Göğüs Büyütme ameliyat oldumm merak edilenler..

Ozelden bana yazın ben cvp yazayım bilemiyorum yeniyim buralarda
Anladım canım herşey yolundaysa super bende randevu alacam benimki küçültme dikleştirme olacak biraz detay verebilirmisin yani amaliyata girerken ne yapıyorsun sonda takılıyormu amaliyattan kaç saat önce hastaneye gitmen gerekiyor birde özelden yazmak istersen isme tıklıyorsun ordn altta izle seçeneğinin yanında yani o sırada özel mesaj yazıyor oraya tıklayarak yazıyorsun tekrar geçmiş olsun unutmadan sen sigara kullanıyormusun? Kullanıyorsan bununla alakalı birşey dedimi doktor

Ozelden bana yazın ben cvp yazayım bilemiyorum yeniyim buralarda
Birde sezar hastanesi hakkında bilgi verebilrimisin yani nasıldı ilgi ilgilendilermi bir gece kaldınmı sen kaldıysan refakatçin varmıydı? Hastane için neler götürmemiz gerekiyor sen olduğun için eksikliğini hissettiğin birşey oldumu şunuda getirseydim keşke rahat ederdim dediğin birşey birde korseyi bizmi alıyoruz? Alıyorsak hangi marka doktor tavsiyede bulundumu?

Amaliyata eşiylemi girdi birlikte girdiklerine dair şeyler okudumda doğrumu yani? Sen hangi gün oldun sezar hastanesinde belirli günlermi yapıyor yani doktormu seçti günü senmi? Çok soru sordum biliyorum ama 25aylık oğlum var ve herşeyi ayarlamak istiyorum refakatçi şartmı diye?

Ameliyata eşi girmedi.Ameliyat günü de hastane musaitligine göre oldu.Ben c.tesi karar verdim ameliyata.Pazartesi olsun istedim saolsun hocam çarşamba gününü ayarladı.Refekatci kesinlikle sart canim.Cunku ilk gün sifon bile cekemiyorsunuz.Agridan dolayı değil basınca ağrı oluyor yani doğal olarak yapamıyorsunuz.Bir de ilk 15 gün ağır kaldırmasınız.Bana 20.gunumde 2 ya da 3 kilo kaldırabilirsiniz dedi.Oglunuzu kucaginiza almanız sakıncalı olur.Aklikiza takılan ne varsa sorabilirsiniz

merhaba çok geçmiş ıolsun. kime oldunuz acaba bılgı alabılırmıyım.

Ben 1.5 aydır her akşam masaj yaptırıyorum birde dümdüz yatmaktan ağrı oluyor tabi halen yasak yan yatmak günde 3_4 saat yatıyorum ondandır
Ilk gunden beri yan yatiyorum 18 gun oldu hic ameliyat olmamis gbi ilk gun bide coebaciya gittim taburcu oldum diklestirme ve slikon takildi suan yok gbi rahatim ama buyuklugnu cozemedim goren herkes cok buyuk dio bana kucuk gelio 325 kas alti mentor takildi ama modereit plus die bi form damlaya benzio high profil takilmadigima pismanm

Zar altı nedir kas üstü mü oluyor

Merhaba 2 krem demişsiniz ya isimleri nedir acaba bana yazmadı da doktor kontrole de gidemiyorum

merhaba kaç cc yaptırdınız

boyunuz kilonuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…