Göğüs büyütme Ameliyatı olacağım acil cevap lütfen

valla çok yerinde bir karar olmuş. inşallah sıkıntısız atlatırsın sen de bu dönemi. geçmiş olsun şimdiden.

Herkese merhaba

Karal sana bir sorum olacak ben e 29.07.2009 da ameliyat olucam dr. Hakan Öçsel'e

sen ameliyat oldunmu? Nasıl geçti? Sonuçtan memnunmusun ben biraz korktum çünkü bana da 250-275 arası koyacağını söyledi ya küçük olursa?

Ben Cuma günü ameliyat oldum, doktorum 200 ya da 250 koyarız demişti, ameliyat sırasında 275 de denemiş o büyük görünmüş gözüne, hatta arkadaşım da girdi ameliyata, ona da çok büyük gelmiş ve 250ye karar vermişler..Şu anda çok şiş olduğu için anlayamıyorum tabii, 1 hafta sonra falan anlayabilirim heralde nasıl olduğunu..

kızlarrrr yarın sabah bende silikon ameliyatı olucam inşallahh,çok heyecanlıyımmm,kasaltı 325 yada 350 cc olucak,çok heyecanlıyom çokkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt

evet kızlar pazartesi günü 9da girdim ameliyata.2saat 15dk sürdü,kasaltı,350cc.ama inanın o gün çok ağrı çektim,halada ağrım var,eğer kasaltı istiyorsanız belli bir acıyı,ağrıyı göze alın,ve suan sol tarafımda acayip bi batma var,ve solda his kaybım var,bugünde drenlerim alındı ve dr.um masaja baslamımı söledi,ilk masajımı yaptı bugün bağırttı beni ya valla,ama bi görseniz süperler süperrr,hiç öle şimdiden bile top gibi durmuyolar,ama dedim ya cok agrım oldu.eğer sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yanıtlarım canlarım,hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun benimde kas altı olmuştu bende çok acı çektim ama değdi sonuç süper zamanla ağrıların hafifliycek daha çok yeni a.s.

geçmiş olsun benimde kas altı olmuştu bende çok acı çektim ama değdi sonuç süper zamanla ağrıların hafifliycek daha çok yeni a.s.

canım yaa ne kadar zamanda gecti ağrıların?benim ameliyattan 1hafta sonrası iş başı yapmam gerekiyoda.

silikon takıldıktan sonra çocuk sahibi olsam bebişi emzirebilirmiyimki acaba???

Arkadaşlar ameliyat ücretleri ne kadar,bağkurlular faydalanabiliyor mu?Benim kardeşimin hiç göğsü yok,erkeklerin nasıl aynen öyle,gelişim geriliğinden dolayı büyümediler,çok üzülüyor,acaba ona da olur mu?Bir de izmirde bildiğiniz doktorlar var mı?

karaçiçek ikimiziede aynı takmışlar sen pazartesi ben salı olmuşum. dren dediğin nedir? kanların içine aktığı tüplerden mi bahsediyosun? o tüplerden takıldığını ilk kez duydum ben bana da taktı birazdan kontrole gideceğim umarım çıkarır.
geçmiş olsun sana da

3bin 7bin arası değişiyor .. ortalama 4 e oluyor .. bagkur karsılamaz asase.. kardeşine de olur tabii neden olmasın .. izmirde ameliyat olmus arkadaşlar vardı , gecmıs sayfalara bakmanı tavsıye ederim ..

evet canım o tüpler,çarşamba günü cıkardı benim drenlerimi.ya sol tarafım acayip ağrıyo
sağ tarafımda bişey yok ama sol tarafım omuz,kol,sırt komple ağrıyo ve yanıyo,umarım bi sorun yoktur böyle tek taraflı ağrısı olan oldumu ya?

karaçiçek eğer günlük hayatta hep sağ elini kolunu kullanıyorsan sağ taraftaki kasların daha güçlü olduğu için daha az ağrı çekiyosun. sol taraf biraz daha zayıf, o yüzden daha fazla ağrın olur. birkaç güne kadar geçecektir üzülme.

solak olanların da sağ taraf ağrısı fazla oluyor.

benim pek ağrım olmuyor ama göğüslerimi hissetmiyorum pek, üstelik kaşınıyorum ama içten bir kaşıntı gibi göğsümü kaşımaya çalışınca hissetmediğimden etki etmiyor :)
dikişleriniz alınacak mı peki kızlar? benim dr alınmasına gerek yok dedi şu an sadece kesilen yerler sarılı benim ve sporcu sütyenim var üstümde. bir de bazen dokunduğumda içinde su varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu?

ay benimde yaa,kaşınıyo bende sol göğsümü hissetmiyorum,sağ göğsümü hissediomda,sol göğsümü hiç hissetmiom,hani böle dişçide morfin vururlar uyuşur ya aynen ölee
benimde dikişlerim alınmayacakmış,dr.um çarşamba günü gel,dikiş uçlarını alıcam sadece dedi.benimde sadece kesilen yerlerimde bant var ve sporcu sütyenim var.ama dokunduğumda içinde su varmış gibi gelmio sadece sertlik gelio taş gibi ya semsert biranönce yumuşasalar ne güzel olur
a.s.

evet aynen benimde sağ göğsümü azıcık hissediyorum ucunu falan, ama solu hissetmiyorum,kitle alındı diye öyledir sanmıştım ama çoğu insan hissetmiyormuş gördüğüm kadarıyla.
ben çok sabırsızım bir an önce iyileşip sergilemek istiyorum kıyafetlerle :) 6 ay kadar sallanmayacakmış memeler.. dün druma küçük oldular gibileme geliyor dedim ama 2. ayda görürüm ben seni dedi. henüz mutluluğu yaşayamadım
yani çok sevinçli değilim herhalde dikişler gidince ve normale dönünce farkına varabileceğim

bende cok sabırsızlanıyorum yaaaa,biranönce yumuşasınlar normal göğüs gibi olsunlar istiyorumm :)) ama sabretmek zorundayız canım
benim dr.da his kaybı için normal dedi,zamanla gecicek dedi
ya senin dr. masaja baslamanı söledimi sana,bana masaja basla dedide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…