Göğüs büyütme ameliyatı sonrası devam eden ağrı

Benim 6.gunum 45 kiloyum. Kas altına 300 CC benim. Yatmadan önce Dolorex alıyorum ve oturarak uyuyorum ilk 3 gece ağrı inanilmazdi. Şimdi biraz daha iyi. Cumartesi gününe kadar yataktan kalkarken destek almamı söyledi doktorum

Benim 6.gunum 45 kiloyum. Kas altına 300 CC benim. Yatmadan önce Dolorex alıyorum ve oturarak uyuyorum ilk 3 gece ağrı inanilmazdi. Şimdi biraz daha iyi. Cumartesi gününe kadar yataktan kalkarken destek almamı söyledi doktorum
Çok geçmiş olsun canım. Benim şu an nefes problemim var. Kesik kesik nefes almaya başladım. Tam bir nefes alamıyorum ve iç çeker gibi olup yarıda kesiliyor nefesim. Bi bitseydi şu süreç, her şeyden korkar oldum :KK43:

İnşallah çabucak biter. Bir de şöyle bir tesbitim var tamamen bilim dışı :) gaz nedeni ile nefes almakta zorluk ben bunu yaşıyorum. Öyle bir şey olabilir mi? Bunu bir denesen rezene vs

İnşallah çabucak biter. Bir de şöyle bir tesbitim var tamamen bilim dışı :) gaz nedeni ile nefes almakta zorluk ben bunu yaşıyorum. Öyle bir şey olabilir mi? Bunu bir denesen rezene vs
Onu da bir deneyim, göğüs meselesini halledicem diye kalp sorunu yaşamaktan korkuyorum :)

Bugün 15. Gün ve bu sefer de sağ göğsümün altındaki yara izi acımaya başladı. Krem falan sürerken zorlandım bugün :KK12:

Yaşadığınız herşey normal hayatı kendinize zorlaştırmayın lütfen, evet kolay bir süreç değil fakat bu kadar üzerinde durursanız kendinize eziyet eder hale gelirsiniz. Pozitif düşünün bunlar hep geçici şeyler :)

Yaşadığınız herşey normal hayatı kendinize zorlaştırmayın lütfen, evet kolay bir süreç değil fakat bu kadar üzerinde durursanız kendinize eziyet eder hale gelirsiniz. Pozitif düşünün bunlar hep geçici şeyler :)
Doğru diyorsunuz ama tam iyileşmeye başlıyorum derken başka bir şey çıkıyor, bugün de sağ göğsümün ağrısıyla uyandım, sol tarafta bir şey yok ama sağ taraf patlayacak gibi ağrıyor :KK61:

merhaba kızlar;

yazdıklarınızı okudum inanın aynı süreçleri bende yaşadım üstelik ameliyattan 3 gün sonra işe devam ettim robot gibi yürüyerek de olsa çalıştım :)

evde yalnız kalıyordum inanır mısınız 10. gün sabah yataktan ağrıyla uyanıp kalkamayıp ağlamaya başladım şimdi bunları düşünüp gülüyorum :)

1 yılı geçti ameliyat olalı keşke daha önce olsaydım diyorum. Bütün çektiğiniz acılara değecek ve hepsini unutacaksınız birazcık sabır sadece

merhaba kızlar;

yazdıklarınızı okudum inanın aynı süreçleri bende yaşadım üstelik ameliyattan 3 gün sonra işe devam ettim robot gibi yürüyerek de olsa çalıştım :)

evde yalnız kalıyordum inanır mısınız 10. gün sabah yataktan ağrıyla uyanıp kalkamayıp ağlamaya başladım şimdi bunları düşünüp gülüyorum :)

1 yılı geçti ameliyat olalı keşke daha önce olsaydım diyorum. Bütün çektiğiniz acılara değecek ve hepsini unutacaksınız birazcık sabır sadece
İnşallah yaa. Benim nerdeyse 3 hafta olacak ama hala sorunlar devam ediyor. Sağ göğsümün kenarı sanki damar çekiliyor gibi sızlıyor, ani hareket edemiyorum. Elastik göğüs bandı ve ameliyat sütyenini çıkarınca düzelir diye umut ediyorum

İnşallah yaa. Benim nerdeyse 3 hafta olacak ama hala sorunlar devam ediyor. Sağ göğsümün kenarı sanki damar çekiliyor gibi sızlıyor, ani hareket edemiyorum. Elastik göğüs bandı ve ameliyat sütyenini çıkarınca düzelir diye umut ediyorum

1 ay ara ara sızlamalar durduk yere sancı girmesi gibi şeyler olabilir, ama bunlar normal hayatınızı etkileyecek derecede olmuyor. ben ağrı girdiği gibi acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum hiç sıkıntı yapmayın kendinize hepsi geçcek ve yine olsa yine yaptırırdım diyeceksiniz :)

C
Canim beni izlermisin bende 4 temmuzda olucam ameliyat senin anlattıklarından sonra tırstım.

C

Canim beni izlermisin bende 4 temmuzda olucam ameliyat senin anlattıklarından sonra tırstım.

Benim 1 ay olacak ve bu yazdığım şikayetler nerdeyse kayboldu :halay:Göğüslerimin yanları mor hala ve o kısımlar ağrıyor zorladıkça, sağ kolumda biraz ağrı hissediyorum. Onun haricinde sorunlarım belirgin şekilde azaldı canım. Korkma inşallah seninki daha sorunsuz geçer.

İnşallah cnm ben inanıyorumki bu acıların hepsi geçicek ve o mutlu normal hayatımıza devam edicez. İnanırmısın seni öyle iyi anlıyorumki ,dediğim gibi benimde tek sıkıntım bu sütyen, yanlış bedenmi diye düşünmeden edemiyorum ilkgünden beri.
Ben normalde 80b takıyodum sütyen, dolguluydu ama sonuçta bedenim 80di ama bu medical sütyen 75d yazıyo ,cup olarak sıkıntım yok sonuçta memeleri sıkı tutması lazım ilk günler acıyordu yeni olduğu için ama göğüslerim şu 2gündür pekte rahatsız etmiyo ama alt kemeri çok sıkı 75ne yaa bide 450₺ paramızla rezil olmak bu olsa gerek resmen işkence, hele o bandı ben pekte aıkamıyorum valla en uçtan tutturuyorum ama yinede bant kısmı çok baskı hissinden ağrı başlıyor :KK43: bende arada ayırıyorum bandı napiyim .Dr bant önemli dedi silikonun yukarı kaçmasını engelliycek dedi. Hatta sonki gittiğimde öyle bi sıktıki bandı Yuh dedim bu ne. Hemen eve gelince uca doğru açtırdım:))
Silikon yerleşmiş gibi zaten ne diye yuları kaçsın diyorum, ama yinede bant genelde kapalı duruyo. Foton varmı bilmiyorum ama benimkilere bak istersen sütyenlerimiz aynımı acaba ,:)
Yaaaa baya olmuş konunun üzerinden. Ama ben sormak istiyorum 8.günüm bugün ve yataktan kalkarken sol göğsüme bir ateş topu giriyor sızlama oluyor desteksiz kalkamıyorum 10 dakika bekliyorum normale dönüyor. Bu ne zaman geçecek 😢😢😢😢😢 o kadar pişmanım ki yaptırdığıma 😢😢😢😢😢

Merhaba
Benim 19. Günüm.. sağ tarafım aslaaa nebze de olsa geçmiyor. Napıcam . Hala yataktan kendim kalkamıyorum :KK43:
O gerginlik hissi ve kesi izi acısı hala yerli yerinde .
Normal mi bu

Benim de 11. Gün , ilk haftaya göre daha iyiyim ama desteksiz kalkamıyorum. Bir de inanılmaz omzum ağrıyor bir haftadır, göğsümden bile fazla. Böyle sıkıntı yaşayan var mı ?

Benim de 11. Gün , ilk haftaya göre daha iyiyim ama desteksiz kalkamıyorum. Bir de inanılmaz omzum ağrıyor bir haftadır, göğsümden bile fazla. Böyle sıkıntı yaşayan var mı ?
merhaba kas alti revizyon ameliyati olali 12 sene oldu. yillarca kurek kemigim agridi. birkac ay once fibromiyalji yasadim. kas altinda agri, uyusma olabiliyor. omurga sorunlari artiyor. fizik tedavi gordum. su an iyiyim cok sukur.

Merhaba benim 5.günüm ve aynen sizin tarif ettiğiniz gibi yataktan kalkarken sağ göğsümün yan tarafından bir ateş topu iniyor ve çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi. Avcumu mememin üzerine bastırıp 5-10 dk tutuyorum o yanma geçene kadar. Bu süreç ne zaman geçecek, sanki ömür boyu her sabah kalktığımda aynı acıyı hissedecekmişim gibi geliyor

Kendimi buldum resmen yazınızda benimde 15. Günüm ama başıma gelmeyen kalmadı gerçi uzun zaman olmuş yine de geçmiş olsun :)

X