tabiki de haber verırım:) 22 yasındayım ve çok zayıfım kılo alınca ıns sorun olmaz suan dusunuyorum acaba kılo alıpta mı yaptırsam dıyecesur ve dürüst ol,herşey daha kolay ve güzel olacak bak o zaman ,Allah kolaylık versin canım,lütfen ameliyattan önce mesajla bildir merak ederim,Bu arada kaç yaşındasın ?
tsk ederım:))Bogazici tip merkezide uygun canim orasi da ozelbi arastir derim
rica ederim canim burda ismail bayrama ameliat olanlar var cok memmun birde amirali nevai yetsk ederım:))
bence bekleme yaptır kurtul :)tabiki de haber verırım:) 22 yasındayım ve çok zayıfım kılo alınca ıns sorun olmaz suan dusunuyorum acaba kılo alıpta mı yaptırsam dıye
Aynen bencede kilo alinca cok degismicek goguslerinbence bekleme yaptır kurtul :)
haklısınız ama hiç gögüs buyutme amelıyatı olan olmadı etrafımda merak edıyorum gercek gogus gıbı mı duruyor yanı yumusaklıgı felanbence bekleme yaptır kurtul :)
sizinde fikirleriniz uzerıne galıba somestrda olucam sımdıden hastanelerı arastırmam lazımAynen bencede kilo alinca cok degismicek goguslerin
Olanlar sana yardimci olur birda cogu kisi olmus zaten zamanla yumsuyor evet ama hemende yumsacik olmuyo masaj yapiyosun ve gercekten dogal duruyo hatta yuvarlak bile kas altinda doagl durusu varhaklısınız ama hiç gögüs buyutme amelıyatı olan olmadı etrafımda merak edıyorum gercek gogus gıbı mı duruyor yanı yumusaklıgı felan
aa çok iyiymiş ben bugun aradıgım hastanelerden 5500 baslayan fıyatlar aldım sız ıst da mısınız dedıgınız doktorlar nerde bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorum amelıyat surecınde yanı gıdınce olunca bıtınce bana da haber verır mısınız olmadı aynı doktora olurum bendeRi
rica ederim canim burda ismail bayrama ameliat olanlar var cok memmun birde amirali nevai ye
4000 /4500 tl arasi fiyatlar ameliat protez ve medikal sutyenbende orda ameliat olacagim yakinda
Hayirli olsun canim yapan cok mutlu oluyor hele ki hic gogusun yoksa :) cok mutlu olacaksin insallahsizinde fikirleriniz uzerıne galıba somestrda olucam sımdıden hastanelerı arastırmam lazım
çok tesekkur edrım çok mutlu ettınız benı bu arada sız özel hastanede mı olacaksınız??Olanlar sana yardimci olur birda cogu kisi olmus zaten zamanla yumsuyor evet ama hemende yumsacik olmuyo masaj yapiyosun ve gercekten dogal duruyo hatta yuvarlak bile kas altinda doagl durusu var
Gormek istersen rica edeceksin burda ki arkadaslara seni izlemeye almasi icin sonra sende izlemeye alip resimlerini goruyosun
insallah hiç yok valla:)Hayirli olsun canim yapan cok mutlu oluyor hele ki hic gogusun yoksa :) cok mutlu olacaksin insallah
Ben taaa fransadan oraya gelecegim orda ameliat olmaya cok ucuz geldi bana birde burdaaa çok iyiymiş ben bugun aradıgım hastanelerden 5500 baslayan fıyatlar aldım sız ıst da mısınız dedıgınız doktorlar nerde bende en kısa zamanda olmayı dusunuyorum amelıyat surecınde yanı gıdınce olunca bıtınce bana da haber verır mısınız olmadı aynı doktora olurum bende
Bende bogazici tip merkezinde olacagim cnmçok tesekkur edrım çok mutlu ettınız benı bu arada sız özel hastanede mı olacaksınız??
sizin adınıza sevındım ıns bende cok memnun olurum yaptıracagım yerden pekı en ıyı sılıkon markası hangısı oluyor ?yoksa kısının ölçulerıne goremı o da degısıyor bugun aradıgım doktorlardan bırıalergen natron taktırıyorum en ıyı sılıkon markası dedızamanla yumuşayacak ,benim kuzenim oldu ellemedim ama görüntü süper ,aaaaa bende olmuştum dimi ,valla eskisinden sonra süper görünüyorlar ve biz 5 kızız ,kardeşlerim ve tabi eşimde çok beğendi :)
anladım hayırlısı ıns çok memnun kalırsınız haberlerınızı beklıyorumBende bogazici tip merkezinde olacagim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?