Tamam canim seni izlemeye aldim zaten haberdar oluruz :))evet protezle bırlıkte hersey dahıl denıldı bende kendı okulumla konusucam sıze haber verırım bırbırımıze haber verelım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gögüs büyütme amelıyatı
- Konu Sahibi byn ezel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ben eskişehir tıp fakültesinde oldum. göğüs ucundan çoğu doktor yapmak istemiyor. ama benim doktorum garanti verdi. ha garanti dediysem yazılı anlaşma yok sonuçta, ama konuştuk, ikna oldum. benimde hiç aklımda meme ucu kesisi yoktu. ama şimdi düşünüyorum da iyi ki meme ucu olmuş. çok memnunum.tesekkur edıyorum evet sabahtan berıdır sızı bulmaya calısıyorum sagolsunlar yardımcı oldular sız dev özel de mı oldunuz ayrıca amelıyat ıı yok denecek kadar az sızde benım bıldıgım tehlıkelı dıyorlardı gogus ucundan yapmak kafam karıstı sımdı:))
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
tamam canım :)))Tamam canim seni izlemeye aldim zaten haberdar oluruz :))
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
ellerınıze saglık çok guzel paylasmıssınız dev oldunuz yanı onerıyor musunuz devlet hastanesını ücret olarak ne kadara mal oldu sıze??ben eskişehir tıp fakültesinde oldum. göğüs ucundan çoğu doktor yapmak istemiyor. ama benim doktorum garanti verdi. ha garanti dediysem yazılı anlaşma yok sonuçta, ama konuştuk, ikna oldum. benimde hiç aklımda meme ucu kesisi yoktu. ama şimdi düşünüyorum da iyi ki meme ucu olmuş. çok memnunum.
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
teşekkürler canım çok sağol :) ben devlet ya da özel diye hastane değil de, doktor araştırması yaptım. içime sinen doktor nerdeyse orda ameliyat olmayı seçtim. zaten hastanede özel bölümde kalıyosunuz. orası da özel hastane konforunda oluyor. tıp fakültesinde bunu gördüm ama devlet hastanesinde varmıdır bilemem.ellerınıze saglık çok guzel paylasmıssınız dev oldunuz yanı onerıyor musunuz devlet hastanesını ücret olarak ne kadara mal oldu sıze??
yani önemli olan, doktorun içinize sinmesi. en azından ben öle düşünüyorum
doktora herşey dahil, 5500 tl
kan tahlili için 75 tl
sporcu sutyeni için 80 tl ödedim
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
bi özel hastaneye verılebılecek parayı vermıssınız bende para bırıktırıyorum suan en fazla3000tl verırım dıyorumteşekkürler canım çok sağol :) ben devlet ya da özel diye hastane değil de, doktor araştırması yaptım. içime sinen doktor nerdeyse orda ameliyat olmayı seçtim. zaten hastanede özel bölümde kalıyosunuz. orası da özel hastane konforunda oluyor. tıp fakültesinde bunu gördüm ama devlet hastanesinde varmıdır bilemem.
yani önemli olan, doktorun içinize sinmesi. en azından ben öle düşünüyorum
doktora herşey dahil, 5500 tl
kan tahlili için 75 tl
sporcu sutyeni için 80 tl ödedim
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
evet, daha önce izmirde özel bir doktorla görüştüm. 5250 fiyat vermişti, daha düşüktü yani. ama olmadı, rapor verme konusunda anlaşamadık.bi özel hastaneye verılebılecek parayı vermıssınız bende para bırıktırıyorum suan en fazla3000tl verırım dıyorum
gönlüne göre bi doktor bulabilirsin umarım. olmadı kredi falan çek üzerine, içine sinsin. sonuçta ömürlük bişi yaptırıyosun
Evet sana katiliyorum canim mesela eger kotu sonuc gorseydim bogazici icin yani ben fazla vermeye bile goze alirim bunun ucreti fazla tartisilmaz bence cunku bir kere olsun guzel olsun ayni gelinlik gibievet, daha önce izmirde özel bir doktorla görüştüm. 5250 fiyat vermişti, daha düşüktü yani. ama olmadı, rapor verme konusunda anlaşamadık.
gönlüne göre bi doktor bulabilirsin umarım. olmadı kredi falan çek üzerine, içine sinsin. sonuçta ömürlük bişi yaptırıyosun
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
haklısınız doktor arama surecıne gırdım hayırlısı bakalım:))evet, daha önce izmirde özel bir doktorla görüştüm. 5250 fiyat vermişti, daha düşüktü yani. ama olmadı, rapor verme konusunda anlaşamadık.
- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
Canım bazıları az agrili rahat geciriyor bazilarida benim gibi cok sikintili ve agrili.benim sahsi fikrim yalniz altindan kalkamayacagin yonunde.yani ben desteksiz yatamiyordum kalkamiyordum hicbiseyi tutamiyor uzerimi giyemiyordum.iyiki yalniz olmayi dusunmemisim demistim kendi kendime.:) bende suan aynen tahta gıbıyım :) nısanlıyım ustelık ve destek sutyen kullanıyorum nısanlım bılmıyor tabı o dısta gordugunu sanıyor bu yuzden evlılıkten sogudum çunku korkuyorum ya benden sogursa dıye ve ozguvenım sıfır bu konuda ne yapacagımı sasırdım suan çok ucuk goguslerım olmak ıstıyorum ama korkuyorum kımseye soylemeden olmayı dusunuyorum evlenınce anlamaz ıns
merhaba,,ben de nişanlıyım canım yaza düğün var inşallah tahta gibiyim aynen...ben nişanlımla paylaştım zor ikna ettim o da tabi destekli gördüğü içinbence hiç gerekyok filan dedi ama ben çok kafaya takınca çok istiyosan yaptır dedi.. Ama ben de senin gibi kimseye söylemicem bi tek nişanlım biliyo şu an cesaret edemiyorum o yüzdan sonrasında çok zorlanır mıyım diye eve gelicem babama ne dicem....Ameliyata girerker çıkınca kimse olmıcak yanımda kii ben endoskopi yaptırıcakken bile masadan kalkmıştım çok korkarım böyle şeylerden offf neyse canım büyük ölçüde aynı durumdayız diye yazdım:
:)nasıl yanı desteksız kalkamıyor muyuz ben kımseye soylemeyı dusunmuyordum :) ev arkadaslarıma soylemeden olmayı dusunuyordum çunku amelıyat 1 saat suruyor ve dıger gun hayatına devam edıyorsun dıye duydum
- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Yalnız olmaz bencede , ben 10. gün kendim yataktan kalkmayı başarabildim ama saçımı toplayanıyorum hala , tişört giyemiyorum kollarımı kaldıramadığım için , eşim evde herşeyi kendi yapıyor sağolsun,o yokken annem ablam yada konşum geliyorlar eksik olmasınlar ..Canım bazıları az agrili rahat geciriyor bazilarida benim gibi cok sikintili ve agrili.benim sahsi fikrim yalniz altindan kalkamayacagin yonunde.yani ben desteksiz yatamiyordum kalkamiyordum hicbiseyi tutamiyor uzerimi giyemiyordum.iyiki yalniz olmayi dusunmemisim demistim kendi kendime.
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
benımde yanımda kımse olmayacak bu yola tek basıma basvuruyorum ıns allah yanımızda yardımcımız olur ben karar verdım yaptırıcam cunku desteklı sutyenler ve kıyafet secımınden kına geldı umarım ailem anlamaz sizin içinde oyle sız ne kadara anlastınız para konusunda özelde mı devte mı yaptıracaksınız bu arada allah mutlulugunuzu daım etsınmerhaba,,ben de nişanlıyım canım yaza düğün var inşallah tahta gibiyim aynen...ben nişanlımla paylaştım zor ikna ettim o da tabi destekli gördüğü içinbence hiç gerekyok filan dedi ama ben çok kafaya takınca çok istiyosan yaptır dedi.. Ama ben de senin gibi kimseye söylemicem bi tek nişanlım biliyo şu an cesaret edemiyorum o yüzdan sonrasında çok zorlanır mıyım diye eve gelicem babama ne dicem....Ameliyata girerker çıkınca kimse olmıcak yanımda kii ben endoskopi yaptırıcakken bile masadan kalkmıştım çok korkarım böyle şeylerden offf neyse canım büyük ölçüde aynı durumdayız diye yazdım
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
zamanla yumusuyormus çok gecmıs olsun bede dusunuyorum kısa zamanda doktor bulup umarım memnun oluruzSalam men azeebaycandan.8 gun once kast alti ameliyyat oldu 305 qoydu mence cox sert qizlar sertlik gec kecir ? Cvb verin ne olur goysu ameliyyati yaptiran ilk once agrilara dozmelidi ve dogal olmasi ucun hekimle uzun uzun cc secimi yapmalidir
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
doktorlar bır gun sonra normal hayatınıza donersınız dıyor ayy ben bıde ogrencıyım kafam karıstı sımdıYalnız olmaz bencede , ben 10. gün kendim yataktan kalkmayı başarabildim ama saçımı toplayanıyorum hala , tişört giyemiyorum kollarımı kaldıramadığım için , eşim evde herşeyi kendi yapıyor sağolsun,o yokken annem ablam yada konşum geliyorlar eksik olmasınlar ..
- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
bugun donen doktorlarda 7500 ve8500tl arası fıyat verdı ve bana dev amelıyat olma sakın gerekırse bekle dıyorlar protezlerı kotudur felan dedıler sız dev oldunuz ne yapsam yardımcı olur musunuz lutfenben daha güvenilir bulduğum için 10 gün önce Antalya eğitim araştırmada oldum , Dr asım uslu , dual plan 375 cc mentor mentor marka protez kullanıldı , 1500 tl medikalciye protezler için , 100 tl sütyen için , hastaneye de 1800 tl ödedim , sonç süper :)
benımde yanımda kımse olmayacak bu yola tek basıma basvuruyorum ıns allah yanımızda yardımcımız olur ben karar verdım yaptırıcam cunku desteklı sutyenler ve kıyafet secımınden kına geldı umarım ailem anlamaz sizin içinde oyle sız ne kadara anlastınız para konusunda özelde mı devte mı yaptıracaksınız bu arada allah mutlulugunuzu daım etsın[ben daha kesinleştiremedim 5000-6000 civarı istanbulda özelde düşünüyorum...ama bugün burda bi arkadaşımızın yazısını gördüm samsunda yaptırmış memnunmuş ben de samsunda oturuyorum o arkadaş daha detaylı bilgi verirse sevinicem gerçi benim nişanlım sadece bayan doktor olursa yaptır dedi ben de öyle düşünüyorum ama bilmiyorum işte bakalım...çok istiyorum ama cesaretim az güvenemiyorum kendime
tabii paylaşırım bi yaptırsam yayın yapıcam zaten:)) sen de paylaşırsan benimle sevinirim yalnızlık sorun olacakk mı sınuçta aynı durumdayız: inşallah gönlümüze göre olur herşeyumarım gonlunuzce olur hersey bılgılerınızı benımlede paylasırsanız sevınırım