Göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim

Alismen merhaba geçmiş olsun vallahi kendimiz olmuş gibi seviniyoruz. Sorulara hazır ol:)ilk olarak boy kilo görüş kafesi geniş mi iki evli misin eşinin tutumu üç hissiyat sıkmadım umarım:) ya iste herşeyi anlat biz de cesaret edelim sıra kahvemveben de:KK66:
Moralim çok bozuk, bugün görüşmeye gitmiştim ya randevu vermişti.26sında gel son görüşmeyi yapalım diye ,(silikonları almıştık epey önce,bugünde hatta giderken medcal sütyenimi aldım götürdüm görsün diye ne ümitliydim yaa)
Bana dediki tel nomu almamışlar arıycaklarmıştı erteleme olucak diye, ama gidince öğrendim bunu, 30u dahil baya bi yoğunluk acil ameliyatlar vs varmış benim iş yattı, öyle kızgınımki zaten stresliydim iyice arttı ocak ayından beri uğraşıyorum tam geçen ay gün aldım diye sevinirken günleri haftaları ne düşüncelerle bitirmeye çalışırken tam günüme 3gün kalmışken böyle bi erteleme neden okur neden anlamıyorum ,mayıs ayının 25ine diye yazdı ama o gün de gelince tekrar erteleme olurmu kesin bişey diyemem dedi. Cidden Yoruldum ben artık yoruldummm... .

Son düzenleme:
Alismen merhaba geçmiş olsun vallahi kendimiz olmuş gibi seviniyoruz. Sorulara hazır ol:)ilk olarak boy kilo görüş kafesi geniş mi iki evli misin eşinin tutumu üç hissiyat sıkmadım umarım:) ya iste herşeyi anlat biz de cesaret edelim sıra kahvemveben de:KK66:
Merhaba canım teşekkür ederim öncelikle bütün sorularınızı cevaplamaya çalışırım tabiki çünkü sizin yaşadığınız durumları bende yaşadım
165 boy 53 kilo göğüs kafesim çok geniş değildir
evliyim ben zaten uzun zamandır söyleyip Nabız ölçüyordum o yaptıracağıma pek ihtimal vermiyordu görüşmeler başlayınca sonra da öylesine önümüzdeki hafta olucam deyip bi tepkisini ölçeyim dedim baktım sesi çıkmıyor sen bilirsin dedi tam niyetine girdim kendi kendime dedim oldum oldum olamadım kalır dedim valla aileme bile 1 gün önce söyledim ve bir cesaret oldum ama olacağım gün çok korkuyordum Ve stresliydim ne yalan söyleyeyim sonrasından Ve acısından çok korkuyordum
Hissiyata gelince ilk 2 gün uyuşuk gibiydi bugün dokunduğumda elimi hissedebiliyorum ama şişlik ve boyut farkı var ucuna dokunmadım daha
ameliyat sonrası sütyen takılı hiç çıkmadı yarın ilk kontrolüm var bakalım

Moralim çok bozuk, bugün görüşmeye gitmiştim ya randevu vermişti.26sında gel son görüşmeyi yapalım diye ,(silikonları almıştık epey önce,bugünde hatta giderken medcal sütyenimi aldım götürdüm görsün diye ne ümitliydim yaa)
Bana dediki tel nomu almamışlar arıycaklarmıştı erteleme olucak diye, ama gidince öğrendim bunu, 30u dahil baya bi yoğunluk acil ameliyatlar vs varmış benim iş yattı, öyle kızgınımki zaten stresliydim iyice arttı ocak ayından beri uğraşıyorum tam geçen ay gün aldım diye sevinirken günleri haftaları ne düşüncelerle bitirmeye çalışırken tam günüme 3gün kalmışken böyle bi erteleme neden okur neden anlamıyorum ,mayıs ayının 25ine diye yazdı ama o gün de gelince tekrar erteleme olurmu kesin bişey diyemem dedi. Cidden Yoruldum ben artık yoruldummm... .
Canım yaa olsun hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır danışmanlık şeklinde doktorlarla görüşüp bilgi alabilirsin ücretsiz muayene edip görüşüyor doktorlar bence en azından bir fikir olsun diye bir kaç doktora danış belki kafanda daha çok netleşir

Ha unuttum bir de fotoğraf sanırım koymayacaksin
Canım foto nasıl konuluyor bilmiyorum ama koysam kimlere açmalıyım onu da bilmiyorum onun İçin şuan zaten düzensiz olduğu İçin pek resim çekmedim ama belki biraz kurcalar çekip koyabilirim eğer koyarsam yazarım buradan bakarsınız

Canım foto nasıl konuluyor bilmiyorum ama koysam kimlere açmalıyım onu da bilmiyorum onun İçin şuan zaten düzensiz olduğu İçin pek resim çekmedim ama belki biraz kurcalar çekip koyabilirim eğer koyarsam yazarım buradan bakarsınız
Canim teşekkür ederim cevapladığın için takip edicez seni de ben de foto koymayı beceremedim özelden göndermek daha güvenilir sanırım hissiyat en merak ettiğim ameliyat yaptıranlarda.Aslinda ilk günler değil de herşey geçtikten sonra silikon hissediliyor mu ya da ne hissediyosun onu konuşuruz inş birkaç ay sonra tekrar geçmiş olsun haberdar et bizi burdan

Merhaba canım teşekkür ederim öncelikle bütün sorularınızı cevaplamaya çalışırım tabiki çünkü sizin yaşadığınız durumları bende yaşadım
165 boy 53 kilo göğüs kafesim çok geniş değildir
evliyim ben zaten uzun zamandır söyleyip Nabız ölçüyordum o yaptıracağıma pek ihtimal vermiyordu görüşmeler başlayınca sonra da öylesine önümüzdeki hafta olucam deyip bi tepkisini ölçeyim dedim baktım sesi çıkmıyor sen bilirsin dedi tam niyetine girdim kendi kendime dedim oldum oldum olamadım kalır dedim valla aileme bile 1 gün önce söyledim ve bir cesaret oldum ama olacağım gün çok korkuyordum Ve stresliydim ne yalan söyleyeyim sonrasından Ve acısından çok korkuyordum
Hissiyata gelince ilk 2 gün uyuşuk gibiydi bugün dokunduğumda elimi hissedebiliyorum ama şişlik ve boyut farkı var ucuna dokunmadım daha
ameliyat sonrası sütyen takılı hiç çıkmadı yarın ilk kontrolüm var bakalım
boy kilomuz benziyormus sizinle. ameliyat kesisi nerden oldu ve silikon nereye yerleştirildi?

Canim teşekkür ederim cevapladığın için takip edicez seni de ben de foto koymayı beceremedim özelden göndermek daha güvenilir sanırım hissiyat en merak ettiğim ameliyat yaptıranlarda.Aslinda ilk günler değil de herşey geçtikten sonra silikon hissediliyor mu ya da ne hissediyosun onu konuşuruz inş birkaç ay sonra tekrar geçmiş olsun haberdar et bizi burdan
Rica ederim valla birkaç gün olmasına rağmen his gelmeye başladı ben daha geç gelir diye düşünüyordum ama
İlk gün hiç toktu uyuşuktu gümden güne normale dönüyor galiba
Ayrıca kas altı yöntem silikonun hissedilmesinin en az olduğu yöntemmiş üzerinde birsürü doku var hissedilmez deniliyor 2 ayı bitireyim bununla ilgilindaha geniş bilgi verebilirim

boy kilomuz benziyormus sizinle. ameliyat kesisi nerden oldu ve silikon nereye yerleştirildi?
Göğüs altı kesisiyle oldu kas altına yerleşti bu şekilde olduğunda sarkma pek olmuyormuş olursa da geç oluyormuş silikon hissedilmiyormuş en güzeli bu yöntem diyorlar ama ağrılı bir yöntem diğerlerine göre gerçi benim beklediğimden daha rahat geçiyor şükür
Tabi kişiden kişiye değişiyor bu durum derinin inceliği göğsün sarkma ihtimali gibi durumlar belirleyici oluyor dr için emin olun doktor sizi gördüğünde zaten sizin için en uygun olanı söylüyor gerçi ben birkaç dr la görüşmüştüm o zaman çok bilmiyordum yöntemleri hiç ağrın olmaz dediklerine göre herhalde kas üstüne koyacaklardı diye düşünüyorum
Kendim için söylüyorum ki eğer öyle konulsaydı hem top gibi bir görüntü olurdu hemde sarkma olurdu gibime geliyor bu benim düşüncem tabiki :))
Doğru dr a karar verdiğim için kendimi şanslı hissediyorum doktorum hem işini bilen hem de çok iyi sağolsun her konuda yardımcı oldu hakkını ödeyemem valla :))

Merhaba Alismen Alismen boy ve kilo ölçülerimiz aynı bende ayın 21 inde ameliyat olucam şuanda ameliyat öncesi fotoğrafım var rica etsem beni izler misin ? Bana da 350 cc kasaltı dual plan yöntemiyle olucak sen diğer forumda büyük oldu demişsin de merak ettim :110:

Merhaba Alismen Alismen boy ve kilo ölçülerimiz aynı bende ayın 21 inde ameliyat olucam şuanda ameliyat öncesi fotoğrafım var rica etsem beni izler misin ? Bana da 350 cc kasaltı dual plan yöntemiyle olucak sen diğer forumda büyük oldu demişsin de merak ettim :110:
Bana büyük geldi canım daha çok alışamadım ödemliymiş gerçi daha ama bilmiyorum büyük seviyorsan belki sana iyi gelir bende büyük olsun dedim ama böyle olacağını düşünmedim hiç

Fotoğrafın görünmüyor bu arada onun İçin izleyemedim

Gördüm resmini dokun çok yokmuş onun İçin bence güzel olur sana bende doku vardı sarkma olduğu İçin istemiştim ama büyük geliyor gözüme

Canım evet benim dokum yok maalesef :KK43: Ama şunu söyliyeyim senin gögğüslerin gerçekten çok iyi olmuş zamanla daha da doğal bir görünüm sağlarlar emin ol. Ama bu haliyle de çok iyiler inan kendimindr bu kadar olmasını çok isterim :KK43:

Canım evet benim dokum yok maalesef :KK43: Ama şunu söyliyeyim senin gögğüslerin gerçekten çok iyi olmuş zamanla daha da doğal bir görünüm sağlarlar emin ol. Ama bu haliyle de çok iyiler inan kendimindr bu kadar olmasını çok isterim :KK43:
Teşekkür ederim moralim düzeldi bir ara çok dert ettim kendime ne yapıcam çok büyükler diye

merhaba arkadaşlar bende uzun yıllar olmak isteyip bir türlü denk gelemeyenlerdenim şimdi karar verdim araştırdım Ve Hasan beyde karar kıldım bu hafta içi alacak sağolsun
Ameliyat öncesinde nelere dikkat etmeliyim ?
Hastaneye giderken neler almalıyım ?
Sonrasında ne yapmalıyım ?
Tecrübelerinizden faydalanırsam çok sevinirim ☺️
Bu arada bu araştırma sürecinde edindiğim bilgiler doğrultusunda sormak istediklerinizi okursa cevaplamaya çalışırım ☺️
Yardımlarınız Ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler

Ameliyat nasıl geçti sonuçları nasıl paylaşmamışsınız bizde sizden faydalanalım haftaya ameliyatım benimde

Mrb,cesaretimi toplayip bu foruma ilk kez yaziyorumSon 1 yildir meme estetigi dusuncesiyle uyuyup uyaniyorum.40 kg vermis 2 cocuk annesi bi bayan olarak gogus dokumu sanirim tamamen kaybettimVe artik benim icinde tek care ameliyat.Sizin neden gogus dokunuz yok merak ettim.Benimkiler su an ici bos sonmus balon gibiler.Catlak izleriyle dolu.Sizce bana da ameliyat yapilabilir mi?Fotonuzu gorebilirmiyim?

X