- 4 Mayıs 2023
- 3
- 5
- 35
-
- Konu Sahibi nurlubiray
Geçmiş olsun ben 31 martta gögüs büyütme amelyatı oldum korsem acayip sıkıştırıyor biray kullanmak zorundasın birde cumartesi kurtulacağım inşallahAmeliyat olanlara sormak istiyorum, korse sütyenleriniz çok sıkı mı?
Ben 1 beden büyüğünü mü alsam acaba diye düşünmeye başladım
Yoksa böyle sıkması mı gerekiyor?
İki elinle göğüslerini en kenardan içeriye doğru itip birleştiriyorsun bırakıyorun 10 kere.Merhaba, benimde 1 ayim bitti, dedigin gibi bekledigimden daha çabuk yumuşadi benimde. Ama masaj söylemediler bana, senin yaptigin masaj nasil tarif edebilirmisin?
Ben sordum ama yer değiştirmez sadece yumuşar ve oturur dedi öyle kayma olmazmış birleşmesini sağlayıp yumuşatır dedi onda da kas yerine oturduğu için otomatik olarak birleşirmiş.Benim doktorum da masaj vermediğini söyledi, silikonun yerini değiştirmeye gerek yok dedi.
Elleyince yeri değişiyor mu anlayamadım, o zaman banyoda falan da hiç ellememek mi gerekiyor, ee o zaman masaj veren doktorlar neden veriyor
Evet ödem sertlikle oluyor. Benim dikiş yerlerim izin olduğu yer sert ama genel manada tamamı dolgunluk kaynaklı diye düşünüyorum. Daha 1 ay olcak neredeyse daha küçülmez herhaldeBen dikişleri kontrol ederken, en altlarda dikişlerin üst kısmında, göğüs bitiminde sertlikler ele geliyor benim de
Ödem bu mu acaba
Çok şükür ki bir haftadan az kaldı ama zaten ödemeler gidince sıkıştırma da bittiGeçmiş olsun ben 31 martta gögüs büyütme amelyatı oldum korsem acayip sıkıştırıyor biray kullanmak zorundasın birde cumartesi kurtulacağım inşallah
Baya baya elleme ve oynama yapılıyor o zaman, biz eşimle daha korkuyoruz ellemeyeİki elinle göğüslerini en kenardan içeriye doğru itip birleştiriyorsun bırakıyorun 10 kere.
Sonra ellerini çarpraz yapıp sağ elinle sol göğsünü sol elinle sağ göğsünü tutup birleştirip bırakıyosun yine 10 kere
Sonra sağ elinle sağ göğsünü saat yönünü oval işaret yaparak yuvarlıyosun
Sonra tam tersi yönde 10 kere oval şekilde bastırarak yuvarlıyorsun.
Aynı işlemi sol gösüne yapıyorsun o kadar.
Bu yuvarlayıp bastırma üstten bastırma şeklinde mi yoksa yanlardan daire çizmek gibi miİki elinle göğüslerini en kenardan içeriye doğru itip birleştiriyorsun bırakıyorun 10 kere.
Sonra ellerini çarpraz yapıp sağ elinle sol göğsünü sol elinle sağ göğsünü tutup birleştirip bırakıyosun yine 10 kere
Sonra sağ elinle sağ göğsünü saat yönünü oval işaret yaparak yuvarlıyosun
Sonra tam tersi yönde 10 kere oval şekilde bastırarak yuvarlıyorsun.
Aynı işlemi sol gösüne yapıyorsun o kadar.
Geçmiş olsun ben 31 martta gögüs büyütme amelyatı oldum korsem acayip sıkıştırıyor biray kullanmak zorundasın birde cumartesi kurtulacağım inşallah
Benim de 2 gün sonra 1 ay doluyor ama korsem sıkmıyor. Bu platformda ne kadar yorum okuduysam herkes korse konusunda çok çekmiş. Maşallah diyeyim benim korsem sıkmıyor ilk günden beri işkenceli bir korse değil artık markadan kaynaklı herhalde diyorum çünkü aslında çok sıkı bir yapısı var ama can yakma bunaltma özelliği yok. Lastik yerlerinin belli noktasından sargı bezi iki kat koyduk o yetti hiç acı yok. İz yapıyor ama acı sıfır maşallahGeçmiş olsun ben 31 martta gögüs büyütme amelyatı oldum korsem acayip sıkıştırıyor biray kullanmak zorundasın birde cumartesi kurtulacağım inşallah
Maşallah, umarım her zaman memnun oluruzBenim de 2 gün sonra 1 ay doluyor ama korsem sıkmıyor. Bu platformda ne kadar yorum okuduysam herkes korse konusunda çok çekmiş. Maşallah diyeyim benim korsem sıkmıyor ilk günden beri işkenceli bir korse değil artık markadan kaynaklı herhalde diyorum çünkü aslında çok sıkı bir yapısı var ama can yakma bunaltma özelliği yok. Lastik yerlerinin belli noktasından sargı bezi iki kat koyduk o yetti hiç acı yok. İz yapıyor ama acı sıfır maşallah
UmarımmmMaşallah, umarım her zaman memnun oluruz
Valla ben baya baya elliyorumBenim doktorum da masaj vermediğini söyledi, silikonun yerini değiştirmeye gerek yok dedi.
Elleyince yeri değişiyor mu anlayamadım, o zaman banyoda falan da hiç ellememek mi gerekiyor, ee o zaman masaj veren doktorlar neden veriyor
Benim de yarın tam bir ay oluyor, büyük bir şey de koyulmadığı için, yunuşasın da daha doğal dursun istiyorum.Valla ben baya baya elliyorummasaj vermedigi icin yapmadim zaten ilk bir ay yanlardan iteklesem bile birbirne degmiyordu resmen yanlarda ayrik duruyordu ama 1 hafta bile fark etti su an daha yumusak ve yanlardan itince ortada birleşiyor.
Benim de yarın tam bir ay oluyor, büyük bir şey de koyulmadığı için, yunuşasın da daha doğal dursun istiyorum.
Yumuşama var ama tam ortada birleşmeyi ben de istiyorum.
Ellemeye başlıyım o zaman ben de
Bir de artık normal ilişki moduna geçebilir miyiz onu merak ediyorum.
Eşim korkuyor resmen, farklı biri gibi mi görmeye başladı beni anlamadım.
Göstereyim diyorum, dur açma açma daha çok erken, birkaç ay geçsin diyor
Neden yaptırdık biz bunları anlamadım
İyi o zaman bişey olmuyor demekOooo benimki ne zaman banyoya girsem arkamdan geliyor. Yatak odasina geciyorum napiyoruz korseyi mi cikaracaksin diyordu. Ilk 3 hafta taktim korse, bazen off daraldim diyordum çikar yaa rahat ol diyordu. Biz ilk 1.haftadan itibaren çok sıkmadan... hahaha... gecelik falanda giyiyorum. Zaten 3.hafta korseyi cikardim artik takmiyorum evde free
Benim doktorum korseyi 3 hafta önerdi sadece. Sonrasinda da pentinin lotus sütyeni var ya onu takmami söyledi. Lotus sütyen heryeri demirli hem alttan hem yanlardan. Memenin şekil almasi ve ortaya dogru birleşmesi icin iyi olur dedi. Onunda 3 rengini aldim bir hevesle ama bazen takiyorum sadece. Eger kiyafetimden meme ucu belli olmuyorsa tshirt altina sadece atlet giyiyorum veya ince rahat penye sütyenler aldim onlari giyiyorum. Ama evde hiç sütyen giymiyorum.İyi o zaman bişey olmuyor demekrahat ol ya bişey olmaz diyeyim bari ben de
Benim eşim normalde de ameliyattan, hastalıktan çok korkar.
Ben ameliyat olsam iki ay yerimden kalkmadan yatarım diyor
bugünden itibaren ben de korseyi çıkardım, normal sütyene geçebilirsin dedi doktorum ama bazı doktorlar bir ay daha sıkı sporcu sütyeni öneriyormuş.
Bir de galiba alttan demirli sütyen giymemek gerekiyormuş, doğru mu acaba, bilginiz var mı?
Bana da dün, artık normal sütyene geçebilirsin dedi, gündüz ve gece tamamen pamuklu, demiri falan olmayan üçgen şekilli sütyen taktım.Benim doktorum korseyi 3 hafta önerdi sadece. Sonrasinda da pentinin lotus sütyeni var ya onu takmami söyledi. Lotus sütyen heryeri demirli hem alttan hem yanlardan. Memenin şekil almasi ve ortaya dogru birleşmesi icin iyi olur dedi. Onunda 3 rengini aldim bir hevesle ama bazen takiyorum sadece. Eger kiyafetimden meme ucu belli olmuyorsa tshirt altina sadece atlet giyiyorum veya ince rahat penye sütyenler aldim onlari giyiyorum. Ama evde hiç sütyen giymiyorum.
Bende ince askılı penye tarzı yarım sporcu sütyenlerden aldım sıkmayanlardan ama kendimi hiç rahat hissetmiyorum bir şey olur mu korkusu var. Sanırım korseyle bende bağ kurmuşumBana da dün, artık normal sütyene geçebilirsin dedi, gündüz ve gece tamamen pamuklu, demiri falan olmayan üçgen şekilli sütyen taktım.
Yani göğsü tam olarak içine alan, destekleyen bir şey değildi.
Sabah uyandığımda kendimi tuhaf hissettim, o sıkmaya alışmışım galiba, tekrar korse sütyeni taktım nedense
Şu balenli balensiz olayını da anlayamadım.Bende ince askılı penye tarzı yarım sporcu sütyenlerden aldım sıkmayanlardan ama kendimi hiç rahat hissetmiyorum bir şey olur mu korkusu var. Sanırım korseyle bende bağ kurmuşumnasıl ayrılcaz bilmiyorum birazdan korsemi takıp yatıcam ona alışmışım. Normal sütyene geçmek için ya da sütyensiz durmak için acele etmeyin bence çünkü bir süre balensiz telsiz sütyen takmak gerekiyor dedi doktor. Telli sütyenlerden uzak durun. Ama elleme konusunda rahat olun. Valla benim doktorum göğsünü oynatmaktan korkma elini korkak alıştırma dedi. Sağdan sola doğru daire çizerek bildiğin kaydıra kaydıra yuvarlıyorum sıkarak. Maşallah diyeyim 1 haftadır bu sporu yapıyorum hem yumuşadı hem de bir zararını görmedim. Göğsünün üzerine yatmadığın sürece göğsüne de birisini yatırıp baskı yapmadığın sürece bir şey olmazmış , o baskı şeklini bozarmış daha çünkü 2-3 ay sonra tam netleşecekmiş. Göğsünün üzerine baskı almak için 2.5 ayı doldurun diyorlar. Ve eşinizle ilişki işlerine 15 gün sonra başlayabiliyorsunuz geç kalmışsınız hadi ben daha evli değilim de insan bekleyemez beeee atlayın bu akşam