kızlarrrr yarın sabah bende silikon ameliyatı olucam inşallahh,çok heyecanlıyımmm,kasaltı 325 yada 350 cc olucak,çok heyecanlıyom çokkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
evet kızlar pazartesi günü 9da girdim ameliyata.2saat 15dk sürdü,kasaltı,350cc.ama inanın o gün çok ağrı çektim,halada ağrım var,eğer kasaltı istiyorsanız belli bir acıyı,ağrıyı göze alın,ve suan sol tarafımda acayip bi batma var,ve solda his kaybım var,bugünde drenlerim alındı ve dr.um masaja baslamımı söledi,ilk masajımı yaptı bugün bağırttı beni ya valla,ama bi görseniz süperler süperrr,hiç öle şimdiden bile top gibi durmuyolar,ama dedim ya cok agrım oldu.eğer sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yanıtlarım canlarım,hepinizi öpüyorum...
geçmiş olsun benimde kas altı olmuştu bende çok acı çektim ama değdi sonuç süper zamanla ağrıların hafifliycek daha çok yeni a.s.
silikon takıldıktan sonra çocuk sahibi olsam bebişi emzirebilirmiyimki acaba???
Arkadaşlar ameliyat ücretleri ne kadar,bağkurlular faydalanabiliyor mu?Benim kardeşimin hiç göğsü yok,erkeklerin nasıl aynen öyle,gelişim geriliğinden dolayı büyümediler,çok üzülüyor,acaba ona da olur mu?Bir de izmirde bildiğiniz doktorlar var mı?
karaçiçek ikimiziede aynı takmışlar sen pazartesi ben salı olmuşum. dren dediğin nedir? kanların içine aktığı tüplerden mi bahsediyosun? o tüplerden takıldığını ilk kez duydum ben bana da taktı birazdan kontrole gideceğim umarım çıkarır.
geçmiş olsun sana da
benim pek ağrım olmuyor ama göğüslerimi hissetmiyorum pek, üstelik kaşınıyorum ama içten bir kaşıntı gibi göğsümü kaşımaya çalışınca hissetmediğimden etki etmiyor :)
dikişleriniz alınacak mı peki kızlar? benim dr alınmasına gerek yok dedi şu an sadece kesilen yerler sarılı benim ve sporcu sütyenim var üstümde. bir de bazen dokunduğumda içinde su varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu?