• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme ameliyatındaki endişelerim

Benim dokum olmadığına göreeeeee deforme olacak bişi de yok :KK70: O değil de deri de esneyip sarkabilir belki.. Belki de şu an uyduruyor da olabilirim, emzirme olayına uzak olduğum için :p
Meme dokusu yoksa risk az bence :) azda olsa yine risk az..
Asla protezsiz meme gibi deforme olmaz sanmıyorum. Emzirip yorum yapan kişilerinde yorumları bu yönde idi.. ;)

Meme dokusu yoksa risk az bence :) azda olsa yine risk az..
Asla protezsiz meme gibi deforme olmaz sanmıyorum. Emzirip yorum yapan kişilerinde yorumları bu yönde idi.. :KK66:
Bmm minik goguslerim emzirdigim.halde deforme olmadi saniyorum bunlarda olmaz :) (ikinci cocuk icin soyluyorum )

Tecrübeli olanlar, yıllardır silokonlariyla mutlu olanlar ve sorun yaşamamış olanlar var mıı, morale ve cesarete ihtiyacım var kızlar:KK12:
2013 te taktırdım hiç pişman değilim dekolte giyince falan dehşet dik güzel duruyor aynı zamanda DOĞAL duruyor bunu doktoruma borçluyum tabiiki...Çalıştığım yerde yaptıran bir bayan daha varmış,o bile anlamadı benimkilerin silikon olduğunu ben söyleyince fazla tepki verdi inanmadı...Dokundu ona da inanmadı o kadar doğal duruyor çünkü dikiş izim sıkıntı tek :)

Back
X