• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs büyütme amelıyatı

sizin adınıza sevındım ıns bende cok memnun olurum yaptıracagım yerden pekı en ıyı sılıkon markası hangısı oluyor ?yoksa kısının ölçulerıne goremı o da degısıyor bugun aradıgım doktorlardan bırıalergen natron taktırıyorum en ıyı sılıkon markası dedı
Valla fda onayli olmasi lazim ve bogazici mentor ve bi baska marka daha kullaniyor unuttum adinio_O

Ben taaa fransadan oraya gelecegim orda ameliat olmaya cok ucuz geldi bana birde burda @NancyDr var surecini okuyabilirsin ismail bayramla oldu ameliatini daha yeni bende aralik ayinda olacagim eger benden once olmazsan bende bilgilendirrim seni
haberlesırız burdan sizin ödeyecegınız ücret ne kadar??

Ben cok SIKI pazarlik yaptim bana 4000 tl dediler ama cok israr etmen lazim heralde cunku herkese yapmiyorlar o fiyati
bazı arkadaslar dev olmuslar yaklasık 2000 tl cıvarı kafam karısık acıkcası suan para bırıktırıyorum dev mı özel mı dıye karar veremedım acıkcası

bazı arkadaslar dev olmuslar yaklasık 2000 tl cıvarı kafam karısık acıkcası suan para bırıktırıyorum dev mı özel mı dıye karar veremedım acıkcası
Canim 2000 cok ucuz mus yani bunun protez parasi dahilmi? Cunku protezin kendisi zaten pahali

Burdami canim ? Resimleri sadece izledigin kisiler gorebiliyor yani karsilikli izlemeye aliyosun orda goruyosun
Kimin resimler hafta hafta merak ettim
ben yenı oldugum ıçın hıçbırey bılmıyorum suan sızı izlemeye aldım nerden bakıyoum resımlere

Ca
ben yenı oldugum ıçın hıçbırey bılmıyorum suan sızı izlemeye aldım nerden bakıyoum resımlere
Canim beni izlemeye aldin ama ben daha ameliat olmadim :) simdi olan arkadaslara soracaksin izlemeye almalarini seni sonra hem sen hem onlar izleyince gorebileceksin

sen beni izlemeye al canım :KK66: sonra profilimden fotoğraflara gir. ya da albümlere bak ordan bulursun
tesekkur edıyorum evet sabahtan berıdır sızı bulmaya calısıyorum sagolsunlar yardımcı oldular sız dev özel de mı oldunuz ayrıca amelıyat ıı yok denecek kadar az sızde benım bıldıgım tehlıkelı dıyorlardı gogus ucundan yapmak kafam karıstı sımdı:))

Back