İnşallah cnm ben inanıyorumki bu acıların hepsi geçicek ve o mutlu normal hayatımıza devam edicez. İnanırmısın seni öyle iyi anlıyorumki ,dediğim gibi benimde tek sıkıntım bu sütyen, yanlış bedenmi diye düşünmeden edemiyorum ilkgünden beri.
Ben normalde 80b takıyodum sütyen, dolguluydu ama sonuçta bedenim 80di ama bu medical sütyen 75d yazıyo ,cup olarak sıkıntım yok sonuçta memeleri sıkı tutması lazım ilk günler acıyordu yeni olduğu için ama göğüslerim şu 2gündür pekte rahatsız etmiyo ama alt kemeri çok sıkı 75ne yaa bide 450₺ paramızla rezil olmak bu olsa gerek resmen işkence, hele o bandı ben pekte aıkamıyorum valla en uçtan tutturuyorum ama yinede bant kısmı çok baskı hissinden ağrı başlıyor
bende arada ayırıyorum bandı napiyim .Dr bant önemli dedi silikonun yukarı kaçmasını engelliycek dedi. Hatta sonki gittiğimde öyle bi sıktıki bandı Yuh dedim bu ne. Hemen eve gelince uca doğru açtırdım:))
Silikon yerleşmiş gibi zaten ne diye yuları kaçsın diyorum, ama yinede bant genelde kapalı duruyo. Foton varmı bilmiyorum ama benimkilere bak istersen sütyenlerimiz aynımı acaba ,:)