• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme ameliyatındaki endişelerim

Benim de 3 aya yakın oldu. Henüz yeni. protezin tam yerleştiği ve sonuç alındığı sürece bile ulaşamadım henüz, yarısındayım. O 6 ay'a :) gel gelelim bide içerden sorun, 3 aydir değil sanki yillardir memeli gibiyim.
Ne güzel hep varmış gibi hissetmek. ben bu ara aşırı takmaya başladım kendime baktıkça depresyon moduna giriyorum:KK43:

Doğal denilen yollarla büyütmeyi deneyipte hormonlarınıza oynamayın tavsiyem. İhtiyacınız varsa,bu durum sizi gerçekten rahatsız ediyorsa her türlü hayatınıza yansıyorsa,imkanınız varsa tek yol ameliyat :KK66:
Fotolarım var tabi. Ama yeni üyeleri ve fotosu olmayan üyeleri İzlemeye alamıyorum güvenlik sebebi ile :KK66:
Siz İzlmeye alırsanız kısıtlı bazı fotolarımı başka estetik operasyon sonuçlarımıda birlikte göğüslerimin duruşunu görebilirsiniz ..
Sorun yaşamadım,hissetmiyorum zaten vücudumda yabancı bir madde olduğunu. Yeni nesil protezler başka bir sorun yaşanmadığı taktirde çıkartılması yada değişmesi gerekmiyor . Bu durum zaten ciddi durum yani çıkartılması gerekecek durumlar. Risk protez olsada olur olmasada .
Göğüslerimin durumu gayet iyi. Çok ilerisinde dikleştirme ye gerek duyulursa eğer o Zaman protezim değiştirilir,cep değişir,gögüs fazla doku alınıp başka bir ameliyata gerek duyulur. O ayrı bir konu. Yoksa doktorumda gayet durumun iyi diyor.
Merhaba benimde size bir kac sorum olacak: ameliyat sonrasi cok agriniz oldu mu? Kac gun sonra normal hayata dondunz? Protezli iken bebek emzirilebilinir mi son olarak nerede ve kac liraya mal oldu sorular fazla oldu ama idare edin :KK66:

Bunu sadece yaşayan bilir gerçekten, belki çok klişe bir laf ama doğru.. 25 yaşındayken oldum bu ameliyatı, iyi ki geciktirmemişim, çok mutluyum. Bu mutsuzluğu yaşayan herkese de tavsiye ederim. Doğal yöntemlerle olacak bir şey değil, keşke olsa ama ameliyat da insanların düşündüğü gibi uçuk bir fikir değil. Yapay durmuyor, yapay hissettirmiyor. En önemlisi özgüven veriyor.
Nerde oldunuz ve ne kadara mal oldu acaba?

Ameliyat sonrasi agriniz cok oldu mu?normal hayata dönmk kac gününüzü aldi? Son olarak bebek emzirilebiliniyor mu biliyor musunuz? Cevabinz icin tsk ederim :)
Ağrı hem kişiden kişiye değişen hem de ameliyat yöntemine göre değişen bir şey.. Benimki daha ağrılı yöntem olan kas altı oldu. Ben acıya çok dayanıksız olmama rağmen dayanılmayacak ağrım olmadı. İlk 4 gün kendi başıma yatıp kalkamadım, tuvalete gidemedim, çamaşırı indirip kaldıramadığım için.. Benim için kötü olan ameliyat ağrısı değildi, sürekli sırt üstü yatmaktan kaynaklı sırt ağrısından çok çektim. Yan yatmaya başlayınca rahatladı. Tam 1 haftalıkken bayramın 1. günüydü ve ben akraba ziyaretleri yaptım, kimse ameliyatlı olduğumu farketmedi bile.. Tabi insan çabuk yoruluyor ama 2 haftadan sonra artık pek sıkıntı çıkmıyor.

Ağrı hem kişiden kişiye değişen hem de ameliyat yöntemine göre değişen bir şey.. Benimki daha ağrılı yöntem olan kas altı oldu. Ben acıya çok dayanıksız olmama rağmen dayanılmayacak ağrım olmadı. İlk 4 gün kendi başıma yatıp kalkamadım, tuvalete gidemedim, çamaşırı indirip kaldıramadığım için.. Benim için kötü olan ameliyat ağrısı değildi, sürekli sırt üstü yatmaktan kaynaklı sırt ağrısından çok çektim. Yan yatmaya başlayınca rahatladı. Tam 1 haftalıkken bayramın 1. günüydü ve ben akraba ziyaretleri yaptım, kimse ameliyatlı olduğumu farketmedi bile.. Tabi insan çabuk yoruluyor ama 2 haftadan sonra artık pek sıkıntı çıkmıyor.
Bn o kadar bebek emzirdim yine ufak yine ufak :( 2.cocugu yaparsam yeniden cikaracak mym acaba? Etkiler mi..aklimda deli sorular ama bnde cok ameliyat olmak istiyrm

Merhaba benimde size bir kac sorum olacak: ameliyat sonrasi cok agriniz oldu mu? Kac gun sonra normal hayata dondunz? Protezli iken bebek emzirilebilinir mi son olarak nerede ve kac liraya mal oldu sorular fazla oldu ama idare edin :KK66:
Merhaba :)
Ameliyat sonrası ağrı demiyimde baskı hissi vardı. Ameliyattan sonra ilk uyandığımda ağrı vardı,serumla ağrı kontrol altına alınıyor zaten endişe etmeyin.. Ameliyattan sonra kolları fazla kullanamıyorsun. Ağır kaldırmak,birşey itmek çekmek gibi hareketler yapamıyorsun. Bir ay da gayet iyi durumdaydım. Ağrı biraz kişisel durum. Bazı kişiler daha ağır yada rahat geçiriyor. Umarım Sizinde çok rahat bir süreç olur ;)
Protezli ile emzirebilirsin Tabiki. Forumda ameliyat olup sorunsuz Bebek emziren çok kişi var..
Ben 2011 yılında ameliyat olmuştum. Fiyat çok eski yani ;) Altunizadede New Est hastanesinde yaptı doktorum ameliyatı .. Mail ile foto gönderip aşşagı yukarı fiyat alabilirsiniz ;)

Merhaba :)
Ameliyat sonrası ağrı demiyimde baskı hissi vardı. Ameliyattan sonra ilk uyandığımda ağrı vardı,serumla ağrı kontrol altına alınıyor zaten endişe etmeyin.. Ameliyattan sonra kolları fazla kullanamıyorsun. Ağır kaldırmak,birşey itmek çekmek gibi hareketler yapamıyorsun. Bir ay da gayet iyi durumdaydım. Ağrı biraz kişisel durum. Bazı kişiler daha ağır yada rahat geçiriyor. Umarım Sizinde çok rahat bir süreç olur :KK66:
Protezli ile emzirebilirsin Tabiki. Forumda ameliyat olup sorunsuz Bebek emziren çok kişi var..
Ben 2011 yılında ameliyat olmuştum. Fiyat çok eski yani :KK66: Altunizadede New Est hastanesinde yaptı doktorum ameliyatı .. Mail ile foto gönderip aşşagı yukarı fiyat alabilirsiniz :KK66:
Cok tesekkur ederimm :KK66:
Emzirdikce kuculur mu peki meme?

Protezsiz meme gibi küçülüp deforme olmaz. Protezin büyüklüğü diriligi sabit kalır ama meme dokusu deforme olabilir bilemiyorum..
Benim dokum olmadığına göreeeeee deforme olacak bişi de yok :KK70: O değil de deri de esneyip sarkabilir belki.. Belki de şu an uyduruyor da olabilirim, emzirme olayına uzak olduğum için :P

Back
X