapılalı. Dual plan yapıldı bana. Mentor marka yuvarlak protez. Ağrı kesici olarak bana voltaren verdi Dr. Ama kesinlikle yeterli gelmedi. Aralarda parol alıyorum. Şükür bu akşam ağrılarım daha iyi. İlaçlarınızı düzenli kullanın. 2 gün boyunca geçmicek bu ağrılar diyordum. Moralim bozulmuştu doğrusu.
Merhaba, şükür ağrılarım geçti. Hatta ağrı kesici almayı bıraktım. Benim meme altından yapıldı kesi. Bana da mentor yuvarlak takıldı.hayırlı olsun, umarım ağrılarınız geçmiştir :) hangi bölgeden kesi yapıldı acaba? benimde dual planla mentor marka yuvarlak slikon yapılacak. doktor meme ucundan yaparsak iz kalmaz dedi ama çoğu doktor meme altından yapıyor aklım bu konuda biraz karışık
Geçmiş olsun tekrardan teşekkür ederim cevabınız için :)Merhaba, şükür ağrılarım geçti. Hatta ağrı kesici almayı bıraktım. Benim meme altından yapıldı kesi. Bana da mentor yuvarlak takıldı.
Merhaba hangi ilde oldunuz acababenim damla olduğu için üst kısım düz duruyor. üst yumuşak alt sert diyemeyeceğim eşit oranda tamamen yumuşaklığı. bu yatınca dik durma olayı sanırım tüm silikonlu memelerde olan bir durum zamanla göreceğiz :) bu arada sizin de mi damla?
Hangi kremi kullandınızHerkese merhaba,
ben haziran 2020 tarihinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. Dual Plan, damla sağ göğüse 255 sol göğüse 225cc mentor takıldı. Benim planımda ameliyat olmuş kişilere bazı sormak istediğim sorular var. Öncelikle 6. ay bitmek üzere ve dikiş izlerim hala belirgin siz de durumlar nasıl? Yumuşama kısmına gelince ilk aylara göre büyük oranla yumuşadı ancak hala sert ve normal meme kıvamında değil mesela sırt üstü yatınca hala dik dik duruyorlar :) Bana 6. aydan sonraki deneyimlerinizi anlatırsanız çok mutlu olurum. Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)
merhaba istanbulMerhaba hangi ilde oldunuz acaba
scarex kullandımHangi kremi kullandınız