- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
tsk ederım:))@MadammS da bogazicinde oldu onunda surecini okursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederım:))@MadammS da bogazicinde oldu onunda surecini okursun
Valla fda onayli olmasi lazim ve bogazici mentor ve bi baska marka daha kullaniyor unuttum adinisizin adınıza sevındım ıns bende cok memnun olurum yaptıracagım yerden pekı en ıyı sılıkon markası hangısı oluyor ?yoksa kısının ölçulerıne goremı o da degısıyor bugun aradıgım doktorlardan bırıalergen natron taktırıyorum en ıyı sılıkon markası dedı
haberlesırız burdan sizin ödeyecegınız ücret ne kadar??Ben taaa fransadan oraya gelecegim orda ameliat olmaya cok ucuz geldi bana birde burda @NancyDr var surecini okuyabilirsin ismail bayramla oldu ameliatini daha yeni bende aralik ayinda olacagim eger benden once olmazsan bende bilgilendirrim seni
Ben cok SIKI pazarlik yaptim bana 4000 tl dediler ama cok israr etmen lazim heralde cunku herkese yapmiyorlar o fiyatihaberlesırız burdan sizin ödeyecegınız ücret ne kadar??
resım goremedım var mıdır acaba foto cekıp koyan eskı ve yenı halını
bazı arkadaslar dev olmuslar yaklasık 2000 tl cıvarı kafam karısık acıkcası suan para bırıktırıyorum dev mı özel mı dıye karar veremedım acıkcasıBen cok SIKI pazarlik yaptim bana 4000 tl dediler ama cok israr etmen lazim heralde cunku herkese yapmiyorlar o fiyati
Burdami canim ? Resimleri sadece izledigin kisiler gorebiliyor yani karsilikli izlemeye aliyosun orda goruyosun
minnos26 nınfotoları cnm ..Burdami canim ? Resimleri sadece izledigin kisiler gorebiliyor yani karsilikli izlemeye aliyosun orda goruyosun
Kimin resimler hafta hafta merak ettim
Canim 2000 cok ucuz mus yani bunun protez parasi dahilmi? Cunku protezin kendisi zaten pahalibazı arkadaslar dev olmuslar yaklasık 2000 tl cıvarı kafam karısık acıkcası suan para bırıktırıyorum dev mı özel mı dıye karar veremedım acıkcası
Hmm evet canim seni izlemeye aldigi icin gorebildin :) yoksa kimse aciktan resim koymaz bende gordum saolsun her detayini yaziyor ve anlatiyor :)minnos26 nınfotoları cnm ..
ben yenı oldugum ıçın hıçbırey bılmıyorum suan sızı izlemeye aldım nerden bakıyoum resımlereBurdami canim ? Resimleri sadece izledigin kisiler gorebiliyor yani karsilikli izlemeye aliyosun orda goruyosun
Kimin resimler hafta hafta merak ettim
Canim beni izlemeye aldin ama ben daha ameliat olmadim :) simdi olan arkadaslara soracaksin izlemeye almalarini seni sonra hem sen hem onlar izleyince gorebileceksinben yenı oldugum ıçın hıçbırey bılmıyorum suan sızı izlemeye aldım nerden bakıyoum resımlere
benmişim o beeennminnos26 nınfotoları cnm ..
sen beni izlemeye al canım sonra profilimden fotoğraflara gir. ya da albümlere bak ordan bulursunben yenı oldugum ıçın hıçbırey bılmıyorum suan sızı izlemeye aldım nerden bakıyoum resımlere
Evet sensin canimbenmişim o beeenn
suan kendıme guluyorum :)) kafam karıstı ama anladım:))Ca
Canim beni izlemeye aldin ama ben daha ameliat olmadim :) simdi olan arkadaslara soracaksin izlemeye almalarini seni sonra hem sen hem onlar izleyince gorebileceksin
tesekkur edıyorum evet sabahtan berıdır sızı bulmaya calısıyorum sagolsunlar yardımcı oldular sız dev özel de mı oldunuz ayrıca amelıyat ıı yok denecek kadar az sızde benım bıldıgım tehlıkelı dıyorlardı gogus ucundan yapmak kafam karıstı sımdı:))sen beni izlemeye al canım sonra profilimden fotoğraflara gir. ya da albümlere bak ordan bulursun
Evet sensin canim
evet protezle bırlıkte hersey dahıl denıldı bende kendı okulumla konusucam sıze haber verırım bırbırımıze haber verelımCanim 2000 cok ucuz mus yani bunun protez parasi dahilmi? Cunku protezin kendisi zaten pahali
Insallah canim cok yardimci oluyosun allah razi olsundevamı gelecek inşallah...