- 9 Ocak 2019
- 37
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi Mutsuuzzzz
Insallah canim ya turkiyede bir doktor bulursam gidip yaptiracam hastanede yattinizmi peki ayni gun ciktinizmimerhaba , henüz 2 hafta olmadi ameliyatımı istanbul florance nightingale kiziltoprakta oldum 12 bin ve çok memnunum çok.hizli iyileşiyorum umarım en kısa zamanda istediğin görüntüye kavuşursun
1 gece hastanede yattım, hem doktorum hem hastaneden memnun kaldim, dilerim gönlünüzce dilediğiniz görüntüye kavuşursunuzInsallah canim ya turkiyede bir doktor bulursam gidip yaptiracam hastanede yattinizmi peki ayni gun ciktinizmi
merhaba istanbul avrupa yakasında Fuat Yüksel i araştırın derim, ben çok memnun kaldim,doktorum ve hastaneden , mart sonu 12 bine oldum, herşey istediğim gibi olduHerkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?
Birde sizden doktor tavsiyesi ve operasyon fiyatlarınnızı öğrenebilir miyim?
Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.
Özel sağlık sigortası geçiyor mu peki bir bilginiz var mı?merhaba istanbul avrupa yakasında Fuat Yüksel i araştırın derim, ben çok memnun kaldim,doktorum ve hastaneden , mart sonu 12 bine oldum, herşey istediğim gibi oldu
bilmiyorum malesefÖzel sağlık sigortası geçiyor mu peki bir bilginiz var mı?
özel sağlık sigortası estetik ameliyatlarını karşılamıyor kaza vs gibi sonuçlarda yapılırsa sanırım karşılıyorÖzel sağlık sigortası geçiyor mu peki bir bilginiz var mı?