göğüs büyütme ameliyatı

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
merhaba hocam,görüşmeye gittiğim doktor bana tam olarak hatırlamıyorum ama 200-250 cc civarı bir rakam söyledi yani protezin büyüklüğü bu kadar olacakmış.Meme dokumun hiç yok gibi birşey olduğunu söyledi.Bende söylediği rakamın kaç bedene denk geldiğini sordum oda vücuduna göre fazla büyük koyamam ameliyat zamanı ölçüleri alıcaz o zaman tam karar veririz ama 80b olacak şekilde yaparım yuvarlak koyucam dedi.Benim boyum 1.58 kilomda 51 zaten dokum yok yaptırmışken güzel olsun istiyorum sizce kac cc yapılması gerekir bana?​

Merhaba,

Doktorunuz ile iletişiminizin iyi olduğunu düşünüyor iseniz protez büyüklüğü konusunda kendisine güvenin. Protez büyüklüğünde boy ve kilo dan başka meme dokusu, omuz genişliği, gövde uzunluğu gibi etmenler de önemlidir. Muayene ve ölçüm yapmadan sadece boy, kilo rakamlarına bakılarak cc büyüklüğü verilemez. Zaten ben protez seçimine hasta ile beraber 3 boyutlu çalışma yaparak karar veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…