Göğüs Büyütme Ameliyatı Sürecim

Bende ikinci haftada daha rahat yatmaya başladım. İlk gündem beri sağ tarafıma da yastık koyuyordum.hafif sağa destekli uyuyordum. 1 ay dolunca tamamen düz yatabildim. Kendinizi zorlamayın nasıl rahat ediyorsanız o şekilde yatın. İyileşme süreci biraz sabır istiyor.
Hapşırma olayı bende de sıkıntılıydı direk geri gidiyordu. Narkoz bopazımda balgam yapmıştı, arada öksürüyordum fakat çok zorlanıyordum. Tüm bunlar 2.haftadan sonra düzelmeye başladı. Ben 1 ayım dılduğunda hiç ameliyat olmamış duruma gelebildim. Şuan 2.ayım bitti. Çok şükür çok iyi durumdayım. Geçmişi unutmuşum şimdidensiz gülerken zorlanıyorum yazınca içimden aaaa ben de öyleydim dedim. Sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum

Merhaba benim de 9. günüm. Kas altı yapıldı fakat meme cebim genişmiş benim. Ona rağmen kas altı olsun istedim. 400 cc takıldı. Yatakta hala çok rahat yatamıyorum. 2 yastık her zaman daha rahat oluyor. Sert bir koltuk yataktan daha rahat oluyor. Ama her geçen gün acılar azalıyor.

İz kaldı mı

Merhaba evet iz kaldı , izin geçmesi uzun bir süreç istiyor. İz geçirici krem kullanmak gerekiyor ama 1 yıl kadar süre veriyor doktorlar iz geçmesi için. Benim bugün 53. Günüm.
Soran kişiler için sırasıyla bahsedeyim.
Gülmek hapşırmak öksürmek bir süre sıkıntı ama sonrasında geçiyor hepsini rahatlıkla yapıyorsunuz 20. Günü geçirince normal hayat başlar.
Yeşil çay bitki çayı asla içmeyin 1.5 ay boyunca çünkü içerden kanama yapıp hematon yapar.
Eğer ki morarma sararma olursa arnica isimli kremden sürün 2-3 güne morarma kalmaz.
İz kalıyor onun için de krem kullanılıyor.
Bir süre yan yatamıyorsunuz sırt üstü yatmak ilk 15 gün zorluyor ama daha sonra her geçen gün yatışınız ağrısız sızısız oluyor.
Benim 2. Ayım dolacak ameliyat ve sonrasındaki süreçte olanların hepsine değermiş diyorum ama şu an sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.
Göğüslerim pamuk gibi yumuşak. Hiçbir sertlik kalmadı dolgun ve yumuşak. Hepsi geçici bir süreç sakın canınızı sıkmayın hepinize geçmişler olsunn

Merhaba iz kremi hangisini kullandınız ve memnun musunuz? Ben de ameliyat oldum, hepimize geçmiş olsun :)

Herkese merhaba. Izmirde dr Görkem Çalışkan doktorum. benim 4.günüm. direnler dun çıktı. Bayag rahatladım. İlk iki gün ciddi meme ve sırt ağrım vardı ama ağrı kesici ignelerle rahatça geçti. 2. Ve 3.gunun gecesi çok fazla gaz sancim oldu. Meme ve sırt ağrımı da geçti. Anestezi böyle etkiler yapabilirmis. 4.gunum ağrım sızım yok sadece gerginlik ve baskı hissi var. Emzirenler bilir memede süt aşırı birikince oluşan his var. Ağrı kesici almadım bugün. Memede yumuşama olacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Dr ve süreç ile ilgili mesajları yanitlayabilirim. Hepimize geçmiş olsun

kasaltımı yaptırdınız

Kızlar 23 gün oldu.Haftasonu tatile gideceğim.Dikkat ederek ara ata denize girmemde sakınca var mı?

Kızlar 23 gün oldu.Haftasonu tatile gideceğim.Dikkat ederek ara ata denize girmemde sakınca var mı?
23 günde denize girmen imkansız , girmemelisin.
İlk 3-4 ay deniz yasak denildi bana. 4. Ayda girmeye başlayabilirsin o da yüzme konusunda kendini yormadan. Ödem yapar
Bence yine de doktoruna danış ama ben denizi çok sevdiğim sahil kenarı şehirde yaşadığım için defalarca doktorumdan hayır yüzmek yasak cevabı aldım sürecim çok iyi ilerlediği halde. O yüzden kendini riske atma girme

Merhaba , bende ameliyat olmayı düşünüyorum , emzirme dönemini geçirmiş kişiler için süreç daha mı kolay geçer acaba ? Göğüs bir miktar büyüyüp küçülüyor deri esnemiş oluyor o açıdan sormak istedim

Bende haftaya ameliyat olacağım. Güzel yazmışsınız. Ben de rahatladım doğrusu.

Merhaba benim şuan 3.haftam kas altı motiva 355 takıldı iki gün üst üste duş aldım ve korseyi 4 5 saat çıkardım takmadım bugün inanılmaz acıyor şişmiş dokunamıyorum bile sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…