Sizin damla mı yuvarlak mıBen de dual plan oldum 7 8 ay oldu ameliyat olalı ve çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa kas altı olurdum. Üst kısmı çok yumuşak ama alt kısmı sert ve dediğin gibi yatınca dik dik duruyor.
benim damla olduğu için üst kısım düz duruyor. üst yumuşak alt sert diyemeyeceğim eşit oranda tamamen yumuşaklığı. bu yatınca dik durma olayı sanırım tüm silikonlu memelerde olan bir durum zamanla göreceğiz :) bu arada sizin de mi damla?Ben de dual plan oldum 7 8 ay oldu ameliyat olalı ve çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa kas altı olurdum. Üst kısmı çok yumuşak ama alt kısmı sert ve dediğin gibi yatınca dik dik duruyor.
Benim yuvarlak ama damla gibi duruyor, görüntüde sıkıntı yok sadece alt kısmı çok sert ve ele geliyorbenim damla olduğu için üst kısım düz duruyor. üst yumuşak alt sert diyemeyeceğim eşit oranda tamamen yumuşaklığı. bu yatınca dik durma olayı sanırım tüm silikonlu memelerde olan bir durum zamanla göreceğiz :) bu arada sizin de mi damla?
dual plan ve kas altı farklı mı oluyorBen de dual plan oldum 7 8 ay oldu ameliyat olalı ve çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa kas altı olurdum. Üst kısmı çok yumuşak ama alt kısmı sert ve dediğin gibi yatınca dik dik duruyor.
Meme ucunuzda his geri geldi mi 6 ay sonundaHerkese merhaba,
ben haziran 2020 tarihinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. Dual Plan, damla sağ göğüse 255 sol göğüse 225cc mentor takıldı. Benim planımda ameliyat olmuş kişilere bazı sormak istediğim sorular var. Öncelikle 6. ay bitmek üzere ve dikiş izlerim hala belirgin siz de durumlar nasıl? Yumuşama kısmına gelince ilk aylara göre büyük oranla yumuşadı ancak hala sert ve normal meme kıvamında değil mesela sırt üstü yatınca hala dik dik duruyorlar :) Bana 6. aydan sonraki deneyimlerinizi anlatırsanız çok mutlu olurum. Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Meme ucu hissiniz nasıl geri geldi mi acaba iyileşme nasıl oldu kalıcı his kaybı olur diye korkuyorumBen de dual plan oldum 7 8 ay oldu ameliyat olalı ve çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa kas altı olurdum. Üst kısmı çok yumuşak ama alt kısmı sert ve dediğin gibi yatınca dik dik duruyor.
artık sadece ekstra hassasiyet ve acı hissediyorum maalesefMeme ucunuzda his geri geldi mi 6 ay sonunda
Benim daha çok yeni ama Hassasiyet bende de çok fazla, banyo yaparken uçlarına su değse bile ahh diyorum.artık sadece ekstra hassasiyet ve acı hissediyorum maalesef
Yaa uçlarda hassasiyet oluyor mu peki nasıl göğüs ucundan mı yerleştirildi ki sizin kiBenim daha çok yeni ama Hassasiyet bende de çok fazla, banyo yaparken uçlarına su değse bile ahh diyorum.
benim meme altı kesisiYaa uçlarda hassasiyet oluyor mu peki nasıl göğüs ucundan mı yerleştirildi ki sizin ki
sizin kaç ay olduBenim daha çok yeni ama Hassasiyet bende de çok fazla, banyo yaparken uçlarına su değse bile ahh diyorum.
kas altı yerine dual planın yapılma sebebi ne acaba biliyor musunuz?Benim yuvarlak ama damla gibi duruyor, görüntüde sıkıntı yok sadece alt kısmı çok sert ve ele geliyor
evet farklı oluyor, kas altında silikon tamamen kas arkasına yerleştiriliyor. Dual de ise alt kısmı kasın üstüne üst kısmı arkasında oluyor diye biliyorumdual plan ve kas altı farklı mı oluyor
Var olan doku ile ilgili doku hiç yoksa kasalti, varsa Kasüstü veya dualplan yapılıyor.kas altı yerine dual planın yapılma sebebi ne acaba biliyor musunuz?
evet benim kas altı olduğu halde aynı hassasiyeti bende yaşadım.6ay bitti nadirde olsa ara ara yine oluyor..Kızlar göğüs altından bile yapılsa uçlarda hassasiyet oluyor mu bu kadar ya
benim hiç dokum yoktu ve doktor dokum olmadığı için dual planın doğal duracağını söylemişti... kafam karıştı :SVar olan doku ile ilgili doku hiç yoksa kasalti, varsa Kasüstü veya dualplan yapılıyor.