gögüs büyütme amelıyatı

tabiki de haber verırım:) 22 yasındayım ve çok zayıfım kılo alınca ıns sorun olmaz suan dusunuyorum acaba kılo alıpta mı yaptırsam dıye ?

cesur ve dürüst ol,herşey daha kolay ve güzel olacak bak o zaman ,Allah kolaylık versin canım,lütfen ameliyattan önce mesajla bildir merak ederim,Bu arada kaç yaşındasın ?
tabiki de haber verırım:) 22 yasındayım ve çok zayıfım kılo alınca ıns sorun olmaz suan dusunuyorum acaba kılo alıpta mı yaptırsam dıye

haklısınız ama hiç gögüs buyutme amelıyatı olan olmadı etrafımda merak edıyorum gercek gogus gıbı mı duruyor yanı yumusaklıgı felan
Olanlar sana yardimci olur birda cogu kisi olmus zaten zamanla yumsuyor evet ama hemende yumsacik olmuyo masaj yapiyosun ve gercekten dogal duruyo hatta yuvarlak bile kas altinda doagl durusu var
Gormek istersen rica edeceksin burda ki arkadaslara seni izlemeye almasi icin sonra sende izlemeye alip resimlerini goruyosun

zamanla yumuşayacak ,benim kuzenim oldu ellemedim ama görüntü süper ,aaaaa bende olmuştum dimi ,valla eskisinden sonra süper görünüyorlar ve biz 5 kızız ,kardeşlerim ve tabi eşimde çok beğendi :)

Ri

rica ederim canim burda ismail bayrama ameliat olanlar var cok memmun birde amirali nevai ye
4000 /4500 tl arasi fiyatlar ameliat protez ve medikal sutyen bende orda ameliat olacagim yakinda
aa çok iyiymiş ben bugun aradıgım hastanelerden 5500 baslayan fıyatlar aldım sız ıst da mısınız dedıgınız doktorlar nerde bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorum amelıyat surecınde yanı gıdınce olunca bıtınce bana da haber verır mısınız olmadı aynı doktora olurum bende

çok tesekkur edrım çok mutlu ettınız benı bu arada sız özel hastanede mı olacaksınız??

Ben taaa fransadan oraya gelecegim orda ameliat olmaya cok ucuz geldi bana birde burda NancyDr var surecini okuyabilirsin ismail bayramla oldu ameliatini daha yeni bende aralik ayinda olacagim eger benden once olmazsan bende bilgilendirrim seni

zamanla yumuşayacak ,benim kuzenim oldu ellemedim ama görüntü süper ,aaaaa bende olmuştum dimi ,valla eskisinden sonra süper görünüyorlar ve biz 5 kızız ,kardeşlerim ve tabi eşimde çok beğendi :)
sizin adınıza sevındım ıns bende cok memnun olurum yaptıracagım yerden pekı en ıyı sılıkon markası hangısı oluyor ?yoksa kısının ölçulerıne goremı o da degısıyor bugun aradıgım doktorlardan bırıalergen natron taktırıyorum en ıyı sılıkon markası dedı

MadammS da bogazicinde oldu onunda surecini okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…