Göğüs büyütme ameliyatı olanlar varmı?

Merhaba kızlar,
3 hafta sonra istanbulda ameliyat olucam ve hala yuvarlak mı damla mı karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim :KK43: göğüslerim cok kücük ve zayif sayılmam 63 kilodayım ve boyum 1,66. ben almanyada yaşıyorum toplam 10 gün istanbulda olucam, ameliyat sonrası gezmek isterim tabiiki, sizce bu mümkün olabilirmi ağrılar yataktan kalkamayacak kadar oluyormu?
öncelikle hayırlıysa olsun diyelim
benimde 3 gün sonra 2 ayım bitiyor dr aldığımız karar yuvarlak protezdi
ameliyattan uyandığım zaman dr ilk söylediği şey şu oldu ''yuvarlak protezin üst kısımları kaslarının zayıflığından dolayı çok belli olduğu için damla protez kullandım'':KK64::KK64:tabi ben şok ama ne fayda
diyeceğim şu ki sen ne dersen de protezinde bir oluru var nihayetinde o yüzden kararını dr bırak en iyisi hangisi olursa zaten onu şeçicektir.
tecrübe yaşamış birisi olarak paylaşmak istedim :KK66:

Evet ilk çıktığında oldu , sonuçta 295 çıktı içimden , ama ben o kadar rahatlamıştım ki onu. O inmiş balon görüntüsü beni hiç rahatsız etmedi , silikon takdırdığıma bir gün bile sevinmezken, çıkarttırdığım için çokça Mutlu oldum, o kadar rahatladım ki anlatamam , Zamanla o görüntü de geçti eski formunu aldı , sadece hiç çatlağım yoktu , Bikaç çatlak oluşmuş o kadar , bide eskiye göre hafif daha geniş bir görüntü var.sanırım bunu da deri kalitesine borçluyum ve tabi spor yapmama.
şimdi mutlusun ya o yeterli boşver çok geçmiş olsun yinede

şimdi mutlusun ya o yeterli boşver çok geçmiş olsun yinede

kesinlikle mutluyum, bana göre değilmiş demekki onu da anlamış oldum, ayrıca yukarıda anlatmışsın ya kapı kolu iterken sıvı sabun kabına basarken hareket ediyor filan diye, aynı şekilde ağrının yanında bunları ben de yaşadım ama senden tek farkla; sen bu durumu çok dert etmiyorsun yada benim kadar rahatsız olmuyor belki, bide ağrın yok... ama anladığım o ki kas altı olduğu sürece rahatsız olma durumu hemen herkeste var; kimi eski göğüssüz günlerine inat sabrediyor, mutluluğu bunları göz ardı etmesine neden oluyor, kimiyse ameliyat ve yanan canının hatrına bu şekilde yaşamaya devam ediyor. Benim için ise konfor ve rahatlık herşeyden önce...

kesinlikle mutluyum, bana göre değilmiş demekki onu da anlamış oldum, ayrıca yukarıda anlatmışsın ya kapı kolu iterken sıvı sabun kabına basarken hareket ediyor filan diye, aynı şekilde ağrının yanında bunları ben de yaşadım ama senden tek farkla; sen bu durumu çok dert etmiyorsun yada benim kadar rahatsız olmuyor belki, bide ağrın yok... ama anladığım o ki kas altı olduğu sürece rahatsız olma durumu hemen herkeste var; kimi eski göğüssüz günlerine inat sabrediyor, mutluluğu bunları göz ardı etmesine neden oluyor, kimiyse ameliyat ve yanan canının hatrına bu şekilde yaşamaya devam ediyor. Benim için ise konfor ve rahatlık herşeyden önce...
eski halimden çok daha iyi evet ama bileydim kas üstü olurdum bende bilemedim ki bi de açık giyinmediğim için dışarıdan fark edilmiyor çıkarttırmak istemem çünkü hiç yoktu önceden. bi de görüntüsü gerçekten güzel beğeniyorum sadece kas altı ile ilgili problemler var ona da alışıcam diyorum senin adına sevindim gercekten

eski halimden çok daha iyi evet ama bileydim kas üstü olurdum bende bilemedim ki bi de açık giyinmediğim için dışarıdan fark edilmiyor çıkarttırmak istemem çünkü hiç yoktu önceden. bi de görüntüsü gerçekten güzel beğeniyorum sadece kas altı ile ilgili problemler var ona da alışıcam diyorum senin adına sevindim gercekten

inşallah alışırsın ve herşey yolunda gider. bunun için birçok şeyden fedakarlık ettik hepimiz

kas üstü yaptırsaydın keşke ama onu da her dr beceremiyor artık kas altının dönüşüde yokmuş olsa bende hemen yaptırıcam. ilk zamanlara göre biraz daha alıştım ama hala sıvı sabun sıkarken kapı koluna bastırırken frenli herhangi bi market apt kapısı açarken memelerim yerinden çıkacak gibi oluyor allahtan kapalı giyiniyorum dekolte versem hemen belli olurdu o hareketler benide çok rahatsız ettiği için anlıyorum seni şu an mutluysan sorun yok
bir şey merak ettim yanlış anlama pörsüme gibi bir şey olmadı mi sonuçta bi protez girdi çıktı

Merhaba, kas altının dönüşü yokmuş derken ne anlamda dediniz acaba? :/

Doktorum formda bahsedilen , ünlü doktorlardan biri , tabi bu yanlış yapmayacağı anlamına gelmez tabi de ...Dediğiniz gibi olabilir , açıkçası ben sinirlerimin ve kaslarımın zarar gördüğü kanaatindeyim, zaten kas altı olunca kaslara epey zarar veriliyormuş , ama bir sene beklememe rağmen , tam iyileşme sağlayamadım, bir sene boyunca sabah her uyanışımda kendime lanet ettim ; çünkü göğüslerim ağrı içinde oluyordu , uçları hep deri döküntüsü içindeydi ve sürekli uyarılmış oldukları için hep göğüs ucu saklama aparatı taktım , göğüslerimi hiç hissetmedim , yüz üstü uyumayı çok sevdiğim halde hiç uyuyamadım , spor yaparken , koşarken içimde oluşlarını hep hissettim , hep rahatsız oldum, adet dönemleri Ağrım sızım Bikaç kat daha arttı . Ne çektiğimi bir ben bilirim inanın, bide ben doğal olsun dediğim için damla takıldı , normal profildi, göğüs dokum olmasına rağmen ( şu anda da avucumu dolduruyor) eskisinden çok iri bir göğsümde olmadı... Bütün bunlar beni çıkarttırmaya itti maalesef ...

Çok geçmiş olsun size de, şimdi mutlu olmanıza sevindim. Benim şuan 5. günüm ben de sporsuz yapamıyorum ve bu yaşadıklarınızı yaşamaktan korkuyorum şimdiden :KK43: Bu kadar etkileyecekse yaşamım aşırı zorlar beni zaten binlerce takıntım var bir de sporla bunun stresini atamazsam ve vücudum benimsemezse diye çok korkuyorum, çünkü çıkarttırmak da istemiyorum o halimle de mutsuz olurum. Çok zor arada kalmışlık, umarım bir an önce vücudum kabullenir ve protezin kısıtlaması geçer :KK43:

Merhaba, kas altının dönüşü yokmuş derken ne anlamda dediniz acaba? :/

Çok geçmiş olsun size de, şimdi mutlu olmanıza sevindim. Benim şuan 5. günüm ben de sporsuz yapamıyorum ve bu yaşadıklarınızı yaşamaktan korkuyorum şimdiden :KK43: Bu kadar etkileyecekse yaşamım aşırı zorlar beni zaten binlerce takıntım var bir de sporla bunun stresini atamazsam ve vücudum benimsemezse diye çok korkuyorum, çünkü çıkarttırmak da istemiyorum o halimle de mutsuz olurum. Çok zor arada kalmışlık, umarım bir an önce vücudum kabullenir ve protezin kısıtlaması geçer :KK43:

kas bi kere kesildi tekrar ameliyat ile protezi kas üstüne alırsa bile bi şekilde bi bağlantısı oluyormuş. Kas altı protez ile barfiks çekmek imkansız geçen gün park ta kızımı maymun merdivenleri denilen Demirlerde nasıl yapması gerektiğini göstermeye çalıştım yapamadım ve üç gün dehşet ağrım oluştu sağ koltuk altıma doğru. tek kolumla taşıyamadım bedenimi canım çok yandı

kas bi kere kesildi tekrar ameliyat ile protezi kas üstüne alırsa bile bi şekilde bi bağlantısı oluyormuş. Kas altı protez ile barfiks çekmek imkansız geçen gün park ta kızımı maymun merdivenleri denilen Demirlerde nasıl yapması gerektiğini göstermeye çalıştım yapamadım ve üç gün dehşet ağrım oluştu sağ koltuk altıma doğru. tek kolumla taşıyamadım bedenimi canım çok yandı

Aa bu çok kötüymüş ama :'( E peki bu 1 yıl sonraki durum değil mi? Yani Eylül 2015 te olduğunuzu yazmışsınız 1 yıl geçmesine rağmen böyle olması çok üzücü :KK43: Ben sporsuz yaşayamam eğer bunu kısıtlayacaksa büyük mutsuzluk kaynağı olur benim için :KK43:

Aa bu çok kötüymüş ama :'( E peki bu 1 yıl sonraki durum değil mi? Yani Eylül 2015 te olduğunuzu yazmışsınız 1 yıl geçmesine rağmen böyle olması çok üzücü :KK43: Ben sporsuz yaşayamam eğer bunu kısıtlayacaksa büyük mutsuzluk kaynağı olur benim için :KK43:
iki yıl olacak bir değil 2014 te oldum ama bu artık ömürlük bir şey geçmez.
plates yapabilirsin spor da yapabilirsin engel değil ve bazı teknikler uygulanırsa bu tür sorunlar olmuyormuş sanırım bende yapıyorum spor plank hareketi ve squat plateste yapabilirsin ama barfiks çekilmiyor. hayatını kısıtlamıyor ama tamda özgür olamıyorsun.

plajda havlu üstünde güneşlenirken kollarımdan güç alıp kendimi yukarı havlunun üst kısmına kendimi kaldırmaya çalıştıgımda bilmiyorum bunu anlatabiliyor muyum ama bu harekette bile iki yana ayrılıyor memeler. dr lar söylemiyor ama bunlar dezavantaj bilmekte fayda var

Merhaba arkadaslar 2 yıl once gogus estetigi oldum ancak sorunlarim.hic bitmedi gogsumde morluk acisi gogus acinda asiri hassasiyet kaldi ameliyattan sonra baska doktorlarada gittim herhangi bir sorun iltihap olabilirmi diye ancak iltihap yok sadece surekli aci gogus ucu acisi hic gecmiyor dokunamiyorum bile ve 2 senedir bu acilarla yasiyorum foruma yeni uyeyim bu sekilde aci yasayip cozum bulan varmi? lutfen yardim

Kasaltı yöntemde göğüs kası ve gövdedeki kaslar arasındaki bağlantı kopuyor arkadaşlar bu sebeple göğüs kaslarınız tek başına yetersiz kalıyor önceden rahat yaptığınız şeyleri yapamıyorsunuz. Göğüs kası zorlanıyor. Ve silikon yeni takıldığında yaptığı baskının aynını yapıyor Doktorum bana bunu anlatmıştı

X